poison έγραψε:Δεν μιλαω για το μισθο των επ. Οπ σου λεω πως θελουν να κοψουν τα εκτος εδρας (αν ξερεις τι ειναι αυτο) του ιανουαριου δεν εχουν δωθει κ ο λογος ειναι πως σκεφτονται να τα κοψουν η να φορολογησουν ουτε πολλες μεταθεσεις θα γινουν φετος, κ ο λογος που οι ασκησεις εγιναν 6ημερα ειναι καθαρα οικονομικος
ειμαι ηδη εποπ και ξερω καλα τι ειναι τα εκτος εδρας και του ιανουαριου τα εχουν ηδη δωσει. Μπηκες;
poison έγραψε:Εμανα να δεις πως μου τα ειπε αυτην που τι να την κανω που μενω ροδο κ δεν μπορουσα να παω εκει να την σπασω στο ξυλο την κλωσα που με ειρωνευτικε κ ολας! Αλλα δεν καταλαβενω γιατι μου επιτηθεσε ετσι; Αποτελεσματα περιμενω κ γω κ εχω αγανακτηση κ σας λεω αυτα που μου λενε μακαρι να τα βγαλουν αυριο να τελειωνουμε λες κ θα με παρουν; Προηγουνται τα βισματα
Κοπελιά εσύ αν είχες βύσμα δεν θα το έβαζες; Και όσο για ειρωνία στον στρατό υπάρχει αρκετή. Φτιάξε χαρακτήρα γιατί αν νευριάζεις από ένα τηλέφωνο. Δεν κάνεις για τον στρατό
Εεε κι εμενα ο αντρας μου εποπ και ο πεθερος μου αποστρατος κανονικα πληρωθηκαν. το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι καθηστερουν οσο μπορουν να τα βγαλουν τα αποτελεσματα για να γλυτωσουν τα χρηματα που θα εδιναν απο νοεμβριο εως και την στιγμη που θα μπουμε... Εγω ετσι νομιζω.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Μερικοι απο δω λετε χαζα... Πρωτον οι εποπ πληρωθηκαν κανονικα. Οπως κ οι αποστρατοι διοτι εχω συγγενη. Τα εκτος εδρας τα πηραν το δεκεμβρη κ του ιανουαριου. Ρωτηστε εμπιστα ατομα κ οχι ηλιθιους κ θα σας πουν οτι δεν ακυρωνεται ΤΙΠΟΤΑ