ΥΕΑ: Θητεία στο Τεχνικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα,

Ηρθε χαρτι και μενα για τεχνικο/Πατρα και σκοπευω να παω ΥΕΑ. Απλα δεν ξερω πολλα πραγματα για το τι εστι τεχνικο... Αν υπαρχει καποιος που εχει περασει απο ΥΕΑ πατρα ας μου δωσει μερικες πληροφοριες. Επισης τι ακριβως ειναι το τεχνικο; Με τι ασχολεισαι εκει σαν ΥΕΑ και τι εκπαιδευση εχει;
Anonymous

Ειναι πολυ καλα φιλε να πας υεα
Anonymous

Στην αρχη θα πας λαμια κ θα ειναι δυσκολα αλλα μετα που θα εισαι πυργο κ πατρα θα περνας πολυ καλυτερα απο στρατιωτη! Το μονο αρνητικο ειναι οι 5 μηνες επιπλεον αλλα αφου θα εισαι εξω σαβ/κο κ καθημερινες μετα τις 3 ειναι περιπου το ιδιο...

dionisis

Δημοσίευση από dionisis »

Κοιτα φιλε στο κετχ ειναι ζωαρα. Οσον αφορα για τους υεα επειδη εχω φιλο που ειναι τωρα ιδια σειρα με εμενα γενικα στην αρχη τρωνε μια πικρα γτ τους πηδανε λιγο. Μετα απο οτι ξερω τους πανε πυργο μετα ξανα πυργο και μετα παραμεθοριο.
dionisis

Δημοσίευση από dionisis »

Πριν εκανα λαθος τους υεα μετα την πατρα τους πανε λαμια για την βασικη εκπαιδευση μετα πυργο και μετα πατρα και μετα φευγουν για παραμεθοριο. Αν δεν σε νοιαζει το οτι θα κανεις παραπανω μηνες
πηγαινε ειναι καλα. Οσον αφορα τον αλλο το φιλο ποθ λεει για τα κινητα επειδη και εγω στην πατρα ειμαι και ξερω τι παιζει στην αρχη θα εισαι προβλεπε και τυπικος παρε μαζι σου κιν με καμερα αλλα γενικα μην το εμφανιζεισ. Οταν αρχισεις και βλεπεις τι γινεται τοτε θα καταλαβεις και μονος σου πως να λειτουργεισ.
jean7
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jean7 »

Γεια σας παιδια! Παρουσιαζομαι 8/2 στο κετχ πατρας και ενδιαφερομαι για υεα! Ηθελα να ρωτησω 1. Που υπαρχουν κεντρα εκπαιδευσης για εφεδρους και 2. Αν μπορω επειδη μενω κοντα στην πατρα Οταν τελειωσω την εκπαιδευση να γυρισω στο κετχ και να ειμαι εκει για το υπολοιπο της θητειας μου η αν θα με στειλουν καπου αλλου!3. Ποσα χρηματα παιρνει το μηνα ενας υεα!
Απαντηστε μου γρηγορα παρακαλω!
ευχαριστω!
ασχετος

Δημοσίευση από ασχετος »

Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει και θέλει να μου απαντήσει, αν οι Υ. Ε. Α. Τεχνικού παίρνουν ειδικότητα και αν ναι, αν μετράει αυτή σαν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα για ΕΠΟΠ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

ασχετος έγραψε:Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει και θέλει να μου απαντήσει, αν οι Υ. Ε. Α. Τεχνικού παίρνουν ειδικότητα και αν ναι, αν μετράει αυτή σαν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα για ΕΠΟΠ.

όλοι οι δόκιμοι παίρνουνε ειδικότητες. Και παίρνεις μόρια αν δηλώσεις την ίδια σε προκήρυξη
νεος ΥΕΑ

Δημοσίευση από νεος ΥΕΑ »

Καλησπερα παιδια και καλη θητεια στους νεους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικο για εμενα αυτι την στιγμη. Μου ηρθε χαρτι για τεχνικο πατρα και τερμα δεξια εγραφε ΥΕΑ. Εαν αποφασισω να παω ΥΕΑ σημαινει πως θα παω ΥΕΑ τεχνικο; Ευχαιστω πολυ.
AMSTRAD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AMSTRAD »

Για τεχνικο ΥΕΑ γενικες πληροφοριες κανεις; Ευχαριστω...
ΤΗΕΟ

Δημοσίευση από ΤΗΕΟ »

Παιδια ειμουν ΔΕΑ τχ πριν περιπου 7 χρονια ειναι καλα μετα την εκπαιδευση σε ολες τις μοναδες αλλα οποιος θελει να ειναι και λιγο μαχημος να το αποφυγει θα τελειωσει η θητεια του και δεν θα εχει κανει τιποτα ασε που οταν λες οτι εισουν τεχνικο μετα την απολυση ολοι θα σε λεν βυσμα γνωμη μου εφοσον σας ηρθε το χαρτι προσπαθηστε να το αλλαξεται και να πατε πεζικο ετσι οταν σας χρειαστει η πατριδα να μπορειται να προσφερεται και κατι. εγω οταν πηγα δεν ειχα ιδεα απο στρατο αν ειχα επιλογη σιγουρα πεζικο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

To κέντρο του τεχνικού είναι στην πάτρα. Η εκπαίδευση την ΥΕΑ τεχνικού γίνεται αλλού...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Πυργο στη ΣΕΤΤΗΛ πανε οσοι θα ασχοληθουν με τηλεπικοινωνιες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ακριβώς!
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mysterio »

Στο τεχνικο δηλαδη το 4μηνο των ΥΕΑ ειναι η στη λαμια η στον πυργο αναλογα την ειδικοτητα, και στην αρχη παρουσιαζεσαι πατρα μεχρι να ορκιστεις φανταρος κ μετα σε στελνουν εκει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης