Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
eΔω και μιση ωρα μιλαει για ταιτη και για τους αγροτες. ποτε το ειπε και δεν τακουσα; Μπορει να χαλασανε και οι μπαταριες απο τα ακουστικα μου
βγαλε την μαρμελαδα ρε φιλε. Μηπως βλεπεις μενεγακη;GIWRGOS έγραψε:Ποτε το ειπε ρε κοπελια, γιατι και εγω την παρακολουθω απο την αρχη και δεν ακουσα τιποτα. Τελικα οτι του κατεβει του καθενα στο κεφαλι το πεταει
Καλημέρα Γιώργο. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, εξάλλου το επιβεβαίωσε και η Μαρία...
επισης ειπε οτι περιμενουμε εδω και τοσο καιρο τα αποτελεσματα και δεν υπαρχει καμια ανακοινωση απο το υπουργειοΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:Παιδια μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι ο διαγωνισμος δεν ακυρωνετε αλλα τα αποτελεσματα καθυστερουν
dimitra p έγραψε:2103630081μαρια... έγραψε:dimitra p έγραψε:καλημέρα παιδιά! μόλις πήρα τηλ και μου είπαν οτι τη πρώτη βδομάδα του φεβρουαρίου θα έχουν τα αποτελέσματα... έτσι τους είπαν!
σε πιο τηλεφωνο πηρατε;
πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν γνωριζουμε κατι να παιρνετε μια φορα την εβδομαδα τηλεφωνο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
- Επάγγελμα: TAMIAS
Καλημερα παιδια! Μαζι σου συν/ρχη αν δεν τα δω με τα ματια μου
Ο ανθσμος ειπε αρκετες φορες πως θα βγουν σημερα 12 με 1 ας περιμενουμε!
Καλημέρα παιδια. Με πηρανε τηλ. Και μου ειπανε πως στο νετ ειπε κατι για τους εποπ κ σχετικα με τη συνεντευξη. Ακουσε καποιος να μας πει;
Ετσι οπως εγινε το πραγμα καλυτερα να καθυστερησουν ακομα λιγο τα αποτελεσματα για στρατο για να δουμε τι καναμε και στην αεροπορια.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Μολις πηρα και γω τηλ στη Θεσσαλονικη με ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα και μου το εκλεισαν και αθηνα οτι ισως εχουμε κατι νεοτερο αρχες του φεβρουαριου να ξαναπαρω την Παρασκευη ισως να εχει βγει κατι... Πολυ ισως πεφτει βρε παιδια!
ειπε οτι δεν ακυρωνετε και περιμενουμε τα αποτελεσματα. Δεν υπαρχει καμια ανακοινωση και να κανουμε υπομονηβασιλης έγραψε:Καλημέρα παιδια. Με πηρανε τηλ. Και μου ειπανε πως στο νετ ειπε κατι για τους εποπ κ σχετικα με τη συνεντευξη. Ακουσε καποιος να μας πει;
Oχι ισωσ... Δουλεμα πεφτει. Μας δουλευουν κανονικοταταΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Μολις πηρα και γω τηλ στη Θεσσαλονικη με ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα και μου το εκλεισαν και αθηνα οτι ισως εχουμε κατι νεοτερο αρχες του φεβρουαριου να ξαναπαρω την Παρασκευη ισως να εχει βγει κατι... Πολυ ισως πεφτει βρε παιδια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης