Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
Με λιγα λογια δεν μπορω να παω απο ΣΜΥ αλλα απο ΣΜΥΝ.
Guests έγραψε:Με λιγα λογια δεν μπορω να παω απο ΣΜΥ αλλα απο ΣΜΥΝ.
Για να σταδιοδρομήσεις στην ΔΥΚ όντως μόνο απο την ΣΜΥΝ μπορείς!(Δηλαδή για μόνιμος)
Κατά τα άλλα μπορείς να δηλώσεις ότι επιθυμείς να παρακολουθήσεις το σχολείο (7 μήνες) και απο την ΣΜΥ αφού πάρεις ΠΖ (Πεζικό) και πάς στις Ειδικές Δυνάμεις!
Υπόψην όμως : Απο την ΣΜΥ μπορείς να πάρεις την βατραχοπουλάδα αλλά ΌΧΙ να σταδιοδρομήσεις σε αυτήν!(ΔΥΚ)
Μετά το σχολείο θα επιστρέψεις απλά στην μονάδα σου με την βατραχοπουλάδα στο στήθος!
D.Y.K. Είσαι στρατιωτικός; Αν ναι σε ποια μονάδα; Από περιέργεια ρωτάω, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις.
Οχι ακομα, σε 20 ημερες θα παραδωσει την πολιτικη του ταυτοτητα μια και καλη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Δηλαδη αν κανεις περασει Ευελπιδων δεν μπορει να παει στα ΟΥΚ και να μεινει σαν μονιμος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt. Lazarou την Τετ Μαρ 24, 2010 3:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι μονο απο σχολες ναυτικου ή εποπ ναυτικου
Αλλα μπορεις να πας ΜΑΚ απο ΣΜΥ, αν δεν κανω λαθος.
τασος έγραψε:Αλλα μπορεις να πας ΜΑΚ απο ΣΜΥ, αν δεν κανω λαθος.
Ναι μπορείς αφού πάρεις ΠΖ (Πεζικό) και πάς στις Ειδικές Δυνάμεις όπως προείπα!
τασος έγραψε:Εγω λεω και για σταδιοδρομια στα ΜΑΚ.
Και εμείς το ίδιο λέμε όμως!
Είπαμε για σταδιοδρομία στην ΔΥΚ ΜΟΝΟ απο σχολές του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ για σταδιοδρομία στις ΜΑΚ ΜΟΝΟ απο σχολές του Στρατού Ξηράς!
Την Βατραχοπουλάδα επίσης όπως ανέφερα στα παραπάνω μηνύματά μου μπορεί να την 'καρφώσει' στο στήθος του και ένα Στέλεχος του Στρατού Ξηράς με την διαφορά ότι ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να σταδιοδρομήσει στην ΔΥΚ.
Γεια σε ολους. επειδη το θεμα ειναι γενικες πληροφοριεσ γνωριζει κανεις τι επιδωσεις εχουν τα μονιμα στελεχοι των ε. δ σε καμψεις ελξεις βυθισεις τρεξιμο (συνεχομενα οχι με διαλειμα) οχι φανταστικα πραγματικα. ευχαριστω
Και κάτι άλλο να ρωτήσω, μπορείς να πας να γίνεις εκπαιδευτής;
Θέλει μέσο, πληρώνεσαι καλά, γίνεται; Βασικές πληροφορίες αν ξέρει κανεις
Θέλει μέσο, πληρώνεσαι καλά, γίνεται; Βασικές πληροφορίες αν ξέρει κανεις
Γεια σας! Με την σειρα μου θελω να κανω και εγω καποιες ερωτησεις. Μπορει καποιος να μας πει πως ειναι μια μερα στα ΛΟΚ. Δλδ; Τι ωρα ξυπνανε το πρωι; Τι ωρα κοιμουντε; Τι ωρα τρωνε; Τις ασκησης που κανουν καθημερινα; Ποσες αδειες περνουν; Τι οπλισμο εχουν; Και γενικα πως περναει τις δυσκολες μερες ενας Λοκατζης. Ευχαριστω πολυ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 89
Θα σου απαντήσω σε όσα μπορώ μιας και δεν πήγα λοκατζής. Το χειμώνα το σιωπητήριο είναι στις 22:30 και το εγερτήριο στις 6:30. Το καλοκάιρι το σιωπητήριο είναι στις 23:00 και το εγερτήριο στις 6:00. Το όπλο που χρησιμοποιούνε οι κληρωτοί. Είναι το M16A1. Και οι άδειες που δικαιούσαι είναι 3 μέρες άδεια ορκωμοσίας.15 κανονικές άδειες, και 15 μέρες ειδική άδεια (αναρρωτική, αγροτική, φοιτιτική) και όταν πας σε μονάδα παραμεθωρίου θα δικαιούσαι 2μέρες σε κάθε μήνα που συμπληρώνεις στην μονάδα.
Σε μερικες βδομαδες φευγω για να υπηρετισω την πατριδα σκοπος μου ειναι να παω αλεξιπτωτιστης θελω να ξερω ομως και ποσα μορια αντιστιχουν σε καθε ομαδα των ειδικων δυναμεων... ; Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες