Αθλήματα για ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Δεν σε είπε κανένας χαζός. Αν έπαιζες και εσύ μπάλα 8 χρόνια θα το έβγαζες φίλε μου

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το μιλι σε 3 λεπτα δεν γινεται, δεν πανα παιζεις 30χρονια μπαλα. Ειναι απλα μαθηματικα... Θα στο πω διαφορετικα παρε το αμαξι μετρησε 1600μ και ξεκινα να το κανεις Πηγαινοντας 30κμ στο κοντερ και δες ποση ωρα κανεις. Πρεπει να τρεχεις το λιγο το λιγοτερο με 30-35κμ για να το κανεις σε 3,10 και δεν νομιζω να αντεξεις πανω απο 100μ, εδω να φανταστεις οι αθλητες 100μετρων η ανωτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει ειναι 37κμ αλλα για 100μ αν εσυ αντεχεις για 1600μ τι να πω αδικησε... (φιλικα) 

-
- Στρατηγός
Κοιτάξε υπήρξανε κι'άλλα παιδιά... Που κάνανε χρόνια στίβο και κάνανε λιγότερο. Και αυτό για τα μαθηματικά δεν μου λέει κάτι. Τον μπόλτ αν δεν τον έβλεπες να τρέχει θα έλεγες για τα μαθηματικά. Φιλικά

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
kaλα ρε παιδες για εξηγειστε μου και εμενα; αυτα τα τρεξηματα και τα σχετικα σε κανουν καλητερο κομαντο πανο σε βραχια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι και ο μπολτ τρεχει 9. Δευτερολεπτα τα 100μ οχι τα 1600μ μην τρελαθουμε και τελιως.
Αλλα πες οτι τρεχει τα 100μετρα σε 10second και οτι αντεχει με τον ιδιο ρυθμο για 1600μ και το κανει το μιλι σε 1,6λεπτα εσυ δηλαδη το κανεις σε 3λεπτα η αλλη που λες οτι το κανουν σε πιο λιγο και με αρβυλες ειναι πρωταθλητες μηπως;

-
- Στρατηγός
o ένας ήτανε φίλε μου και έτρεχε χρόνια στον πανελλήνιο τελοσπάντων δεν θα κάτσω να πείσω κανένα εδώ μέσα για κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι δεν διαφωνω αλλα δεν γινεται να σπανε στις ειδικες δυναμεις παγκοζμια ρεκορ στο 1 μιλι με αρβυλες και να κανουν 3λεπτα και αθλητες που κατεχουν παγκοζμιο ρεκορ με αθλητικα να το κανουν σε 3,43 δεν ειναι οτι δεν σε πιστευω αλλα δεν γινεται απλα δες αυτο το λινκ (http://el.Wikipedia.org/wiki/1_%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B9).
-
- Στρατιώτης
me to tρεξημο καλα τα πατε και οι δυο. αλλα το μυθο του αισοπου με το λαγο και τη χελωνα τον γνωρειζετε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τον μυθο του Αισωπου τον ξερω αλλα δεν ξερω που κολαει ;

Καλα μαγκες δεν ξερω γιατο παιδι αλλα ενα μιλι με αρβυλα σε 5 ' 1 στους 200 το κανει και αμα ηταν ετσι θα ειχαν κοπει παρα παρα πολλοι, τωρα για 7' κατι πα να γινει αλλα εμενα που μου εχουν πει γνωστοι απο εδ. Ειναι 1000 μ σε 5' οχι 1600 (1 μιλι) σε 5'
Αμα κολατε σε αυτα ποσο χλμ. Θα κανουμε σε ποση ωρα ε! Τοτες αφηστε το μην πατε. Ενταξει ρωτησατε μια φορα φτανει.
-
- Στρατιώτης
ο αισοπος αγορι μου κολαει με το παραμυθακι του λαγου και της χελωνας.
τωρα αν θελεις να ξερεις στις καταδρομες κανεις τη κρουση η οτι αλλο θελεις και χωρεις να εισαι κεντερησ
τωρα αν θελεις να ξερεις στις καταδρομες κανεις τη κρουση η οτι αλλο θελεις και χωρεις να εισαι κεντερησ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ασχετο τελιωσ... ΔΕν ειπα οτι για να πας πρεπει να εισαι κεντερης αλλα μιλησα για το τρεξιμο γιατι μου ειπανε οτι εχουνε σπασει το ρεκορ στο μιλι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Φιλε μακρια σε στειλανε εμενα γιαννενα και εγω εδ δηλωσα αλλα ηρθε για αλλου τελος παντον απο οτι ξερω ειναι 1000μ σε 5',20 καμεις,4-5 ελξεις με δικεφαλους Δηλ κλειστες λαβες, αλλα αμα θες μπωρεις και ανοιχτες. Οσο για το 1μιλι σε 7 ισχηει για αλεξηπτωτιστες. Τωρα αν θα μας επιλεξουν ειναι το θεμα γιατι ακουσα για πληροτητα στις 2 τελευτεες εσσο. Τα αθληματα ειναι ευκολα. Αλλα οπως σου ειπα δεν ειμαι 100% σηγουρος καλητερα να μας απαντησει ο Νassos η Jrhellas που ειναι ειδικοι στο θεμα και ξερουν συγουρα.
Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι την αλλη τεταρτη. Μετα την ορκομωσια κανουμε τα αθληματα τα οποια ποια ειναι; Εχουν αλλαξει απο παλια. αν δν με παρουν θελω να σταματησω απο ειδικες δυναμεις. Που θα με στειλουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες