αντε με το καλοkostaslou έγραψε:ναυτικο. Τεταρτη ξεκιναω υγειονομικεςΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Εννοειτε αγορινα, δε μας ειπες αεροπορια;
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
μακαρι φιλε Δ. Υ. ΚD.Y.K έγραψε: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Άντε Φίλε Κώστα και στα δικά σου τώρα (Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις)
-
- Λοχαγός
ευχαριστω πολυΟΑΑΕΕ02 έγραψε:αντε με το καλοkostaslou έγραψε:ναυτικο. Τεταρτη ξεκιναω υγειονομικεςΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Εννοειτε αγορινα, δε μας ειπες αεροπορια;
Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
Κωστη μην τον λες ΔΥΚ στραταιος θα γινειkostaslou έγραψε:μακαρι φιλε Δ. Υ. ΚD.Y.K έγραψε: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Άντε Φίλε Κώστα και στα δικά σου τώρα (Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις)

Καλά κάνεις και δεν χειροκροτείς commando.
Καλές και οι επευφημίες αλλά το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο!
Καλές και οι επευφημίες αλλά το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο!
μου φαινεται την εχουν γραψει παραπανωarisba έγραψε: Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Ολοι μαζι για τον κωστα

-
- Λοχαγός
Ηλεκτρολογε χαθηκες
Καποιος τη σειρα για τα αγωνισματα; Αεροπορια
-
- Λοχαγός
γιουργιαααααααα και τους πηραμε τα σωβρακαHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Ολοι μαζι για τον κωστα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
arisba έγραψε:Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
αμα σου περισσευουν

μου αρεσει που εισαι ταπεινος, εγω δε μπορεσα ποτεD.Y.K έγραψε:Καλά κάνεις και δεν χειροκροτείς commando.
Ειναι αυστηροι στην αεροπορια σε ολες τις δοκιμασιες; Ψυχοτεχνικα ιατρικα κ αθληματα?
-
- Λοχαγός
εγω ουτε γυμναστρια ουτε τπτ... [:^ (]HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:αμα σου περισσευουνarisba έγραψε:Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης