Συμμετοχή σε ειρηνευτική δύναμη (ΝΑΤΟ)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Φιλαρακι δεν βλεπω ταινιες ραμπο γιατι ειναι ανουσιες ισως να βλεπεις εσυ και επισης θελω να παω εκει επειδη ειναι ενας γνωστος μου αυτα φιλικα. Αν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις καλος αλλιως αστο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
Μικρε, γιατι μικρος εισαι σιγουρα ηλικιακα, εχεις παει στρατιωτης;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Φιλαρακι μου οχι και δεν ειμαι μικρος... Ειμαι 22 ο αδερφος μου ηταν στο νατο το 2001-2 και θελω να παω και εγω καπου εκει αυτα παντα φιλικα.
-
- Ταξίαρχος
Απο μενα εισαι σιγουρα πιο μικρος. Δε μου απαντησες ομως σε αυτο που σε ρωτησα. Και εγω φιλικα στα γραφω ολα αυτα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Στρατιωτης οχι δεν εχω παει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγω θα κανω τα χαρτια μου για εποπ και δεν θελω να καθομαι και να ειμαι με την σφουγκαριστρα στο χερι αυτα.
protech έγραψε:Φιλαρακι δεν βλεπω ταινιες ραμπο γιατι ειναι ανουσιες ισως να βλεπεις εσυ και επισης θελω να παω εκει επειδη ειναι ενας γνωστος μου αυτα φιλικα. Αν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις καλος αλλιως αστο
Καλό θα ήταν protech να ζητήσεις συγγνώμη γιατί ο Βελερεφοντης είναι τουλάχιστον 8 χρόνια ΕΠΟΠ και ξέρει πολλά παραπάνω.
Η ζωή σε τέτοιες αποστολές ΔΕΝ είναι εύκολη και είναι επικίνδυνη. Για ρώτα τον γνωστό σου για την επίθεση εναντίον ενός Γερμανικού Κομβόϊ που παρόλίγον να στοιχήσει τη ζωή σε 2 Έλληνες στρατιώτες όταν χτυπήθηκε και το VBL που προπορευόταν.
Για ρώτα τον για τις επιθέσεις αυτοκτονίας που γίνονται μέρα μεσημέρι ακόμη και στη Πράσινη Ζώνη.
Και εκεί τι νομίζεις θα κανεις; Για διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα του Antonis21 που ήταν εκεί ώς ΕΠΟΠ του ΤΕΝΞ (Εξουδετέρωση Ναρκών).
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν μου λεει δεν θελει να συζυταει γιάυτα οπως επισης και ο αδερφος μου. Μου λενε πηγαινε και θα δεις.
Στο κοσοβο ειναι πολυ καλυτερα φιλε μου. Πολυ σκοπια κρυο και χιονι πολυ. Ασε που τωρα σκεφτονται να τους γυρισουν πισω ουτε 2 μηνες καθησανε πανωprotech έγραψε:Ναι φιλε νασσο τις εχω σκεφτει και θελω να παω επισης γι αυτο υπαρχουν τα οπλα
αν θες πες μου και αλλα πραγματα για εκει γιατι βλεπω το κατεχεις το θεμα, επισης θελω να σε ρωτησω στο κοσοβο τι παιζει... Εννοω τα ιδια οπως αφγανισταν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Φιλαρακι συγνωμη ζηταμε οταν κανουμε πραγματα που δεν αρμοζουν με τη συμπεριφορα μας, εμεις συμπεριλαμβανομενου και σενα απλα συζηταμε εκτος αν το εννοεις αλλιως, ας μην ταραζομαστε και εγω σε λιγο καιρο θα μπω.
-
- Ταξίαρχος
Ο αδερφος σου δε θελει να συζηταει, γιατι δε θελει να θυμαται αυτα που θα ειδε με τα ματια του
Και όχι μόνο αυτό, δεν θέλει και να ανησυχεί την οικογένεια του, κυρίως τη μητέρα. Μια μάνα να ξέρεις αλλιώς τα βλέπει τα πράγματα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μου εχει πει μονο για μια επιχειρηση που λεγοταν Πελεκης... Δεν ξερω αν σας λεει κατι απλος μου ειπε οτι στις ειρηνευτικες αποστολες την κανουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Να εκπροσωπησεις τον ενδοξο ελληνικο στρατο και τη χωρα μας στις ειρηνευτικες δυναμεις.protech έγραψε:Εγω θα κανω τα χαρτια μου για εποπ και δεν θελω να καθομαι και να ειμαι με την σφουγκαριστρα στο χερι αυτα.
Συγχαρητηρια αδερφε μου

εχει γινει μια μεταφορα στρατοπεδου απο την αρχη που πηγανε σε γαλλικο στρατοπεδο. Αλλα τουτη την εποχη πολυ κρυο. Στις σκοπιες καλοριφερ και πολυ πολυ χιονι. Λογω της οικονομικης κρισης εχει γινει ενα μαζεμα αρκετων Οπυ να κατεβουν κατωprotech έγραψε:Ναι φιλε νασσο τις εχω σκεφτει και θελω να παω επισης γι αυτο υπαρχουν τα οπλα
αν θες πες μου και αλλα πραγματα για εκει γιατι βλεπω το κατεχεις το θεμα, επισης θελω να σε ρωτησω στο κοσοβο τι παιζει... Εννοω τα ιδια οπως αφγανισταν;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες