Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εν το μεταξύ θα ΄φαω άκυρο άν με στείλουν Μάϊο, γιατί ακύρωσα δουλειές λόγω του Στρατού.

fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από fantaros84 »

Dimitris έγραψε:Απο ΑΘήνα είμαι.

Το όνομα μου έχει μόνο 3 φωνήεντα Όλα με Α. Έχει καμιά ιδέα για μπέρδεμα σε Α;
Ναι και το ΑΣΜ χωρίς Κενά το γράφω. Άσε που δοκίμασα κάμποσους συνδυασμούς μήπως και το έχουν περάσει λάθος.

Υπάρχει περίπτωση να έχω κόψει την αναβολή Οκτώβρη και να με στέιλουν Μάϊο;

μπα δε νομίζω να φταίει αυτό τότε. Δεν πιστεύω να σε πάει Μάιο, είναι λίγο απίθανο! Είσαι ήδη μέσα στα όρια, εγώ την έκοψα 29 οκτώβρη. Απλώς στην Αθήνα τα γραφεία σας έχουν περισσότερη κίνηση γιαυτό αργούν. Καμιά φορά κι όλας μαθαίνεις πού πας 10 μέρες πρίν την κατάταξη. Αλλά μη σε ανησυχει, Μάιο δεν το κόβω να σε πηγαίνουν.
Anonymous

Εδώ πήραν εμένα που έκανα διακοπή αναβολής 6 Νοέμβρη και δε θα πάρουν εσένα;

Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει το "θέμα του Ρεθύμνου", που είπε ο Φαντάρος, εξηγώ:

Υπήρχαν σκέψεις (καθόσον και ο Στρατός έχει κρίση) να κλείσουν το 547 ΤΠ, το Στρατόπεδο του Ρεθύμνου, στο οποίο κατατάσσονταν (συνήθως) νεοσύλλεκτοι από Κρήτη. Βγήκε η λίστα με τους υπό κατάταξη στρατιώτες και ΜΕΤΑ αποφασίστηκε να παραμείνει ανοικτό το εν λόγω κέντρο. Έτσι, η λίστα αναπροσαρμόστηκε, προκειμένου να στείλουν κόσμο και εκεί. Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωτικό να ενημερωθούν και τα δεδομένα της φόρμας αναζήτησης, αφού ούτως ή άλλως το επίσημο είναι το σημείωμα της κατάταξης και όχι το τι είδε ο καθένας μας στο ίντερνετ. Εν ολίγοις, μην περιμένετε ντε και καλά ανανέωση των δεδομένων μέσω ίντερνετ.

Πάντως, δεν πιστεύω ότι το ότι δεν εμφανίζεται ένα όνομα, σημαίνει ότι μπορεί να μπει Ρέθυμνο. Άλλωστε είπα: Η απόφαση για διατήρηση του 547 ΤΠ ανοικτού πάρθηκε ΑΦΟΥ καταρτίστηκε η λίστα. Το ότι δεν εμφανίζονται στοιχεία λοιπόν για εσένα, Δημήτρη, σημαίνει ή ότι δεν μπαίνεις (αλλά σου λέω, απορώ, γιατί εδώ πήραν εμένα, εσένα που είσαι εμπρόθεσμος δε θα σε πάρουν;) ή ότι κάτι γράφεις (ή έχουν γράψει αυτοί) λάθος. Πήγαινε (προσωπικά, μην πάρεις τηλέφωνο) στο Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο υπάγεσαι και ζήτα τους ευγενικά να σου πουν εάν είσαι σε αυτήν την ΕΣΣΟ (μην τους πεις αρχικά ότι δε βρίσκεις το όνομα σου στο ίντερνετ και είπες να διπλοτσεκάρεις, γιατί θα πουν "ωχ αδερφέ, σε δουλειά να βρισκόμαστε; "). Πες τους λοιπόν απλά "είμαι στην ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου; ". Και όσο αφορά το ότι μόνο που δε σε έβρισαν, ενημέρωσέ τους εάν στο ξανακάνουν ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (μεταξύ άλλων) !

Όσο αφορά εμένα πάντως, είμαι από Ρέθυμνο, το ίντερνετ μου έδειχνε Θήβα και το σημείωμα κατάταξης που παράλαβα χθες δείχνει και αυτό Θήβα. Δεν άλλαξε τίποτα για εμένα, δηλαδή (δυστυχώς, ευτυχώς, θα δείξει... )
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γ. Κ. έγραψε:Όσο αφορά εμένα πάντως, είμαι από Ρέθυμνο, το ίντερνετ μου έδειχνε Θήβα και το σημείωμα κατάταξης που παράλαβα χθες δείχνει και αυτό Θήβα. Δεν άλλαξε τίποτα για εμένα, δηλαδή (δυστυχώς, ευτυχώς, θα δείξει... )
Εσύ είσαι όμως πυροβολικάριος, οπότε δεν θα άλλαζε ούτως ή άλλως το μέρος. Εγώ είμαι πεζικάριος και προς το παρόν το ίντερνετ μου δείχνει 6o σύνταγμα πεζικού Κόρινθος. Είναι πιθανό λές να πάω Ρέθυμνο αφού είμαι πεζικό; Από Ηράκλειο είμαι. Χαρτί είπαν μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας.

Anonymous

Ίσως φταίει αυτό. Σου λέει, καλά έχουμε καλύψει τις θέσεις στο πυροβολικό. Να τον κατεβάσουμε τον άλλον τώρα στο Ρέθυμνο να βάλουμε ποιον στη θέση του στο πρυροβολικό; Έναν άλλον πεζικάριο; Και δεν κατεβάζουμε κατευθείαν έναν πεζικάριο στο Ρέθυμνο από το να δημιουργούμε και να καλύπτουμε διαδοχικά τρύπες και σε άλλες ειδικότητες;

Σύμφωνα με το ellinikos-stratos.com, τα ΚΕΝ πεζικού είναι ένα στην Κρήτη, ένα στην Κεντρική Ελλάδα και τα υπόλοιπα είναι είτε Βόρεια Ελλάδα είτε Πελοπόννησο. Εσένα λοιπόν, αφού δεν μπορούσαν να σε πάνε Κρήτη, σε πήγαν στον κοντινότερο προορισμό: Στην Πελοπόννησο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σε κατεβάσουν τώρα Ρέθυμνο... Θα φανεί. Από την άλλη όμως, πόσες θέσεις για νεοσύλλεκτους να έχει η μονάδα στο Ρέθυμνο; Θα μπορέσουν να στείλουν όλους τους Κρητικούς Ρέθυμνο; Θα εξαρτηθεί από το πόσοι πεζικάριοι είναι από Κρήτη και το πόσους θα δεχθεί το ΚΕΝ (δυστυχώς, δε γνωρίζω τη δυναμικότητά του σε κλίνες νεοσύλλεκτων, για να μπορώ να σε βοηθήσω - δυναμικότητα σε κλίνες... Λες και είναι ξενοδοχείο το είπα!)
Anonymous

Καλή θητεία σε όλους εύχομαι κ καλή χρονιά! Εμένα δυστυχώς δεν μ'εμφανίζει στη σελίδα της στρατολογίας κ ελπίζω από βδομάδα να ξεκαθαρίσει το θέμα. Μου είπαν πάντως πως η αίτησή μου έχει γίνει δεκτή για να μπω τον Φεβρουάριο κ ότι σε λίγες μέρες θα γνωρίζουν σίγουρα αν θα είμαι μέσα. Πάντως στη σελίδα βάζω τον ΑΣΜ που αναγράφεται στο χαρτί που πήρα όταν έκλεισα τα 18 για να παρουσιαστώ κ πήρα αναβολή λόγω σπουδών. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει αυτός ο αριθμός, έτσι;
Anonymous

Εννοείται πως όχι!
Anonymous

Τελικά πήγα Ρουφ και μου έιπαν ότι μπαίνω Διαβιβάσεις Καλαμάτα.

Βασικά κάτι λέγανε για κάτι συμπληρωματικές λίστες που δέν φαίνονται στο online συστημα.
Anonymous

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, Δημήτρη... Άντε με το καλό!

Πρώτη φορά παρέχεται αυτή η υπηρεσία. Λογικό είναι να μην είναι 100% έγκυρη (κάποιος δε σκέφτηκε να ανανεώσει τα δεδομένα, κάποιος άλλως το σκέφτηκε αλλά βαριόταν να ανανεώσει τα δεδομένα... ). Πιστεύω ότι σε 2-3 ΕΣΣΟ θα έχουν μάθει πόσο σύντομα πρέπει να είναι οι λίστες έτοιμες ώστε να ανέβουν οnline μια και καλή ή έστω να απασχολείται κάποιο άτομο με τις ανανεώσεις... Καλά, βέβαια, Ελλάδα είμαστε, μπορεί και να συνεχίσουν να δίνουν στο internet τα αποτελέσματα όχι για όλους αλλά για τους περισσότερους και οι υπόλοιποι ας κόψουν το λαιμό τους, ας τρέχουν στα στρατολογικά γραφεία ή ας πιστεύουν ότι δεν πέρασαν, μέχρι να τους έρθει το χαρτί της κατάταξης σαν ξαφνικός μποναμάς...
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πήρα τηλ στρατολογία και μου είπαν ότι όσοι ήταν γραμμένοι στο ιντερνετ για Κόρινθο από Ηράκλειο πάνε Ρέθυμνο! Επισήμως θα πάρω χαρτί Παρασκευή με Δευτέρα μου είπαν.

Anonymous

Αλήτη! Εγώ σε πηγάδι κατούρησα δηλαδή και με στέλνουν Θήβα και εσένα σε κατεβάζουν στο διπλανό νομό; Θέλω κι εγώ κατέβασμα! Αη όλσο γουοντ ε ντάουνλοουντ!Εικόνα

Μπα, δε με πειράζει. Θετικά το έχω πάρει. Ίσως επειδή είναι μια ώρα μόνο από την Αθήνα. Αν ήταν πιο μακριά, φαντάζομαι δε θα μου καλοπήγαινε...

Σήμερα έβγαλα και την ακτινογραφία θώρακος (με φωτό σφραγισμένη από πάνω κι έτσι... )
Anonymous

Μόλις είδα (μόλις βγήκε δηλαδή γιατί είχα μπει και πριν λίγες ώρες και δεν υπήρχε) την εξής σημείωση στο army.gr, στη φόρμα εύρεσης κατάταξης:

Νέα Ενημέρωση του συστήματος στις 19 Ιανουαρίου 2010
Τυχόν ερωτήσεις στο e-mail: ges_dsl@stratologia.gr

Οπότε, θα ενημερωθεί (σε αρκετές μέρες βέβαια, αλλά θα ενημερωθεί)
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γ. Κ. έγραψε:Μόλις είδα (μόλις βγήκε δηλαδή γιατί είχα μπει και πριν λίγες ώρες και δεν υπήρχε) την εξής σημείωση στο army.gr, στη φόρμα εύρεσης κατάταξης:

Νέα Ενημέρωση του συστήματος στις 19 Ιανουαρίου 2010
Τυχόν ερωτήσεις στο e-mail: ges_dsl@stratologia.gr

Οπότε, θα ενημερωθεί (σε αρκετές μέρες βέβαια, αλλά θα ενημερωθεί)
Ήδη ενημερώθηκε το σύστημα! Μου το άλλαξαν, πώ Ρέθυμνο!547 ερχομαιιιιιιιιιι

Anonymous

Άντε, ωραία!

Ω, εδώ έχουν κάνει ιστορίες, ρε 'σεις... ! Κάτω από το πού πας, σου έχει ένα link για πληροφορίες για τα κέντρα εκπαίδευσης και πιο κάτω μια φόρμα για να δηλώσεις ειδικότητα και φρουρά που επιθυμείς. Τι λες ρε παιδί μου! Είδες η τεχνολογία... Να ξέραμε κιόλας τι ειδικότητες και τι φρουρές υπάρχουν, καλά θα ήταν... Είπαμε! Πρώτη φορά το κάνουν οι άνθρωποι. Ακόμη ψάχνονται.
Anonymous

Άρα τι την έχουν την κλάση;

Ένας πάντως που ξέρω που πήγε σε ιδιωτικό ΙΕΚ μετά το Λύκειο (και δε δικαιούταν αναβολή, άρα μπήκε κανονικά), τον πήραν στα 21.

Εκτός αν έχουν στο ΓΕΣ τέτοιο πρόβλημα επειδή όλοι παίρνουν πλέον αναβολή, οπότε, για να συμπληρώσουν ένα minimum φαντάρων σε κάθε ΕΣΣΟ πάνε και "τσιμπάνε" όσους δεν έχουν πάρει αναβολή, είτε έχει έρθει η κλάση τους είτε όχι. Αλλά και πάλι, με το που θα 18αρήσουν, όπως μας λέει ο φίλος μας εδώ... Μου φαίνεται too much...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης