Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Ειλικρινα δεν θα ξανα εδινα, ειναι μεγαλη ταλεπωρια χωρις κατανοηση απο κανεναν. Παιδια ευχαριστω να λεμε, πιστευω οτι ειμαστε πολυ τυχερη που μπηκαμε. Ασχετα αν υπαρχουν δυσκολιες Διαφορετικες για τον καθενα μας
royla2 σε νιωθω απολυτα, και εγω εχω παει με το γιο μου στο γηπεδο. Ετρεχε απο πισω, μαμα σταματα να με περιμενεις, ξαπλωνε κατω... Αστα δραμα. τεσπα σημερα εκανα το χιλιαρι στο χρονο και μαλιστα 2 φορες, πλεον δεν φοβαμαι τπτ. παντως σχετικα με το υψος εχω δει πολλες κοπελες κοντα στο 1.60 στο γηπεδο
Τωρα μου λες πως την αφηνω για 6 μηνες; Μεχρι να μην παω σκεφτηκα, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι το μετα που μου λενε ολοι!
Είναι επίπονο και κουραστικό κυρίως στον ψυχολογικό τομέα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κουράζεστε και σωματικά ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αθλημάτων/χρόνων) , αναφέρομαι στα παιδιά που έχουν δώσει πάνω απο 1 φορά και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη.
Φιλική Συμβουλή να μην το βάλετε ΠΟΤΕ κάτω και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν !
Άλλωστε πάντα ο Επιμένων και ο Τολμών ΝΙΚΑ!
Τις καλησπέρες μου!
Φιλική Συμβουλή να μην το βάλετε ΠΟΤΕ κάτω και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν !
Άλλωστε πάντα ο Επιμένων και ο Τολμών ΝΙΚΑ!
Τις καλησπέρες μου!
royla το μετα να σκεφτεσαι οπως πολυ καλα σου λενε. Μην τυχον και το ξανασκεφτεις να μην πας. Θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη που ειναι και η εκπαιδευση και αυτα, αλλα μετα τα πραγματα θα στρωσουν. Και στον ιδιωτικο τομεα να πας θα λειπεις και συχνα πολλες ωρες υπερωριες χωρις να τις πληρωνεσαι. Το εχω βιωσει. θα σφιξουμε τα δοντια και θα τα καταφερουμε, και στα αθληματα και στο μετα που θα λειπουμε. καλο βραδυ σε ολους ευχομαι
roula2 έγραψε: Μεχρι να μην παω σκεφτηκα
Θα είναι εγκληματική ενέργεια αυτή

Θα κάνεις υπομονή για λίγο καιρό και όλα θα φτιάξουν στην πορεία (Θα μπείς σε μια οργάνωση) !
Άλλωστε κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όσο θα σκέφτεσαι την κορούλα σου είμαι σίγουρος ότι θα παίρνεις δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθεις!
Είσαι πολύ τυχερή που πέρασες, Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
Βρε συ ΔΥΚ δεν έρχεσε την ημέρα που θα δίνουμε (αν πάνε όλα καλά και φτάσουμε σε αυτό το σημείο... ) να μας εμψυχώνεις;
Αχ και να΄ξερες Τι κουράγιο δίνεις... Να' σαι πάντα καλά! Είσαι από τους ανθρώπους που Έχουν ξεχωρίσει μέσα στο φόρουμ και πιστεύω πως θα συμφωνούν πολλά άτομα μαζί μου.
Μείνε όπως είσαι!
Αχ και να΄ξερες Τι κουράγιο δίνεις... Να' σαι πάντα καλά! Είσαι από τους ανθρώπους που Έχουν ξεχωρίσει μέσα στο φόρουμ και πιστεύω πως θα συμφωνούν πολλά άτομα μαζί μου.
Μείνε όπως είσαι!
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια ευχομαι να πραγματοποιηθουν και η δικη σας στοχη (απλως ειναι πολυ μικρη και δεν την εχω αφησει ουτε 1 νυχτα χωρια απο μενα ουτε 2χρονων δεν ειναι) αλλα θα το κανω για αυτην ας ελπισουμε οτι θα το ξεχασει 

Ναι φυσικά Ελευθερία μου και να έρθω, γιατί όχι ! Μόνο να μου πείτε πότε δίνετε και πού
Πέρα απο την πλάκα όμως πιστεύω πραγματικά ότι θα τα πάτε πολύ καλά άν έχετε πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές σας!
Δεν είναι τίποτα αρκεί να το πιστέψετε (που είμαι σίγουρος ότι το πιστεύετε)
Να είσαι καλά γλυκιά μου και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !

Πέρα απο την πλάκα όμως πιστεύω πραγματικά ότι θα τα πάτε πολύ καλά άν έχετε πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές σας!
Δεν είναι τίποτα αρκεί να το πιστέψετε (που είμαι σίγουρος ότι το πιστεύετε)
Να είσαι καλά γλυκιά μου και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !

Τι καλός που είσαι! Μόνο και μόνο που προσφέρθηκες φτάνει! Χιχιχιχι!
Και ένα άλλο Παιδί που έχω χάσει είναι ο ΣΓΟΣ αν μας παρακολουθεί ας στήλει κανένα μνμ!
Πλάκα πλάκα τόσο καιρό εδώ μέσα και με τόσα ξενύχτια μία οικογένεια έχουμε γίνει!
Και ένα άλλο Παιδί που έχω χάσει είναι ο ΣΓΟΣ αν μας παρακολουθεί ας στήλει κανένα μνμ!
Πλάκα πλάκα τόσο καιρό εδώ μέσα και με τόσα ξενύχτια μία οικογένεια έχουμε γίνει!
Να είσαι καλά και καλή επιτυχία να έχεις!
Ο ΣΓΟΣ νομίζω ότι πέρασε στην Αεροπορία και περιμένει και αυτός να περάσει τις επιτροπές (Άν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο)
Ο ΣΓΟΣ νομίζω ότι πέρασε στην Αεροπορία και περιμένει και αυτός να περάσει τις επιτροπές (Άν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο)

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Αγαπητη Ρουλα, εχεις πισω αλλα μελη της οικογενειας που μπορουν να φορντισουν την μικρη σου... Ολοι πρεπει να συνεισφερουν κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερουν να σε βοηθησουν! ΠΑνω απ'ολα πρεπει να υπαρχει θεληση... Κ φυσικα να εισαι περηφανη για την επιτυχια σου!

Dum spiro spero
Παιδες πριν απο καμια ωρα στραβοπατησα και γυρισε το ποδι καπως και τωρα ποναει. Εβαλα και παγο και περιμενω να περασει. Ελπιζω να μην γκατεμνιαστηκα μονη μου. αν ειναι κανεις ξυπνιος και ξερει κατι αλλο να κανω, ας δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω
πολλοι λενε οτι το ταξιδι για την Ιθακη ειναι αυτο που αξιζει, μας κανει πιο πλουσιους σε εμπειριες, πιο σοφους, πιο καλους ανθρωπους, δυστυχως ομως ειναι μακρυ και επιπονο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και να ξερεις οτι τα καλυτερα ερχονταιroula2 έγραψε:Τωρα μου λες πως την αφηνω για 6 μηνες; Μεχρι να μην παω σκεφτηκα, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι το μετα που μου λενε ολοι!

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
roula2 έγραψε:Τωρα μου λες πως την αφηνω για 6 μηνες; Μεχρι να μην παω σκεφτηκα, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι το μετα που μου λενε ολοι!
αχ πως σε νιωθω! Εμενα ειναι 2μιση η μικρη μου και πολυ προσκολημενη μαζι μου. Βεβαια και ο αντρας μου θα μου λειψει πολυ γιατι ελειπε απριλιο ως οκτωβριο για εκπαιδευση (μπηκε με την προηγουμενη σειρα επιλαχον) και τωρα θα φυγω εγω!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες