ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Μαγκες η ολυμπιαδα που μας ερχεται κ εφυγα, κλεινω 7ετια Απολελε, δεν παλευεται το ναυτικο
χαχαχαχα οξω ρεεε, γιατι ποιος την παλευει στο πολεμικο ναυτικο αμα το ηξερα πως ειναι Θα ειχα παει σμυ κ οχι σμυνΝΑΥΤΟΔΙΟΠΟΣ έγραψε: Μαγκες η ολυμπιαδα που μας ερχεται κ εφυγα, κλεινω 7ετια Απολελε, δεν παλευεται το ναυτικο
Παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κτι παρακαλω... 
εχω ενα συναδερφο-τοπογραφο τει και φιλο που μπηκε στο στρατο ξηρας Πριν κανα διμηνο και το φεβρουαριο θα δωσει για εποπ αρμενιστης υδρογραφος (που πιστευει οτι ειναι κοντα στο αντικειμενο μας, ως υδρογραφος) σε τρια χρονια απ'οτι εμαθε θα μπορει να φυγει (αφου θα θεωρειται οτι εχει κανει τη θυτια του) και αν μεσα στα τρια αυτα χρονια το μετανιωσει, θα πληρωνει αν θελει να φυγει. Ξερει κανεις τι ποσο ειναι αυτο;
το παιδι πιστευει οτι ειναι καλη ευκαρια αφου τον επελεξαν, θελει να το δοκιμασει, στανταρτ λεφτα για 3 χρονια Κι ελπιζει οτι δε θα ταξιδευει πολυ.
εδω βεβαια διαβασα τα χειροτερα.
μπορει καποιος να με διαφωτισει με το οτιδηποτε ξερει γι'αυτα; Αξιζει καν;
με τη βοηθεια σας μπορει να σωσετε καποιον.
σας ευχαριστω πολυ!

εχω ενα συναδερφο-τοπογραφο τει και φιλο που μπηκε στο στρατο ξηρας Πριν κανα διμηνο και το φεβρουαριο θα δωσει για εποπ αρμενιστης υδρογραφος (που πιστευει οτι ειναι κοντα στο αντικειμενο μας, ως υδρογραφος) σε τρια χρονια απ'οτι εμαθε θα μπορει να φυγει (αφου θα θεωρειται οτι εχει κανει τη θυτια του) και αν μεσα στα τρια αυτα χρονια το μετανιωσει, θα πληρωνει αν θελει να φυγει. Ξερει κανεις τι ποσο ειναι αυτο;
το παιδι πιστευει οτι ειναι καλη ευκαρια αφου τον επελεξαν, θελει να το δοκιμασει, στανταρτ λεφτα για 3 χρονια Κι ελπιζει οτι δε θα ταξιδευει πολυ.
εδω βεβαια διαβασα τα χειροτερα.
μπορει καποιος να με διαφωτισει με το οτιδηποτε ξερει γι'αυτα; Αξιζει καν;
με τη βοηθεια σας μπορει να σωσετε καποιον.

σας ευχαριστω πολυ!

Κατ αρχας οπως εχω γραψει και παλαιοτερα σαν παλιος εποπ του ναυτικου μακρια οπως ο διαολος το λιβανι απο κει. δηλωστε οπου θελετε εκτος απο ναυτικο. μη χαραμισετε τη ζωη σας στα καραβια. για υδρογραφος ειναι χαλια αφου θα ναι σε καραβι και παλι και εννοειται οτι θα χει πολλα ταξιδια οπως ολα τα πλοια του στολου μας. αν το μετανιωσει και θελει να φυγει πριν τα 3 χρονια δε θα τον αφησουν γιατι δε θα βγαλει ακρη. τωρα η κοπελλα που εχει αντρα αεροπορο παλι σε καραβι θα ναι, σε διαφορα ταξιδια και αποστολες που κανει ο στολος μας. θα ναι ιδια οπως ολοι χωρις καμια διαφορα
Για σας... Θα ηθελα μερικες πληροφοριες αν γνωριζεται. Εκανα τα χαρτια μου στο π. Ν και και περασα σε μια ειδικοτητα Επιχειρήσεων/Επικοινωνιών/Πληροφορικών&Επικοινωνιακών συστηματων. ΕΕ/ΠΕ. Στις 24 κατεβαινω για τα ιατρικα αθληματα κτλ.> Γνωρίζεται κατι για αυτην την ειδικοτητα; Με τι εχει να κανει; Γιατι ψαχνω και δεν βρισκω... Ειναι χερσαία η θεση; Ποσες μερες πλευσιμες θα εχω το μηνα. Ευχαριστώ
Ολες οι ειδικοτητες που εχει βγαλει το π. ν στη προκυρηξη του ειναι για καραβι. η ειδικοτητα σου εχει να κανει με το θαλαμο επιχειρησεων του καθε πλοιου που εχει ο στολος. δε παει πλευσιμα το μηνα αλλα το χρονο. μπορει να εχεις 250 μερες πλευσιμα το χρονο ειδικα αν πας σε καποια νατοικη η αλλη αποστολη του στολου
Συγνωμη κιολας οταν λετε πλευσιμα εννοειται πως ειμαι μεσα στο καραβι και κοβοθμε βολτες; Οτι δηλαδη τοσες μερες μενοθμε στο καραβι και δεν βλεπουμε στερια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Οχι, θα πιανεις και λιμανια.
Αυτο ειναι Το Μεγαλυτερο κατα κατα του ναυτικου, ναι θα εχεις το λιγοτερο 250 πλευσιμες κ θα πιανεις κ Κανα λιμανι.Μαρινα έγραψε:Συγνωμη κιολας οταν λετε πλευσιμα εννοειται πως ειμαι μεσα στο καραβι και κοβοθμε βολτες; Οτι δηλαδη τοσες μερες μενοθμε στο καραβι και δεν βλεπουμε στερια;
Γεια σας μάγκες.
Λοιπόν είμαι κοντά στα 31. Ήμουν ΕΠΥ στο ναυτικό (άλλες εποχές) ! Ένας θεσμός πριν τους ΕΠΟΠ που είχε καλύτερη εξέλιξη στους βαθμούς στα γαλόνια! Κατά τα αλλα... Πάλι διαγωνισμοί γινοντουσταν, αθλήματα, ψυχοτεχνικά.
Ε και ένα βύσμα για να μπεις και να πάρεις καλή ειδικότητα. Εγώ δεν είχα, επιλαχών με πήρανε και μάλιστα μηχανικός! Μια από τις χειρότερες ειδικότητες. Μαζί με τον αρμενιστη. Τρέξιμο, μουντζούρα, βρωμιά, βάρδιες 12ωρές και βάλε!
Έκανα σε παλιό πλοίο ατμοκίνητ. Όχι άλλο κάρβουνο! Κάπου στο 2002 αποσύραν τις παλιατζούρες! Λοιπόν, βάρδιες σε καζάνι, υψηλές θερμοκρασίες εγκαύματα, λιποθυμίες... Απίστευτη δουλειά, Διάβασμα, καψώνια! Έπαιρνα τα ίδια λεφτά με αυτούς που μπήκαμε μαζί στο ναυτικό. Αλλά είχαν μια καλή ειδικότητα "καταστωματος". Ηλεκτρονικοί radar, σηματωροί κλπ με τη στολαρα τους. Κυριλέ. Αδικία όμως!
Σιχάθηκα με αυτά που είδα! Έκανα υπομονή 5 χρονια και έφυγα! Σπούδασα. Ξαναγράφτηκα αγγλικά, ασχολήθηκα με το εμπορικό ναυτικο. Έτρεξα και τώρα είμαι επιθεωρητής στα πλοία!
ιδιωτικός τομέας. Και με την κρίση του αλλα αισιοδοξώ, δεν πεινας!
προσπαθώ να ξεχάσω το ναυτικό.
Οι επιλογές δικες σας!
p.s : Όσοι φύγαμε μετά τα 5 χρονια πήραμε τη νόμιμη αποζημίωση και μετά από λίγο καιρό ζήταγε το ναυτικό κάποιο ποσο από τα λεφτά πίσω μέσω εφορίας! Ρεζίλια! Λάθος λέγανε έγινε.
Αυτά παιδιά!sorry για την κούραση!
Λοιπόν είμαι κοντά στα 31. Ήμουν ΕΠΥ στο ναυτικό (άλλες εποχές) ! Ένας θεσμός πριν τους ΕΠΟΠ που είχε καλύτερη εξέλιξη στους βαθμούς στα γαλόνια! Κατά τα αλλα... Πάλι διαγωνισμοί γινοντουσταν, αθλήματα, ψυχοτεχνικά.
Ε και ένα βύσμα για να μπεις και να πάρεις καλή ειδικότητα. Εγώ δεν είχα, επιλαχών με πήρανε και μάλιστα μηχανικός! Μια από τις χειρότερες ειδικότητες. Μαζί με τον αρμενιστη. Τρέξιμο, μουντζούρα, βρωμιά, βάρδιες 12ωρές και βάλε!
Έκανα σε παλιό πλοίο ατμοκίνητ. Όχι άλλο κάρβουνο! Κάπου στο 2002 αποσύραν τις παλιατζούρες! Λοιπόν, βάρδιες σε καζάνι, υψηλές θερμοκρασίες εγκαύματα, λιποθυμίες... Απίστευτη δουλειά, Διάβασμα, καψώνια! Έπαιρνα τα ίδια λεφτά με αυτούς που μπήκαμε μαζί στο ναυτικό. Αλλά είχαν μια καλή ειδικότητα "καταστωματος". Ηλεκτρονικοί radar, σηματωροί κλπ με τη στολαρα τους. Κυριλέ. Αδικία όμως!
Σιχάθηκα με αυτά που είδα! Έκανα υπομονή 5 χρονια και έφυγα! Σπούδασα. Ξαναγράφτηκα αγγλικά, ασχολήθηκα με το εμπορικό ναυτικο. Έτρεξα και τώρα είμαι επιθεωρητής στα πλοία!
ιδιωτικός τομέας. Και με την κρίση του αλλα αισιοδοξώ, δεν πεινας!
προσπαθώ να ξεχάσω το ναυτικό.
Οι επιλογές δικες σας!
p.s : Όσοι φύγαμε μετά τα 5 χρονια πήραμε τη νόμιμη αποζημίωση και μετά από λίγο καιρό ζήταγε το ναυτικό κάποιο ποσο από τα λεφτά πίσω μέσω εφορίας! Ρεζίλια! Λάθος λέγανε έγινε.
Αυτά παιδιά!sorry για την κούραση!
.ipajiwmatikoi einai. opws imoun kai egw.kapou sta teli tou 90! (imoun ...giati dialeja na figw.) prwin epy,mihanikos.
den tolmousame omws ta diopia.mihanis - katastrwmatos na poume kati se palious nautares!
eimastan stin ousia ipo -nautes!me tin eulogia twn anwterwn!
des kai sholio mou ama 8es.sel 21.
den tolmousame omws ta diopia.mihanis - katastrwmatos na poume kati se palious nautares!
eimastan stin ousia ipo -nautes!me tin eulogia twn anwterwn!
des kai sholio mou ama 8es.sel 21.
Μακρια απο ναυτικο λαθος μεγαλο που θα καταλαβετε οτι το κανατε μολις μπειτε στο καραβι
Γνώμη μου μακριά απο το ναυτικό σαν ΕΠ. ΟΠ δεν ξέρετε που πάτε να μπλέξετε.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Θα σας το πω απλα. Στο ιδιο χρονικο διαστημα η αεροπορια εχει παρει 3 σειρες εποπ ενω το ναυτικο 7 σειρες. Αδερφικη συμβουλη, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες