298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
189 ΣΕΙΡΆ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από 189 ΣΕΙΡΆ »

298 και ξερο ψωμι για τα τοτε κομμαντα 87 δ ΕΣΣΟ 189 σειρα οεο
NIKOS_JIMNY
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από NIKOS_JIMNY »

Κανενας που να ηταν 298Μ/Κ Τ. Ε 296 εως 299;
der Dschungelisch

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από der Dschungelisch »

Ποιός ρωτάει;
KOSTAS

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από KOSTAS »

Φιλαράκι στο ηραίον σάμου είναι.10 λεπτά από το αεροδρόμιο της σάμου και γύρω στις 12 ώρες με καλό καράβι από πειραιά αλλιώς 15+. Ήμουν εκεί 4 μήνες το 2005. Απένταντι από τη ταξιαρχία της τουρκίας είναι το στρατόπεδο στα 3 μίλια.

υπομονή είναι λιγάκι μαύρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 12, 2010 2:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DRAKOS

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από DRAKOS »

Ρε παιδια κσερει κανεις τι παιζει γενικα στο 298; .
κζ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από κζ »

Στο Ηραιον εκει που ειναι σημερα Το 298, ημασταν εμεις του 79ΛΑΤΕΘ

george

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από george »

Γεια χαρα σε ολους. Ειμουν και εγω εκει '06 Α ΕΣΟ καλα ηταν τοτε, λιγο προβλεπε αλλα οκ συνηθιζεται. Εξω θα περασεις πολυ ομορφα,εαν πας αυτην την εποχη θα Κανεις διακοπες στις εξοδους σου και θα ξεχνιεσε. Πολυ θα ηθελα να ημουν στην θεση σου... με ολην την παλιο σειρα!

και για οσους γνωριζουν.ειμαι ο χτιστης ρε σειρα πολυ πετρα αδελφε μου... Χι. Χι! καλη θυτεια φιλε. Ευχομαι να περασεις καλητερα απο οτι εγω, περασα ομορφα!
ge0rgio

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ge0rgio »

Μπορει καποιος να απαντηση αν ξερεις Τι παιζει τωρα στο 298 για τους δοκιμους;
ηλιας

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ηλιας »

Στο 298 με λιγα λόγια τα πραγματα ειναι πολύ προβλεπε, δλδ 6 αναφορές την ημέρα, συνεχεια ασκήσεις ετοιμότητας, προβλεπόμενες ώρες εισόδου κ εξόδου, πάρα πολύ καλό φαί, συνεχείς εφόδους σε σκοπιές κ οι γύρω περιοχές είναι νεκρές απο κόσμο τη χειμερινή περίοδο... Το καλοκαίρι λένε οτι είναι φανταστικά. Μικρό στρατόπεδο κ με 5-6 σπαστικούς βαθμοφόρους.
καψοπουλος

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από καψοπουλος »

Θα το καψω το ***** δεν μπορει...
ΑΠΟΖΟΥΓΚΛΕ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ΑΠΟΖΟΥΓΚΛΕ »

Το 298 βρισκεται στο ηραιο. ημουν σειρα 309 και περασα πολυ καλα! ειχε καλο διοικητη και λοχαγους αλλα και μερικους μακακες εποπ (λιγους αν σκεφτεις οτι υπηρχαν πολυ!). το φαγητο πολυ καλο και οι εγκαταστασεις καινουργιες του 2003! ο λοχος υποστηριξης ταγματος (λ. υ. τ.) που ημουν ηταν πολυ καλος! απο υπηρεσια ειχε θαλαμοφυλακα και μια 24ωρη σε ενα φυλακιο που ηταν και ***** !(κοιμωσουν, εκανες το νουμερακι σου ησυχα και ωραια και ξανακοιμωσουν. μπορουσες να δεις τιβι, να ακουσεις μουσικη. χαλαρα). γενικα πρεπει να εισαι στην πενα, ειχε αρκετες αναφορες και ασκησεις (αλλα ετσι περναγε πολυ πιο γρηγορα ο καιρος και μαθαινες πραγματα καινουργια, οχι οτι θα σου χρησιμευσουν αλλα τι να κανεισ... το οπλο πρεπει να ειναι πεντακαθαρο εχουν λιγο κολημα (την ειχα πατησει!). το καλοκαιρι ειναι πολυ ωραια σε σχεση με τον χειμωνα που δεν εχει κοσμο καθολου! ειχαμε πολυ καλες εξοδους 1-3 μπορει και 1-4. γενικα ειχε κινητικοτητα αρκετη αλλα περνας καλα!
περασα τελεια μακαρι να ημουν εκει παλι με την παλιοπαρεα!
καλως η κακως ο στρατος ειναι μια υποχρεωση γιαυτο πας να περασεις απαρατηρητος και οσο καλυτερα γινετε! προτινω να κανεις οτι μακακια σου πουν (στα ορια της ευπρεπιασ) και οτι ανοησια ακους απο το ενα να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει!
παιδια καλα να περασετε υπομονη και ο καιρος περνα!
Γιώργος 106

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Γιώργος 106 »

ΕικόναΠαιδιά, Κρατηθείτε, ήμουν στο 298 ΤΕ όταν έγινε η επιστράτευση, το 1974! Η έδρα του ήταν στο Μαλαγάρι (στον όρμο απέναντι από την πόλη της Σάμου) και οι λόχοι σκόρπιοι και μετακινούμενοι, Χώρα, Βαθύ, Ηραίο, Πύργος, Μυτιληνιοί κ. Α. Φυσικά δεν έχω την παραμικρήν Ιδέα πως θα περάσετε, αλλά η Σάμος είναι υπέροχη, την επισκέπτομαι όποτε μπορώ. Πιστέψτε με, όταν θα έχετε ξεμπερδέψει με τη θητεία (που ασφαλώς μεν θα έχει και τα ζόρια της, αλλά για σας ως νέους θα είναι παιχνίδι), θα το νοσταλγείτε το νησί.

Να περάσετε όμορφα!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nicommando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Nicommando »

Τότε θα ξέρεις τον πατέρα μου, ήταν δόκιμος στο 298 στα γεγονότα της Κύπρου
Νίκος308

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Νίκος308 »

Μετά τη βασική εκπαίδευση, με στείλανε στο 298 το σεπτέμβριο του '09... Ότι και να πώ, θα είναι λίγο!

Τον καιρό εκείνο, ήταν ένα πολύ ζωντανό στρατόπεδο, με αρκετούς φαντάρους αλλά ακόμα περισσότερους μονίμους. Συνεχής εκπαίδευση, προβλεπόμενο πρόγραμμα και τάξη - γενικά πολύ υψηλές απαιτήσεις! Όταν το ζείς, είναι σχεδόν σαν μαρτύριο - ένιωθες οτι δεν μπορούσες να σταθείς να χαζέψεις, δεν ήταν δυνατό να τριγυρνάς άσκοπα!Εικόνα

Ωστόσο, επειδή είχε καριερίστα διοικητή, ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση! Καθαρές εγκαταστάσεις (φυσικά εμείς τις καθαρίζαμε χαχα), πολύ καλό φαγητό, και τακτικές έξοδοι. Βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία περίπου 2χλμ. Απο την θάλασσα, με θέα τα παράλια της Μικράς Ασίας (Τουρκία). Όταν εκανα υπηρεσία και ξημέρωνε, αντίκρυζα τον πιο όμορφο ουρανό που θυμάμαι!

Πλέον - όσο μεγάλη ταλαιπωρία/βάσανιστήριο και άν το ένιωθα τοτε - μου έχει μείνει σαν μια πανέμορφη ανάμνηση και μοναδική εμπειρία!

ΤΑ ΑΠΟΖΟΥΓΚΛΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!Εικόνα
εγω ρε

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από εγω ρε »

306 λελε... Αποζουγκλε ρεεεεεεεεεεεεεεε... Πολυ ωραια περασαμε οντως στο 298... Γιω*******, βα*****, κορυφαιοι μονο κατι ******* Εποπια κομπλεξικα να μην ειχε θα ηταν καλα... Μην μασατε οσοι πατε θα περασετε καλα και Μην ψαρωνετε εδω μεσα οσοι σας λενε οτι δεν ειναι καλα κ ειναι μαυρο... Αυατ ειναι ******* Για να σας τρομαζουν. Καλη θητεια και καντε τα ***** ολα... Αυτα θα σας μεινουν να θυμαστε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης