Είδα τον ωραιότερο βραδινό ουρανό... άκουσα απίστευτους βραδινούς ήχους ... ένοιωσα την αλλαγή του καιρού... ... ήμουν η ιδανικότερη παρέα ...
πιστέψτε με δεν υπαρχουν καλύτερες στιγμές από αυτές που κάνεις βραδινή περίπολο... αρκεί να ξέρεις να τις ζήσεις... ευχαριστώ τον άνθρωπο που μου τις προσέφερε!!! F16 MINA
Οταν τα ζεις με τον ανθρωπο που εισαι ερωτευμενη ειναι ακομα καλυτερα... οσο για το αν με παρερμηνευσει καποιος , αυτο ακριβως που σκεφτηκες γινοταν αλλα τοσο ομορφα και τοσο ρομαντικα που τελικα αναθεωρησα πολλα... ... πρωτη φορα ειδα τις αλλαγες του καιρου βραδυ , ενοιωσα την αλλαγη της θερμοκρασιας ακουσα τον θορυβο που κανει μια χελωνα που αργοπερπατα... και αλλα πολλα που ισως καποιοι θεωρησουν ασημαντα και ισως ανυπαρκτα... και ολα αυτα γιατι απλα καποιος θελησε να τα μοιραστει μαζι μου και να με εχει για παρεα του... τον αγαπω οπου και να ειναι οτι και αν εγινε μεταξυ μας... σας ζηλευω για τις βραδυνες σας "βολτες"... Μακαρι να το ξανακανα! ! να προσεχετε περισσοτερο τα σκυλακια σας οι συνοδοι... κανα χαδακι παραπανω κανει καλο
Μίνα όλα τα παραπάνω μπορείς να τα ζήσεις οπουδήποτε. καλό όμως θα είναι, τις 2-3 ώρες που κάνεις το περίπολο να είσαι συγκεντρωμένη στο καθήκον σου. Ρομάντσο μπορεί να γίνει και αργότερα. Ίσως σου φαίνεται μια απλή βόλτα/αγγαρεία το περίπολο οπου "έλα μωρε, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί" είναι όμως πολύ σοβαρό!
Καλημέρα αγαπητέ έφεδρε, δεν είπα ότι η βραδινή περίπολος είναι μια απλή βόλτα 'η αγγαρεία κ ούτε "έλα μωρέ τίποτα δεν θα συμβεί"σε πληροφορώ ότι κ πολλά έγιναν κ όλα πήγαν όπως έπρεπε κ συγκεντρωμένοι στο καθήκον είμασταν κ οι δύο κ μπορώ να σου πω ότι εγώ ήμουν ιδιαίτερα προσεκτική στις πράξεις κ σε αυτά που έκανα. Το ρομάνζο έγινε την σωστή ώρα, η δουλειά έγινε όπως έπρεπε κ νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που μπόρεσα κ έζησα τέτοιες στιγμές σε μια ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά. Γνωρίζω την σοβαρότητα της κατάστασης, ήθελα μόνον να εκφράσω σε όλους όσους κάνουν βραδινή περίπολο την διαφορετικότητα που μπορεί να έχουν όλες οι δουλειές κ όταν κάτι το αγαπάς βρίσκεις πολλά πράγματα να ανακαλύπτεις συνέχεια. Κ το λέω πάλι ΜΑΚΑΡΙ να το ξαναζούσα ήταν καταπληκτικά. Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω κ να μπορούσα να δώσω στρατιωτικές σχολές που πάντα αγαπούσα, όλα θα ήταν καλύτερα σήμερα. Σίγουρα θα ήμουν από τις καλύτερες γυναίκες που θα Μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Το λέω κ το πιστέυω! φιλικά ΜΙΝΑ
ΕΠ. ΟΠ-ίνα είσαι προφανώς! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σ'ακούω ενθουσιασμένη με τη δουλειά σου, όχι γιατί εγώ είμαι στρατό@@@λος, αλλά γιατί ήταν επιλογή προσωπική σου και την υποστηρίζεις. Και δεδομένο ότι οι περισσότεροι εξ υμών γκρινιάζουν επί μονίμου βάσεως. Να 'σαι πάντα καλά αγαπητή μίνα και να προσέχεις!