Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Καλά κάνεις απλά για εμένα η μπαλκονόπορτα ήταν ο στρατός! Δεν ήταν λύση ανάγκης αλλά επιλογή! Σε ευχαριστώ πάντως!
Αρή μην ανχώνεσε δεν κάνει καλόόόόόό έτσι ξέρω τώρα τι να σου πω!
katherine
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από katherine »

Κάθε εμπόδιο για καλό! Πάντως μην τα παρατάς!Εικόνα
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σε ευχαριστώ πολύ κατερίνα και καλή επιτυχία!
δε

Δημοσίευση από δε »

saman έγραψε:Φιλε αν παραμεινεις στο 4'36'' Δεν παιζει να σε περασουν!
εχει μια βδομαδα που τα περασα και δεν νομιζω να χαριζονται σε τετοιους χρονους!
και θα ηταν και αδικο να κανουν κατι τετοιο δεν νομιζεις;
ο επιλαχων που μπορει να βγαλει τους χρονους δεν ειναι αδικο να μεινει εκτος επειδη Θα εχουν κανει τα στραβα ματια για εναν χρονο σαν τον δικο σου;(που δεν νομιζω να κανουν κατι τετοιο)
"saman" μαλον θα πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα γιατι δεν νομιζω να αφησα να εννοηθει οτι θελω να περασω χωρις να πιασω το οριο!

Το μονο που σημειωσα απλα ηταν οτι χρειαζεται πολλη προσπαθεια απο την πλευρα μου για να πιασω το επιθυμητο οριο. Αυτο και τιποτα παραπανω.

Επισης να επισημανω σε οσους δεν εχουν περασει ακομα τα αθληματα Πως απ οτι πιστευω Την μερα των αγωνισματων θα τα παμε πολυ καλυτερα απο οτι στις προπονησεις αφου θα προσπαθουμε να αποδωσουμε στο μεγιστο (παντως σημερα που χρονομετρησα 1000αρι το εκανα 4' 34'' και ελπιζω με τον ανταγωνισμο να το ζοριζω ακομα περισσοτερο)

Αντε να δουμε.

kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από kat »

eleftheri@ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Έδωσα και εγώ αθλήματα και δυστυχός κόπηκα στα 1000 και στα 100 (έκανα το λάθος και έκανα προπόνηση μία μέρα πριν) Εικόνα. Δεν θέλω να σας ανχώσω απλά θέλω να σας ενημερώσω για να μην κάνετε τα ίδια λάθη με εμένα! Στα όρια όσον αφορά στο μήκος, στο ύψος και στην σφαίρα ήταν αρκετά ελαστικοί! Στα όρια του χρόνου όμως το αντίθετο.
καλημερα παιδια. Και εγω κοπηκα. Στην σφαιρα και στο 1000αρι. Βρε ελευθερια στην σφαιρα μονο ελαστικοι δεν ηταν, την πεταγα πανω στην γραμμη οριου και δεν με περασαν. Μαλλον ειναι που θα πεσεισ. Στο 1000αρι δεν ξερω χρονο. Παντως πρεπει να ηταν λιγα δευτερολεπτα.

KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Παιδια κοιτατε να τα πατε καλα στα αθληματα γιατι κοβουν, εγω τελειωσα και τωρα περιμενω. Στα αθληματα μπορεις να συνεχισεις αν κατι δε μπορεις να κανεις αλλα στο τελος σε κοβουν
Paty

Δημοσίευση από Paty »

Καλημέρα κορίτσια. Μην στενοχωριέστε. Όπως λέει η ελευθερία κάθε εμπόδιο για καλό. Αλλά πολλές γυναίκες έχουν κόψει. Θα τις καλύψουν τις θέσεις άραγε;
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ... Από τη στιγμή που και ο αριθμός των επιλαχόντων είναι μικρός και συν της άλλης μην ξεχνάμε και το γεγονός Των κοινών υποψηφίων που είναι επιτυχόντες σε 2 σώματα
kat

Δημοσίευση από kat »

Παιδια την ωρα που διναμε αθληματα μιλουσαμε με εναν αξιωματικο και μας ελεγε ακριβως αυτο. Ακυρωνουν τις γυναικες και μετα δεν ξερουν τι θα κανουν. Συγκεκριενα μας ελεγε για την στρατολογια οτι δεν καλυπτονται οι θεσεις της προκυρηξης και δεν ξερουν τι θα κανουν.
katherine
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από katherine »

Τις ακυρώνουν επειδή δεν μπορούν να περάσουν τα αθλήματα;
Paty

Δημοσίευση από Paty »

Κρίμα δεν είναι να μένουν κενές θέσεις ςνώ μπορούν να καλυφθούν; Τι να πω...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

kat έγραψε:Παιδια την ωρα που διναμε αθληματα μιλουσαμε με εναν αξιωματικο και μας ελεγε ακριβως αυτο. Ακυρωνουν τις γυναικες και μετα δεν ξερουν τι θα κανουν. Συγκεκριενα μας ελεγε για την στρατολογια οτι δεν καλυπτονται οι θεσεις της προκυρηξης και δεν ξερουν τι θα κανουν.

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες. Ποτε εδινες αθληματα;
borof

Δημοσίευση από borof »

KAT αυτό ισχύει για τους στρατολόγους; με συγχωρείς που ρωτάω αλλά επειδή πέρασα τα αθλήματα αλλά έχω σειρά πάνω από 450 λες να έχω ελπίδες;
kat

Δημοσίευση από kat »

Εγω εχθες εδινα. Ο καθε συμμετεχων εχει ελπιδες ετσι οπως το πανε και κενες θεσεις θα μεινουν!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

kat έγραψε:Εγω εχθες εδινα. Ο καθε συμμετεχων εχει ελπιδες ετσι οπως το πανε και κενες θεσεις θα μεινουν!

μιλας για στρατολογικο σωμα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες