Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: TAKSIDIA MOUSIKH XOROS
- Επάγγελμα: TAMIAS
Καλημερα, διαβαζω καιρο τις συζητησεις σας κ την αγωνια σας για τα αποτελεσματα εχω κανει κ γω τα χαρτια μου ειναι η 5 φορα κ περιμενω οπως κ σεις τα αποτελεσματα! Περ4νω τηλ. Κ γω κ μου λενε παρτε μας απο την δευτερα θα εχουμε νεοτερα ποια δευτερα θα ειναι αυτην δεν ξερω ομως που θα εχουν τα νεοτερα! Γιατι απο τον νοεμβριο μεχρι κ σημερα περασαν πολλες δευτερες! Τα αποτελεσματα θα αργησουν να βγουν κ ο λογος ειναι πως δεν εχουν λεφτα μολις θα βρουν λεφτα κ να του περιδεψουν για την προκυριξη τοτε θα βγαλουν κ τα αποτελεσματα
Φιλε μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι προκειτε για εθνικη αμυνα... Οχι για θεσεις σε δημους και λοιπα... Εδω αν δεις το ενθετο προσληψεις στα νεα εβγαλαν προκυρηξεις για συνολο 4000 ατομα σε δημους και δημοσιο απο τις αρχες του χρονου... Οποτε δεν στεκει αυτο που λες. Αν δεν ειχαν λεφτα δεν θα εβγαζαν προκυρηξεις... Και στο κατω κατω δανειστικαν παλι οποτε λεφτα υπαρχουν πλεον... Εγω πιστευω τον γιαννη που λεει οτι ειναι ολοκληρη διαδικασια με υπογραφες κλπ. Ισως ειναι ο μονος που ξερει τι λεει...
AΡχικα αποσταλθηκε απο poison Καλημερα, διαβαζω καιρο τις συζητησεις σας κ την αγωνια σας για τα αποτελεσματα εχω κανει κ γω τα χαρτια μου ειναι η 5 φορα κ περιμενω οπως κ σεις τα αποτελεσματα! Περ4νω τηλ. Κ γω κ μου λενε παρτε μας απο την δευτερα θα εχουμε νεοτερα ποια δευτερα θα ειναι αυτην δεν ξερω ομως που θα εχουν τα νεοτερα! Γιατι απο τον νοεμβριο μεχρι κ σημερα περασαν πολλες δευτερες! Τα αποτελεσματα θα αργησουν να βγουν κ ο λογος ειναι πως δεν εχουν λεφτα μολις θα βρουν λεφτα κ να του περιδεψουν για την προκυριξη τοτε θα βγαλουν κ τα αποτελεσματα
φιλε poison αααα θα σε μαλωσω πολυ καταθληπτικο μηνυμα εστειλες τι ειναι αυτα που λεσ Θελεις να μας παρει απο κατω; Γιατι εμεις σαυτο το forum μονο θετικα σχολια κ ιδεες λεμε τα αρνητικα τα θεωρουμε μη αληθη... Πες τα ρε μεγαλε γιατι οταν τα λεω εγω το παιρνουν πολυ στραβα...
φιλε poison αααα θα σε μαλωσω πολυ καταθληπτικο μηνυμα εστειλες τι ειναι αυτα που λεσ Θελεις να μας παρει απο κατω; Γιατι εμεις σαυτο το forum μονο θετικα σχολια κ ιδεες λεμε τα αρνητικα τα θεωρουμε μη αληθη... Πες τα ρε μεγαλε γιατι οταν τα λεω εγω το παιρνουν πολυ στραβα...
Τι νεα ρε παιδια πιο ειναι το θεμα σημερα για το μεσο;
Υπάρχει ξεχωριστό θμα για τα βύσματα στους ΕΠΟΠ.
Εγώ αυτό έχω να πω
Εγώ αυτό έχω να πω

Οκ Boss-yandr. Παντος πολυ ενδιαφερον αυτα που ακουμε σημερα απο τον γιαννη!
Ο πατερας που ειναι ταγματαρχης στο κεεδ ρε παιδια... Διευθυντης πρωτου γραφειου... Γι αυτο γνωριζω///
Γιαννη εχεις καμια ημερωμινια να μας δωσεις να χερουμε μηπως ποτε θα βγουν;
guest έγραψε:... Οπως κ να εχει ενα δεν εχω καταλαβει... Οκ ας μην γινει καταταξη φετος του χρονου κανενα προβλημα αλλα θα ηταν καλυτερο να βγαλουν τους πινακες για να ξερουμε κ Εμεις τι γινεται κ η καταταξη τον επομενο χρονο... Τοσο δυσκολο τους ειναι να σκεφτουν αυτο... ; Τι παιζεται;
ρε παιδια συγνωμη αλλα εγω τον ιουνιο γινομαι 28!
αμα αργησουν κι αλλο τα αποτελεσματα ή η καταταξη θα βγουν και θα πουν εισαι μεγαλη δεν μας κανεις! Αμαν πιαααααααα

Αν σου ξηγηθουν ετσι να τους πεις οτι η γρια κοτα εχει το ζουμι και οτι δεν ξερουν τι χανουν
Τελος του μηνα λενε η 1 φεβρουαριου... Αλλα μην το δεσεις και κομπο; Δεν ξερεις ποτε τι γινεται. Αλλα ειναι πιθανο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες