Συμμετοχή σε ειρηνευτική δύναμη (ΝΑΤΟ)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

illy έγραψε:Ανωνυμε, ναι θελει βυσματακι για τις αιτησειςΕικόναΕικόναΕικόνα Οπως λες γινεται απο αιτησεις για κοσοβο. Πριν απο λιγες μερες ειχαν κανει τις αιτησεις τωρα για νεα αποστολη... Τωρα για αφγανισταν ισως να σταθεις πιο τυχερος διοτι δεν δηλωνουν πολυ... Απο την μερα που εισαι μεσα μπορεις να δηλωσεις... Ο συντροφος μου ειναι ηδη δυο χρονια εποπ κ εκανε κ περυσι κ φετος αιτηση

με εφτιαξες για τα καλα κουκλα μου νασαι καλα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

blood_donor έγραψε:
Να σε πληροφορισω οτι τα ατομα που θα εφευγαν για αυγανισταν το γεναρι δε θα πανε γτ ακυρωθηκε η αποστολη, για πιο λογο δε το γνωριζω ακρηβως!

Πεζοναύτες, Υγειονομικό ή μικτό κλιμάκιο;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πλεον επειδη δεν πανε αρκετα ατομα για αφγανισταν και ζητησαν περισσοτερη ενισχυσει παιρνουν χωρις να το εχεις δηλωσει. Αυτο το ξερω σιγουρα για αξιωματικους για ΕΠΟΠ δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο.
protech
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από protech »

Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ εχω καποιες αποριες για τους πεζοναυτες η τους καταδρομεις πως μπορω να παω πεζοναυτης η καταδρομεας στο αφγανισταν η στο νατο; Και τι δυσκολειες υπαρχουν, παρακαλω απαντηστε μου συντομα σας παρακαλω επειδη βιαζομαι. Σας ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σαν απλός φαντάρος; Δεν μπορείς
protech
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από protech »

Εννοω να παω σαν εποπ...
Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από paris1810 »

protech έγραψε: Εννοω να παω σαν εποπ...
Πρεπει να κανεις αναφορα, να την εγκρινει ο λοχαγος, ο δκτης ταγματος, ο δκτης ταξχιας κ ο δκτης Β' Σωματος Στρατου... Αν εχεις βυσμα, βαλτο.
protech
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από protech »

Ειναι εμπολεμη ζωνη η οχι?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Φυσικά και είναι εμπόλεμη ζώνη. Ακόμη και στο κέντρο της Καμπούλ γίνονται επιθέσεις αυτοκτονίας.

Μη μιλήσουμε για Χέλμαντ, Χεράτ, Κανταχάρ κλπ.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Velerefontis »

Απλα, τα αεροδορομια και γενικα οι στρατιωτικες εγκταστασεις βρισκονται σε απομακρυσμενες περιοχες και φυλλασονται δρακοντια. Επισης η ελληνικη αποστολη δε συμμετχει σε κατεξοχηνν "πολεμικες" επιχειρησεις. Συμμετεχουν ομως κανονικοτατα σε περιπολιες. Οποτε ποιος σου εξσφαλιζει εσενα οτι δε θα σου ερθει καμια αδεσποτη απο εκει που δεν το περιμενεις;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fideas emk »

Σαν μονιμος μπορεις να πας Αφγανισταν σα φανταρος οχι. Φυσικα και ειναι επικινδυνα αλλα εμεις ειμαστε στη σχετικα πολυ λιγοτερο επικινδυνες περιοχες. Κυριως οι αγγλοι στη Χελμαντ βγαζουν τα καστανα απο τη φωτια αλλα εχουν και μεγαλο ποσοστο απωλειων. Εκει δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα γυρισεις. Στην ελληνικη αποστολη θα γυρισεις κατα πασα πιθανοτητα (δεν νομιζω να εχει σκοτωθει ελληνας ακομη και ελπιζω να μη γινει ποτε) εκτος κι αν εισαι εσυ ο πρωτος που θα πεσει. Εικόνα Εμεις εχουμε ειρηνευτικες αποστολες εκει (γιατρους, μηχανικους) οι οποιοι προστατεθονται απο ειδ δυναμεις. Στην Ε'ΜΚ ειχαμε αρκετους που γυρισανε απο κει. Αξιωματικους, ΕΜΘ κτλ. ΕΠΟΠ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ. Αλλα λογικα μπορουν να πανε.

Όσο για τον 505 που σιχαινεται τον πρασινο μπερε... Τι να πω. Κρατηστε τον μπλε σα τζιτζικες... ! Στις νατοικες μεγαλε κανετε ταξιδακια γιατι ειστε σε καραβακια πανω. Όχι για κανενα αλλο λογο.

protech
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από protech »

Δηλαδη αν παω πεζοναυτης εκει τι ιδικοτητα θα εχω... Και τι στολη θα φοραω Εννοω δεν θελω να ειμαι πχ πεζοναυτης και να ειμαι μηχανικος η γιατρος η κατι τετοιο θελω να κανω περιπολια κανονικα με οπλο...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

protech έγραψε:Δηλαδη αν παω πεζοναυτης εκει τι ιδικοτητα θα εχω... Και τι στολη θα φοραω Εννοω δεν θελω να ειμαι πχ πεζοναυτης και να ειμαι μηχανικος η γιατρος η κατι τετοιο θελω να κανω περιπολια κανονικα με οπλο...

1) Για ειδικότητές δεν ξέρω. Στολή παραλλαγής Ελληνικού Στρατού θα φοράς μαζί με κράνος και αλεξίσφαιρο.

2) Συγγνώμη, νομίζεις είναι κάτι απλό η περιπολία σε τέτοιες περιοχές; Έχεις σκεφτεί τις πιθανότητες να σκοτωθείς; Και δεν κάνεις πεζή περιπολία αλλά νομίζω περιπολία με όχημα VBL.
protech
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από protech »

Ναι φιλε νασσο τις εχω σκεφτει και θελω να παω επισης γι αυτο υπαρχουν τα οπλαΕικόνα

αν θες πες μου και αλλα πραγματα για εκει γιατι βλεπω το κατεχεις το θεμα, επισης θελω να σε ρωτησω στο κοσοβο τι παιζει... Εννοω τα ιδια οπως αφγανισταν;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Velerefontis »

Σταματηστε να βλεπετε ταινιες με το Ραμπο, που καθαριζει με το οπλο και τον γεμιστηρα που δεν τελειωνουν ποτε οι σφαιρες...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης