ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Παιδια μου ηρθε και εμενα χαρτι για μεγαλο πευκο! Εχει και ενδειξη ΥΕΑ διπλα και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μπω σχετικα ευκολα ή αν χρειαζεται βυσμα να εχεις κλπ. Γιατι αν χρειαζεται βυσμα δεν αξιζει να ασχοληθω.

Κατι αλλο το ΔΕΑ ειναι ιδιος με το ΥΕΑ; Γιατι στο ΔΕΑ διαβασα οτι θελει σπρωξιμο για να μπεις.

επισης ειμαι 18.5 χρονων δεχονται σε τετοια ηλικια; Το απολυτηριο και τα εγγραφα γενικα να τα παω σε αντιγραφα;

σας ζαλισα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

YEA σημαίνει : Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός μετά από τα 4 μήνες εκπαίδευσεις ονομάζεσαι ΔΕΑ : Δόμικος Έφεδρος Αξιωματικός. Δέχονται σε τέτοια ηλικία ναι. Τα έγγραφα δεν θα στα ζητήσουνε. Εμένα τουλάχιστον όχι. Για δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις θέλει δόντι.
Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vaggos »

Τι δόντι... ολοκληρη μασελα θελει!
zikos

Δημοσίευση από zikos »

Καλησπερα κ εγω μπενω στης 9/2 μεγαλο πευκο... Απο θεσσαλονικη
παιζει να κανουμε τπτ αν φευγει κ κανεις αλλος την ιδια μερα να φυγουμε ολοι μαζι... ;
p.s κ εγω για αλεξιπτωτα λεω αλλα αν 8ελει βισμα... Την κατσαμε...

ααα... Κ μια ακομη ερωτηση... (δουλευα σε ιντερνετ καφε 4 χρονια κ γενικα ασχολουμε απο μικρος με τα PC... ) υπαρχει καμια περιπτωση να μπω ς κανενα "γραφειο"; Γιατι κατι τετοιο μ ειπαν κ δν 8ελω να εχω λα8ος εντιπωση...

φιλικα χρηστος
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Φιλε οταν λες ολοκληρη μασελα; Αν εγω θελω να παω ΥΕΑ δηλαδη θα με κοψουν μετα απο 4μηνες; Τι εννοεις για γινε λιγο αναλυτικος γιατι με ενδιαφερει αρκετα να δηλωσω για ΥΕΑ, αλλα απο βυσμα τιποτα! Οποτε δεν εχει ελπιδες καποιος αν θελει ΥΕΑ χωρις βυσμα; Θα ειναι για λιγο καιρο;

Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vaggos »

Χωρίς βύσμα ΥΕΑ είναι δύσκολο να πας έτσι ξέρω γιατι έτσι μου είπαν. Αλλα δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος για να σου απαντήσει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λοκ έγραψε:Φιλε οταν λες ολοκληρη μασελα; Αν εγω θελω να παω ΥΕΑ δηλαδη θα με κοψουν μετα απο 4μηνες; Τι εννοεις για γινε λιγο αναλυτικος γιατι με ενδιαφερει αρκετα να δηλωσω για ΥΕΑ, αλλα απο βυσμα τιποτα! Οποτε δεν εχει ελπιδες καποιος αν θελει ΥΕΑ χωρις βυσμα; Θα ειναι για λιγο καιρο;

χωρίς βύσμα θα σε στείλουνε δόκιμο σε άλλο σώμα.
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Εγω παιδες θελω να δηλωσω, δεν εχω κανενα βυσμα ομως και δεν θελω να ξενερωσω αν κοπω, οταν λες αλλο σωμα; Ας πουμε πεζικο; Δυσκολο και βυσμα θελουν μονο για ΥΕΑ Στις ΕΔ; ποτε τα δηλωνουμε αυτα, δηλαδη αν θελουμε η αν οχι; Και ποτε αρχιζει η εκπαιδευση; Ποτε μαθαινουμε αν μας κρατανε κλπ

Υ. Γ

Παντω το site παιδια ειναι πολυ ενημερωτικο και κατατοπιστικο μπραβο παιδες

τασος

Δημοσίευση από τασος »

Γεια σας παιδια μπαινω και γω 9/2 στο πεφκο. ΖΙΚΟ ειμαι απο δραμα και ψαχνω και γω κανενανα παο παρεα. Σκεφτομαι να φυγω με αεροπλανο γιατι συμφερει. Απαντσησε αν θελεις η οποιος αλλος ειναι απο δω πανω να μιλισουμε.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ρε παιδια εκοψα την αναβολη μου και μπαινω στις 10 φεβρουαριου.
ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να δηλωσω για να μεινω μεγαλο πευκο εκει και οπου παρουσιαζομαι;
ή τουλαχιστον αλλου κοντα στην αθηνα!
LOK - B'MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOK - B'MK »

zikos έγραψε:Καλησπερα κ εγω μπενω στης 9/2 μεγαλο πευκο... Απο θεσσαλονικη
παιζει να κανουμε τπτ αν φευγει κ κανεις αλλος την ιδια μερα να φυγουμε ολοι μαζι... ;
p.s κ εγω για αλεξιπτωτα λεω αλλα αν 8ελει βισμα... Την κατσαμε...

ααα... Κ μια ακομη ερωτηση... (δουλευα σε ιντερνετ καφε 4 χρονια κ γενικα ασχολουμε απο μικρος με τα PC... ) υπαρχει καμια περιπτωση να μπω ς κανενα "γραφειο"; Γιατι κατι τετοιο μ ειπαν κ δν 8ελω να εχω λα8ος εντιπωση...

φιλικα χρηστος

Φίλε zikos,

λές ότι θέλεις να πάς αλεξιπτωτα αλλα το πρόβλημα σου είναι ότι θέλει βύσμα, και ακριβος στην επόμενη σειρά λές ότι θέλεις να "καβατζοθείς" σε γραφείο...

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κατ αρχήν εσύ τι θέλεις να είσαι μάχημος ή να είσαι μπροστά απο ένα pc; Αν πείς ότι ξέρεις απο pc το πιο πιθανό να σε χρησιμοποιήσουν σε κανενα επιλοχάδικο, το θέμα είναι αν το θέλεις αυτό... Αν είναι έτσι γιατί δεν πήγαινες πεζικό - ΥΠ Ή ΔΒ; Σου προτείνω μην μπλέξεις με γραφεία γιατι θα χάσεις την χαρά της διαδρομής Εικόνα ...

Όσο για το βύσμα στα αλεξ/τα πλέον δεν χρειάζεται, έχουν ανοιξεί σαν μονάδα την 1η ΜΑΛ και πρέπει να την στελεχώσουν... Κάποιος πρέπει να κάνει τα σκοπέτα.

LOK - B'MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

χρηστος έγραψε:Ρε παιδια εκοψα την αναβολη μου και μπαινω στις 10 φεβρουαριου.
ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να δηλωσω για να μεινω μεγαλο πευκο εκει και οπου παρουσιαζομαι;
ή τουλαχιστον αλλου κοντα στην αθηνα!

Φίλε Χρήστο,

1ον Δεν γίνετε να μείνεις πεύκο, θα πρέπει να πάς παραμεθώριο κάποιο διάστημα

2ον εάν οι λόγοι που θέλεις να μείνεις αθήνα είναι σοβαροί θα πάρεις κατ' εξέρεση μετάθεση και θα κάτσεις πολύ λίγο καιρό στην μοναδα...1 μήνα.

3ον Ακόμα και να μήν μπορέσεις να πάρεις κατ εξέρεση, εάν είσαι ΥΠΕΚ 8μηνο έτσι όπως τα έχουν κάνει θα κάτσεις 2 μήνες στην μονάδα και έπειτα θα γυρίσεις πεύκο με μετάθεση.

4ον Ο τελευταίος τρόπος να μείνεις κοντά στην αθήνα είναι να δηλώσεις αλεξ/τα και να πάς Ασπρόπυργο (πάλι θα πάς για ενα διαστημα κρήτη για ΤΠΕΝ και ΣΒΕΑ

LOK - B'MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

ΓΜΑΚ έγραψε:
βαγγελις έγραψε:Γεια σε ολους στις 8/2/2010 παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις θα ιθελα να κανω μερικες ερωτισεις αμα ξερει καπιος και θελει μου απανταει.

1) ειδικες δυναμεις ειχα δυλοσει οταν περασα περιοδευον και με δεχτικανε, η βασικη εκπαιδευση απο τιν στιγμη που παρουσιαζομαι μεχρι τιν ορκομοσια ποσες μερες διαρκει;
2) Μετα θα μου ροτιθει που θα ηθελα να παρω μεταθεση;
3) Θα μου ροτιθει τι ειδικοτιτα θα ηθελα να ακολουθησω;(καταδρομεις, αλεξιπτοτιστες κτλ)
4) υπαρχει περιπτοση να κοπω στην εκπεδευση και να σταλω στο πεζικο;
5) Πεζει καποιον ρολο στιν 8ητεια αν εχω βγαλει γυμνασιο, λυκειο κτλ;

(συγνωμη για τα GreekLish πιο πανο δεν ειχα προσεξει το μνμ π εχει :P)

1) 40 μέρες
2) θα σε ρωτήσουνε ναι
3) αλλό ειδικότητα άλλο σώμα. Μην μπερδεύεσε. Για να πας αλεξιπτωτιστής πρέπει να περάσεις αθλήματα και να έχεις καλό βύσμα
4) όλα γίνονται. Συνήθως όμως μόνο με δική σου απόφαση κόβεσε
5) όχι δεν παίζει ρόλο εφόσον σου ήρθε το χαρτί

ΓΜΑΚ έχουν αλλάξει τα πράγματα ώς προς το 1ο με την μείωση θητείας, ορκίζονται στην 2η βδομάδα, δηλαδή αυτή η σειρά θα ορκιστεί 19/02. Και φεύγουν για μονάδες-ΤΠΕΝ γύρω στις 10/03.

Οσο για το 3ο ερώτημα λόγο ότι στην 309 (σειρά) άνοιξε η 1η ΜΑΛ, πρέπει να γεμίσουν το στρδο στο μαλεμε, πέρνουν άτομα ακόμα κ Ιάδες.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

LOK - B'MK έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:
βαγγελις έγραψε:Γεια σε ολους στις 8/2/2010 παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις θα ιθελα να κανω μερικες ερωτισεις αμα ξερει καπιος και θελει μου απανταει.

1) ειδικες δυναμεις ειχα δυλοσει οταν περασα περιοδευον και με δεχτικανε, η βασικη εκπαιδευση απο τιν στιγμη που παρουσιαζομαι μεχρι τιν ορκομοσια ποσες μερες διαρκει;
2) Μετα θα μου ροτιθει που θα ηθελα να παρω μεταθεση;
3) Θα μου ροτιθει τι ειδικοτιτα θα ηθελα να ακολουθησω;(καταδρομεις, αλεξιπτοτιστες κτλ)
4) υπαρχει περιπτοση να κοπω στην εκπεδευση και να σταλω στο πεζικο;
5) Πεζει καποιον ρολο στιν 8ητεια αν εχω βγαλει γυμνασιο, λυκειο κτλ;

(συγνωμη για τα GreekLish πιο πανο δεν ειχα προσεξει το μνμ π εχει :P)

1) 40 μέρες
2) θα σε ρωτήσουνε ναι
3) αλλό ειδικότητα άλλο σώμα. Μην μπερδεύεσε. Για να πας αλεξιπτωτιστής πρέπει να περάσεις αθλήματα και να έχεις καλό βύσμα
4) όλα γίνονται. Συνήθως όμως μόνο με δική σου απόφαση κόβεσε
5) όχι δεν παίζει ρόλο εφόσον σου ήρθε το χαρτί
ΓΜΑΚ έχουν αλλάξει τα πράγματα ώς προς το 1ο με την μείωση θητείας, ορκίζονται στην 2η βδομάδα, δηλαδή αυτή η σειρά θα ορκιστεί 19/02. Και φεύγουν για μονάδες-ΤΠΕΝ γύρω στις 10/03.

Οσο για το 3ο ερώτημα λόγο ότι στην 309 (σειρά) άνοιξε η 1η ΜΑΛ, πρέπει να γεμίσουν το στρδο στο μαλεμε, πέρνουν άτομα ακόμα κ Ιάδες.

Aπο την 308 και μετα δεν χρειαζεται βυσμα γιατι οπως εχω πει περνουν και την κουτση μαρια.
Και ο λογος ειναι αυτος που ειπε ο φιλος lok-bmk οτι πρεπει να επανδρωθει τοσο η 1ΜΑλ που εγινε παλι μοιρα οπως και η 2ΜΑΛ που εχει μεγαλη ελειψη.
Οποτε ξεχαστε το βυσμα για αλεξιπτωτα.
Περναει κ η γιαγια μου τωρα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες