Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);
Σας ευχαριστω που μ απαντησατε πολυ! Υπαρχει περιπτωση εστω κ μια τις εκατο να μπω τωρα τον νοεμβριο;
Με τίποτα. 

Γειά σας, τον Μάϊο του 2009 πήρα εξάμηνη αναβολή για λόγους υγείας απο το 401. Πότε θα με ξανακαλέσουν τον Νοέμβριο ή τον Φεβρουάριο; Ευχαριστώ.
Μαλλον το φλεβαρη. αφου δε σε ειδοποιησαν μεχρι τωρα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Παιδιά μια ερώτηση:
Δεν έχω πάει ακόμα να κάνω διακοπή αναβολής αλλά θα πάω τη Δευτέρα 26/10. Θεωρητικά μέχρι τις 31/10 είναι για όσους θέλουν να μπούν Φλεβάρη. Υπάρχει περίπτωση να με πάνε Μάιο έστω κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία; Ελπίζω όχι...
Τυπικά να πω ότι ανήκω στο Στρατολογικό Γραφείο Ηρακλείου Κρήτης.
Ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχω πάει ακόμα να κάνω διακοπή αναβολής αλλά θα πάω τη Δευτέρα 26/10. Θεωρητικά μέχρι τις 31/10 είναι για όσους θέλουν να μπούν Φλεβάρη. Υπάρχει περίπτωση να με πάνε Μάιο έστω κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία; Ελπίζω όχι...
Τυπικά να πω ότι ανήκω στο Στρατολογικό Γραφείο Ηρακλείου Κρήτης.
Ευχαριστώ πολύ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καμια απάντηση; :) 

Θα ζητήσεις για Φλεβάρη και ο Στρατολόγος θα σου δώσει χαρτί για να συμπληρώσεις για πιθανή κατάταξη στο Μαϊο.
Και εγώ είχα πάει Νοέμβριο για διακοπή αναβολής αλλά κατατάχθηκα Φλεβάρη του 2007.
Και εγώ είχα πάει Νοέμβριο για διακοπή αναβολής αλλά κατατάχθηκα Φλεβάρη του 2007.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι για να φύγω Φλεβάρη μέχρι 31/10 αλλιώς από 1/11 πάει για μάιο. Οπότε για πιο λόγο να συμπληρώσω οποιαδήποτε αίτηση;Nassos έγραψε:Θα ζητήσεις για Φλεβάρη και ο Στρατολόγος θα σου δώσει χαρτί για να συμπληρώσεις για πιθανή κατάταξη στο Μαϊο.
Τον περισσότερο κόσμο τον παίρνουν Φλεβάρη.
Και εγώ πήγα με το πέρας του Οκτώβρη για διακοπή αναβολής και με έβαλαν με την ΕΣΣΟ του Φλεβάρη.
Και εγώ πήγα με το πέρας του Οκτώβρη για διακοπή αναβολής και με έβαλαν με την ΕΣΣΟ του Φλεβάρη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παρουσιαζομαι τωρα 11 νοεμβριου στην 124 αεροπορια στην τριπολη.
Πως ειναι εκει;
Με ειπαν οτι εκει επιτρεπονται υπνοσακη, ισχυει;
Θα κανω 9 Ή 12 μηνες;
Πως ειναι εκει;
Θα κανω 9 Ή 12 μηνες;
Δες εδω http://www.haf.gr/el/structure/units/dae/units/124PBE.asptomtoup έγραψε:Παρουσιαζομαι τωρα 11 νοεμβριου στην 124 αεροπορια στην τριπολη.
Πως ειναι εκει;
Θα κανω 9 Ή 12 μηνες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δηλαδή αρχές Νοέμβρη πήγες εσύ. Σωστά; Οπότε εγώ που είμαι μέσα στις προθεσμίες θεωρώ ότι δε θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα...Nassos έγραψε:Τον περισσότερο κόσμο τον παίρνουν Φλεβάρη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δηλαδή αρχές Νοέμβρη πήγες εσύ, σωστά; Άρα εγώ που είμαι μέσα στην προθεσμία ακόμα λογικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ...Nassos έγραψε:Τον περισσότερο κόσμο τον παίρνουν Φλεβάρη.
Φυσικά και όχι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης