Μοίρα ή τύχη;
Μοίρα ή τύχη;
Παίζει ρόλο και η τύχη... Μερικοί το έχουν αυτό. Το έχω προσέξει.
Μοίρα ή τύχη;
Χμμμμμμμ τυχη με βαση τη λογικη; Λογικη και τυχη; Τυχη και λογικη γιατι δεν μου κολλανε τιποτε απο τα δυο;
Μοίρα ή τύχη;
Ειναι πιο λογικο απο οτι η μοιρα-λογικη... γτ αν πεις οτι με βαση τη λογικη η μοιρα υπερεχει, ειναι δλδ σαν να λες πως οταν σε επλασε ο θεος σου γραψε και τα βημματα της ζωης ς. λαθος. μας εχει αφησει ελευθερουν να κανουμε οτι θελουμε! αρα η τυχη ειναι πιο κοντα στη λογικη. ετυχε και εγινε δεν ηταν προκαθορισμενο!
Μοίρα ή τύχη;
Και γιατι δηλ να ανακατεψεις τη λογικη με τη μοιρα; Και να κινηθεις επι αυτης της βασεως; Και να μην κανεις διαχωρισμο της μοιρας απο της λογικης που για μενα δεν υφισταται δηλ;
Μοίρα ή τύχη;
Για μένα η μοίρα είναι κάτι που δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει.cristi έγραψε:Και γιατι δηλ να ανακατεψεις τη λογικη με τη μοιρα; Και να κινηθεις επι αυτης της βασεως; Και να μην κανεις διαχωρισμο της μοιρας απο της λογικης που για μενα δεν υφισταται δηλ;
Μπορεί και να υπάρχει, μπορεί και όχι. Δηλαδή, είναι εκ τους ασφαλούς το να βλέπεις πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για κάτι και να πεις, "Έτσι ήταν η μοίρα, έτσι ήταν γραφτό".
Μοίρα ή τύχη;
Απλα η μοιρα ειναι λιγο ακραια ενω η τυχη κατι συμβατο! αποψεις ειναι αυτες!
Μοίρα ή τύχη;
Δεν πιστευω ουτε στη μοιρα ουτε στα γραφτα ουτε στα αγραφα. Πιστευω σε μενα
Μοίρα ή τύχη;
Ούτε στο χωριό Άγραφα;cristi έγραψε:Δεν πιστευω ουτε στη μοιρα ουτε στα γραφτα ουτε στα αγραφα. Πιστευω σε μενα

Μοίρα ή τύχη;
Οχι καθως εκει μονο για διακοπες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Μοίρα ή τύχη;
Ο Θεος ξερει τα παντα για εμας απο την αρχη εως το τελος. Τ' οτι μας εχει δωσει ελευθερη βουληση δε σημαινει οτι δε γνωριζει τι θα κανουμε...
Δε ξερω για τυχη, εγω παντως ειμαι ατυχη

Μοίρα ή τύχη;
εγω παλι ενα τετοιο πραγμα. Καπως ετσι οπως τα λεει το τραγουδι
Μοίρα ή τύχη;
Κατι ενδιαμεσο
Μοίρα ή τύχη;
Δατ μέικς του οφ ας!tsiripobina έγραψε:Ο Θεος ξερει τα παντα για εμας απο την αρχη εως το τελος. Τ' οτι μας εχει δωσει ελευθερη βουληση δε σημαινει οτι δε γνωριζει τι θα κανουμε...

Μοίρα ή τύχη;
Καλε τι απαισιοδοξια ειναι αυτη; Αντε να ανεβουμε λιγο. Τα καλα ερχονται 

Μοίρα ή τύχη;
Εννοειτε οτι πιστευω στη μοιρα... Υπαρχει το βιβλιαρακι του καθενως απο την μερα που γεννιομαστε...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης