Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ρε παιδιά μετά τις κρισεις στην ηγεσία των Ε, Δ, θα βγουν τα αποτελέσματα, Αυτό ήταν το ζητούμενο απο την αρχή. Δεν βλέπετε ότι στις συνεντεύξεις σε ριαδιόφωνα και εφημερίδες ότι δεν τους ρωτάνε τους υπουργούς τίποτε για τα αποτελέσματα οι πράσινοι δημοσιογράφοι γιατί έχουν τέτοια γραμμή. Και η Τσαπανίδου που ασχολείται είναι για την τηλεθέαση
Ξερεις τι ειναι κρισεις στις ενοπλες δυναμεις η δεν ξερεις; Τι σχεση εχει αυτο με τα αποτελεσματα... ;
Δικιο εχεις. Να περιμενε τε παντος τα απο αποτελεσματα μεχρι τελος του μηνος και μην ακουτε τους ασχετους που θελουν να σας πανικοβαλουν...
Ρε παιδια δεν γινονται αυτα! Ουτε μια ανακηνωση ουτε τιποτε. Τι κανουν γιατι τ αφηνουν και δεν ασχολουνται καθολοθ.
Δεν ξερω τι να πιστεψω. Θα βγουν η δεν θα βγουν; Και αμα ακυρωθουν ποτε θα μας το πουν; Και αμα βφουν ποτε θα μας ενημερωσουν; Στο τελος θα τρελαθω.

ΝΙΚΗ μην ανχονεσε λιγο εμηνε δεν ακιρονουν τιποτα οσοι λενε για ακοιροση ειναι μαλον κομενοι και προσπαθουν να προκαλεσουν ανχος.
Μακαρη. Μιλα με τα εχω παιξει τελειωσ. Βουλευτη ρωτησα απαντηση: Δεν εχουμε κατι νεοτερο, την ξαδερφη στο πενταγωνο απαντηση και αυτη: Δεν εχω ιδεα μου ειπε. Και τωρα εγω τι κανω; Περιμενω
Δηλαδη μπορει και μεσα στο μηνα μπορει και να περασει και αυτος ο μηνας μεχρι να βγουν... Παντως το θεμα ειναι οτι ειμαστε σε καλο δρομο οποτε ας μην χανουμε το κουραγιο μας...
Γενικα μιλαω. Τελος παντων μακαρη να βγουν αυτη βδομαδα. Καλη επιτυχια
Λοιπον Για να μιν αμχονεστε αδικα μολις τωρα εμαθα τι γυνετε το εχω επιβεβεωσει απο 3 ατομα. Αποτελεσματα μεσα στις επομενες μερες δηλ μεχρι τελος τοθ μηνος και καταταξη μαρτιο...R
Μπορειτε να ηρεμησετε Επιτελους; Τι βγαζετε με το να τσακωνεστε;

Γεια σου ιλλι, τι κανεισ; Ακομα περιμενουμε αποτελεσματα βλεπω
Μαλιστα απο 2 νοεμβριου αυτο κανουμε. Αντε να δουμε 20του μηνα και ακομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης