Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αυτο ειπανε και στην ποπη. Αλλα στο τηλ που πηρε η μανα μου της ειπανε με σιγουρια κιολλας την αλλη εβδομαδα. Λετε να μας κοροιδευουν απτο γεσ;
Ανθυπασπιστης εσυ και η ιλυ στρατηγος δεν φοβαμαι τιποτα

φτιαχεις ενα εμαιλ... Πριν το φτιαξεις κατεβαζεις απο το google msn free download. Το κανεις εγκατασταση... Βαζεις το εμαιλ και τον κωδικο εκει που λεει email kai pas και μετα πατας enter... Μετα οποιοδηποτε εμαιλ το περνας σε προσθηκη φιλου και εχεις επαφες και μιλας με αυτους που εχεις αποθηκευσει εσυNIKH έγραψε:Πως μπενεται στο μσν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
NIKH έγραψε:Ανθυπασπιστης εσυ και η ιλυ στρατηγος δεν φοβαμαι τιποτα![]()

Dum spiro spero
Λοιπον θα παρω μια καρτα κινητο και θα σας δωσω το νουμερο μου. Γιατι απο αυτα που μου λες δεν καταλαβαινω γρι
παντως αν περασουμε ουτε για δειγμα δεν θα δουμε αυτες τις θεσεις... Αχχααχαχαilly έγραψε:NIKH έγραψε:Ανθυπασπιστης εσυ και η ιλυ στρατηγος δεν φοβαμαι τιποτα![]()
Εχουμε και τον κωστα τον συνταγματαρχη. Τα σεβη μου παιδια που ειμαι πολιτησ. Αμα μπω μη με τρεξετε
Δε πειραζει. Ας μην τις δουμε. Τα πολλα αστερια βαραινουν τους ομους.
Σαρδελιτσες λιγες και γλυκες.
Γεια σας παιδια... Το θεμα εχει καταντησει αηδια... Βλεπω τελικα να ισχυει δυστυχως αυτο που ειχα πει πριν πολυ καιρο οτι αν δεν καλυτερεψουν τα οικονομικα της χωρας μας αποτελεσματα δεν υπαρχουν... Καποιοι αργοτερα λεγανε οτι ειπα για ακυρωση πραγμα που ποτε δεν γραφτηκε απο εμενα τουλαχιστον... Δεν ξερω τι σοι βυσματα εχετε εσεις που εχετε αλλα μεχρι στιγμης τιποτα δεν βγηκε αληθινο απο αυτα που λεγατε... Μεχρι κ προχθες... Περα απο υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο οσο για την τσαπανιδου κ παλι βγαινω αληθινη την δοθλεια της κανει κ τιποτα παρα πανω... Δεν γινεται να γνωριζει πραγματα οταν τα ιδια σας βυσματα δεν γνωριζουν εντελως τιποτα πιστευω οτι σε κανα 4μηνο θα δειξει αν θα βγουν... Οπως κ να εχει ενα δεν εχω καταλαβει... Οκ ας μην γινει καταταξη φετος του χρονου κανενα προβλημα αλλα θα ηταν καλυτερο να βγαλουν τους πινακες για να ξερουμε κ Εμεις τι γινεται κ η καταταξη τον επομενο χρονο... Τοσο δυσκολο τους ειναι να σκεφτουν αυτο... ; τι παιζεται;
Τωρα εσυ περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα με αυτα που λες... ; Δεν πειραζει εμεις πιστευουμε δημοσιογραφους και μαλιστα κρατικης τηλεορασης... Εσυ πιστευε οτι θες... Και αν θες μην ξαναστειλεις γιατι μας γαμας την ψυχολογια...
καλα λεει ρε συ μεσα στην απασιοδοξια εισαι τι πραγματα ειναι αυτα... Και αγχωνεις και τους αλλους... Αν θες καπου να ξεσπασεις βρες κατι αλλο και οχι στα @@ μας... Μας τα χεις κανει να... Και συγγνωμη που σου μιλω ετς αλλα ειπαμε να μιλαμε εδω μεσα να λεμε οτι θελουμε αλλα οχι και πιπες ρε δικε μου... Σκεψου οτι απο την εποπ πολυ εδω εξαρτιουνται οικονομικα και το περιμενουν πως και πως. Κριμα ειναι να διαβαζουν κατι τετοιες μλκς και να πεφτουν!ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ έγραψε:Τωρα εσυ περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα με αυτα που λες... ; Δεν πειραζει εμεις πιστευουμε δημοσιογραφους και μαλιστα κρατικης τηλεορασης... Εσυ πιστευε οτι θες... Και αν θες μην ξαναστειλεις γιατι μας γαμας την ψυχολογια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης