Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

DIMITRIS-A/T έγραψε:Ρε παιδια ηρεμιστε... Εγω σαν εποπ παντως δεν εχω κανενα προβλημα με τις γυναικες... Ναι συμφωνω οτι ειναι πιο ευαισθητες απο μας αλλα ρε παιδια ελεος οχι το 5% καλες και οι αλλες αχρηστες... Κοπελες μην μασατε... Εγω ως συναδελφος πλεον... Δηλωνω υπερ των γυναικων στο στρατο... !

καλά οταν θα σε μπιφτεκώνει η μία επειδή έχει περίοδο και η άλλη επειδή νιώθει αδύναμη. Έλα πες μας αν είσαι υπέρ
νικος κεαπ

Δημοσίευση από νικος κεαπ »

XAXAXAXA... Εσυ για αλλον λογο εισαι υπερ των γυναικων στον στρατο οπως και οι περισσοτεροι αντρες
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Καλα το ενα δεν αναιρει το αλλοΕικόνα
τεσπα παλικαρια... Γιατι ολοι γκρινιαζουν εδω μεσα; Αφου περασαμε, μας πηραν και τηλ για το σημειωμα... Εε τωρα απομενει η 14η απριλιου...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΓΜΑΚ και Αλεξανδρε οταν εγω τα ελεγα παλαιοτερα ολοι πεσαν να με φανε. Εγω απ'την αρχη υποστηριξα οτι δεν χρειαζονται τοσες πολλες γυναικες στο στρατο και επρεπε να υπηρχε οριο και να μπαινουν σε συγκεκριμενες ειδηκοτητες. Φυσικα και δεν ειναι στην φυση μας να εχουμε τις αντοχες και την δυναμη ενος αντρα. Οποτε ας μπουν τωρα ολες ετσι που εχουν γινει τα πραγματα και οποιες μπορουν ας μεινουν. Οι αλλες ας φυγουν. Τι τα βαζεις με τις γυναικες. Βαλτα με τους υπευθυνους των προκυρηξεων. Και μ'αυτους που τις κρινουν καταλληλες να παραμεινουν οταν διαγωνιζονται μεσα. Και η μαριαννα απλα συγκρινε γυναικα με αντρα μαμακια ας πουμε γενικα και οχι σε ποια ειδηκοτητα ειναι καλυτερη η γυναικα απο εναν νορμαλ στρατιωτικο
Γμακ ειναι αρκετα χαμηλο το ποσοστο συμφωνω αλλα ποιος φταει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Τετ Μαρ 03, 2010 1:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑΝΝΑ »

Περιμενω ακομη να μου πεις γιαννη τι το δυσκολο κανετε στο στρατο κ δεν μπορει να ανταπεξελθει μια γυναικα...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μαριάννα μπορείς να μείνεις χωρίς μπάνιο 12 μέρες. Και να επιβιώσεις σε μια σκηνη 2χ2 μαζί με μια άλλη κοπέλα; Και να σηκώνεσαι για περίπολο 3 το βράδυ με 2 μέτρα λάσπη;
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Βρε βρε... Καιρο εχω να γραψω... Θες να σου πω ποιοι φταινε; Οι εμεις ο απλος κοσμος που κοιταμε να κανουμε τα παντα και βαζουμε βυσματα να μπυμε σε θεσεις αλλων που το αξιζουν ενω εμεις δεν το αξιζουμε... Να ποιοι φταινε... Οσο για αριθμο γυναικων και αντρων υπαρχει νομος για ισοτητα αντρων γυναικων... Αρα... Δεν γινεται ο νομος να ισχυει σε μερικες πειπτωσεις και σε αλλες να μην ισχυει... Οποτε ειναι αναγκαιο κακο τοσες γυναικες στον στρατο.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑΝΝΑ »

Δηλωσα αυτο που σπουδασα αν δεν με περνανε σαυτην την ειδικοτητα ισως να μην πηγαινα... δεν ξερω... αλλα κ παλι ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το δυσκολο που δεν θα μπορω να το κανω... με εχει φαει η περιεργια (αναλυτης προγραμματιστης δηλωσα υγειονομικου... )

osst
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από osst »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, Γ ΜΑΚ Είπαμε αλλά όχι και έτσι βρε παιδιά μην τις βγάζετε και άχρηστες. Υπάρχουν ειδικότητες που είναι πάρα πολύ χρήσιμες. Διαβιβάστριες για παράδειγμα,-δεν ξερω τώρα άν πέρνουν, το 93-94 έπερναν-. Δέν είναι ανάγκη να κουβαλάνε για 40 χιλιόμετρα το μπέρκιν Στην πορεία βολή, ούτε τα αντιαρματικά MILAN στον ώμο.

Εγώ μια απορία εξέφρασα πιό πάνω και κόντεψαν να με φάνε, ΗΜΑΡΤΟΝ.

Υ. Γ. Εκ παραδρομής Και βιασύνης Έγραψα λάθος.15 μήνες συνολική θητεία-6 απο αυτούς στο 4 ΕΤΕΘ, ευτυχώς είχε φύγει ο ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ μπρρρρρρ

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μαριαννα να σου απαντησω εγω; Λογο της μυικης μας δυναμης και αντοχης, μπορουμε να κινουμαστε γρηγοροτερα και πιο ευελικτα... Να σε παω στον στιβο μαχης; Ζητημα αν τον βγαλεις... Θα μπορεσεις μονη σου να μεταφερεις αντιαρματικα σε χρονο πιο γρηγορα απο αντρα; Με λιγα λογια μαριαννα απο την φυση σας δεν κανετε για στρατο... Καλος η κακος μειωνετε την αποτελεσματικοτητα του στρατου.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΓΜΑΚ έγραψε:Μαριάννα μπορείς να μείνεις χωρίς μπάνιο 12 μέρες. Και να επιβιώσεις σε μια σκηνη 2χ2 μαζί με μια άλλη κοπέλα; Και να σηκώνεσαι για περίπολο 3 το βράδυ με 2 μέτρα λάσπη;

εγω ανετα. Και στο σπιτι μου εχω κατσει μια βδομαδα χωρις μπανιο. Σιγα 12 μερες εμπειριας. Ξυπνα κι εσυ 5 φορες την νυχτα να θηλασεις επι 6-7 μηνες και μετα ελα πες μου για ξενυχτι! Το 2 μετρα λασπη τι ειναι; Υψος; Κολυμπουσατε κανονικα; Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλα φιλε ναι... Εννοειτε... Σ αυτες τιε ειδικοτητες οι γυναικες ειναι οτι πρεπει... Μηλαμε για μαχιμες θεσεις... Ε δεν μπορει γυναικα τωρα να ειναι χειρηστης αντιαρματικου οπλου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

osst έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, Γ ΜΑΚ Είπαμε αλλά όχι και έτσι βρε παιδιά μην τις βγάζετε και άχρηστες. Υπάρχουν ειδικότητες που είναι πάρα πολύ χρήσιμες. Διαβιβάστριες για παράδειγμα,-δεν ξερω τώρα άν πέρνουν, το 93-94 έπερναν-. Δέν είναι ανάγκη να κουβαλάνε για 40 χιλιόμετρα το μπέρκιν Στην πορεία βολή, ούτε τα αντιαρματικά MILAN στον ώμο.

Εγώ μια απορία εξέφρασα πιό πάνω και κόντεψαν να με φάνε, ΗΜΑΡΤΟΝ.

Υ. Γ. Εκ παραδρομής Και βιασύνης Έγραψα λάθος.15 μήνες συνολική θητεία-6 απο αυτούς στο 4 ΕΤΕΘ, ευτυχώς είχε φύγει ο ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ μπρρρρρρ

ναι για μερικές ειδικότητες οχί για τις περισσότερες γιατί αυτό γίνεται πλέον.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χαχαχαχα... Καλα ε; Τι απαντηση ηταν αυτη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KAITH έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Μαριάννα μπορείς να μείνεις χωρίς μπάνιο 12 μέρες. Και να επιβιώσεις σε μια σκηνη 2χ2 μαζί με μια άλλη κοπέλα; Και να σηκώνεσαι για περίπολο 3 το βράδυ με 2 μέτρα λάσπη;

εγω ανετα. Και στο σπιτι μου εχω κατσει μια βδομαδα χωρις μπανιο. Σιγα 12 μερες εμπειριας. Ξυπνα κι εσυ 5 φορες την νυχτα να θηλασεις επι 6-7 μηνες και μετα ελα πες μου για ξενυχτι! Το 2 μετρα λασπη τι ειναι; Υψος; Κολυμπουσατε κανονικα;Εικόνα

καλά...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες