Ακριβώς όπως τα λέει ο΄φίλος Γ. Κ. Μια διευκρίνιση όμως: Τα μεσαία ψηφία μπορεί να είναι 4 αντί για 3, οπότε ανάλογα συμπληρώνεις 2 μηδενικά. Δηλαδή ο μεσαίος αριθμός πρέπει να είναι πάντα 6ψήφιος. Άρα αν είναι 456 το κάνεις 000456 ενώ αν είναι 3456 το κάνεις 003456 και το τελευταίο ακριβώς όπως τα λέει παραπάνω!Γ. Κ. έγραψε:Vaggos έγραψε:Ρε σις ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΣΜ μου; Δεν το θυμαμαι αν παρω τη λστο στρατολογικο θα μου το πουνε;
Έχεις δυο τρόπους να το βρεις (πέρα από το να πάρεις τηλέφωνο) ...
α) Όταν συμπλήρωσες το δελτίο απογραφής, τότε, όταν ακόμη ήσουν μαθητής, σου έδωσαν ένα χαρτί με τίτλο "Αποδεικτικό κατάθεσης - αποστολής δελτίου απογραφής". Εκεί γράφει, στην πρώτη σειρά "Ο στρατεύσιμος... Του... ΣΑ: ... Κατέθεσε - απέστεθκε Δελτίο Απογραφής σήμερα... ". Αυτό το "ΣΑ" είναι ο αριθμός που ψάχνεις. Λογικά είναι της μορφής:123 / 456 / 08. Πάς λοιπόν στην ιστοσελίδα που λέει ο Φαντάρος και βάζεις 1230004562008, δηλαδή, τα πρώτα 3 ψηφία, τα επόμενα 3, αφού βάλεις μπροστά και 3 μηδενικά και το 08 (την κλάση δηλαδή), το μετατρέπεις σε 2008.
β) Εάν έχεις πάρει αναβολή, έχεις άλλο ένα χαρτί που λέει ότι αναβάλλονται οι στρατιωτικές σου υποχρεώσεις μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του τάδε έτους. Εκεί, γράφει επίσης το ΑΣΜ (ή ΣΑ, όπως θες πες το). Ενδέχεται βέβαια, όταν διέκοψες την αναβολή, να σου ζήτησαν και αυτό το χαρτί και έτσι να μην το έχεις πλέον. Σε αυτήν την περίπτωση, πάλι πας στην επιλογή α).
Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Τι εννοείς, Φαντάρε, όταν λες να μην επαναπαυτούμε; Το χαρτί της κατάταξης μας έρχεται με "delivery" σπίτι μας. Δε χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι για να το πάρουμε. Πέρα από το να κοιτάμε το γραμματοκιβώτιο βεβαίως... Αλλά και πάλι, τα χαρτιά αποστέλλονται 10-15 μέρες προ της κατάταξης. Έχουμε μέλλον μέχρι τότε, επομένως...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Όχι, δυστυχώς δεν έρχεται σπίτι το χαρτί. Κανονικά έρχεται ειδοποιητήριο από τη στρατολογία για να πάμε να το παραλάβουμε από τηνα στυνομία, αλλά καμιά φορά, λόγω γραφειοκρατίας δεν έρχεται ούτε αυτό οπότε πρέπει να έχουμε το νου μας να πάμε μόνοι μας να το πάρουμε!Γ. Κ. έγραψε:Τι εννοείς, Φαντάρε, όταν λες να μην επαναπαυτούμε; Το χαρτί της κατάταξης μας έρχεται με "delivery" σπίτι μας. Δε χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι για να το πάρουμε. Πέρα από το να κοιτάμε το γραμματοκιβώτιο βεβαίως... Αλλά και πάλι, τα χαρτιά αποστέλλονται 10-15 μέρες προ της κατάταξης. Έχουμε μέλλον μέχρι τότε, επομένως...
Οσοι εχουν χασει το χαρτι που τους δοθηκε η ξεχασαν που το εβαλαν και δεν μπορουν να το βρουν καλο θα ειναι να περασουν απο το σγ τους.

6 ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/02/2010 παρουσιαζομαι κ εγω παιδια.
Καλη θητεια να εχουμε
Καλη θητεια να εχουμε
Ρε παιδια αν ξερει κανενας υπαρχει το army.gr όπου βαζεις το σμ και το επιθετο και σου λεει ποτε παρουσιαζεσαι... Εγώ επειδή δεν έχω το ασμ και πηρα τηλ να μου το πουνε μου το είπανε παω στο σαιτ το βαζω αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ μίπως δεν του άκουσα καλα είναι 11 ψηφία σωστά;
Ακυρο παιδια το βρήκα στης 9/2 ΚΕΕΔδδδδ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φίλε κι εγώ 6 ΣΠ Κόρινθο αλλά μια μέρα πριν από σένα,9/2!Κωστας9 έγραψε:6 ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/02/2010 παρουσιαζομαι κ εγω παιδια.
Καλη θητεια να εχουμε
Μια ερωτηση εκανα τα χαρτια μου περυσι,(2009) μιπως ξερεται ποτε θα μου ερθει το χαρτι για να φυγω;(μαρτιος 1991) ειμαι.
Μπορείς να περάσεις απο την Στρατολογία που ανήκεις και να συμπληρώσεις μια αίτηση για να φύγεις εθελοντής με την ΕΣΣΟ του Μαίου. Για Φεβρουάριο δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις πλέον αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ρώτα στην Στρατολογία σου.
Μπα... Για Φεβρουάριο, "ο γέγραφε, γέγραφε"...
Γεια χαρα εχω ξανα κανει αυτη την ερωτηση συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...
Οι γεννηθεις του 1991 μαρτιο μπαινουν σιγουρα 2012;
Οι γεννηθεις του 1991 μαρτιο μπαινουν σιγουρα 2012;
καλησπερα Παιδια! Μπενω και εγω τν φεβρουαριο! Θελω να σας ρωτησω ποτε περιπου θα μ ερθει το χαρτι που θα λεει ποτε παρουσιαζομαι η αν θα πρεπει να παω να το παρω εγω απο το αστηνομικο τμημα. Ευχαρηστω

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φίλε μου κοίτα λίγο παραπάνω στο φορουμ, μπορεις ηλεκτρονικα να μάθεις που και πότε παρουσιάζεσαι. Το χαρτί βέβαια πρέπει να το πάρεις ούτως ή άλλως. Πάτα εδώ http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.aspmanos1234 έγραψε: καλησπερα Παιδια! Μπενω και εγω τν φεβρουαριο! Θελω να σας ρωτησω ποτε περιπου θα μ ερθει το χαρτι που θα λεει ποτε παρουσιαζομαι η αν θα πρεπει να παω να το παρω εγω απο το αστηνομικο τμημα. Ευχαρηστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες