Αθλήματα για ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Στρατός και θητεία
salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από salaspower »

Γεια σας παιδια εχω και εγω ενα ερωτημα... Παρουσιαζομαι 10 Νοεμβριου 547 ΡΕθυμνο αλλα θελω να παω ειδικες δυναμεις ξερω οτι θα ερθουν για να ζητησουν εθελοντες οι ασκησεις που πρεπι να κανω ποιες ειναι; Γιατι κατι γνωστη μου λενε τι 1μλι σε 7λεπτα 4 ελξις και 40 πουσαπς, αλλος παλι μου λει 1κμ σε 5λεπτα 20 πουσαπς και 4 ελξις. Δεν ειναι στανταρ οι ασκησεισ; Αα και κατι αλλο υποθετω πως τις ελξης της θελει με της παλαμες απο εχω της κανονικες ε;
ευχαριστωΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

ΘΜΑΚ έγραψε:Ναι.1600 μέτρα... Άμα έχεις Σταθερό ρυθμό. Δεν θα κουραστείς. Γιατί μετά στα καπάκια πρέπει να κάνεις τις κάμψεις και τις έλξεις.3χ10 πιστεύω είναι καλά. Βασικά γυμνάσου όσο μπορείς μέχρι να μπείς. Για να μπορέσεις να βγάζεις άνετα την πρωινή γυμναστική.

Παιδία τί λαβή χρειάζεται για τις έλξεις; Αυτήν που ανεβαίνεις με δικέφαλους ή αυτήν που ανεβαίνες με τους μύς τις πλάτης;

Τα 1600 μέτρα είδα οτι πρέπει να τα τρέξεις σε 5 λεπτά; Γιατί πάω γυμναστήριο, έχω αντοχή στο τρέξιμο, είμαι σχετικά σε καλή φόρμα, αλλά δεν είμαι και αθλητής

όποιος μπορεί να μου απαντήσει, γιατί έχω αρχίσει και φοβάμαι μη με κόψουν Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η λαβή είναι που ανεβαίνεις με δικέφαλους. Τα 1600 μέτρα ναι πρέπει να τα βγάλεις σε κάτω απο 5 λεπτά γιατί στα καπάκια έχεις τις 20 καμψεις και τις 5 έλξεις χωρίς διάλειμμα.

Υ. Γ. Γνώμη μου αν δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα αθλήματα γιατί θες να πας ειδικές δυνάμεις;
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

ΓΜΑΚ έγραψε:Η λαβή είναι που ανεβαίνεις με δικέφαλους. Τα 1600 μέτρα ναι πρέπει να τα βγάλεις σε κάτω απο 5 λεπτά γιατί στα καπάκια έχεις τις 20 καμψεις και τις 5 έλξεις χωρίς διάλειμμα.

Υ. Γ. Γνώμη μου αν δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα αθλήματα γιατί θες να πας ειδικές δυνάμεις;

Μπορώ, απλώς νόμισα οτι πρέπει να κάνεις έλξεις πλάτης, αλλιώς με δικέφαλους κάνω 7-8, και κάμψεις μέχρι 40. Αυτό που με προβληματίζει είναι όλα το ένα μετά το άλλο χωρίς διάλειμμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.  Εικόνα

salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

AΥτες οι δοκιμασιες ειναι απο πεζικο σε Ειδικες ΔΥναμεισ; Εμενα μου εχουν πει τα 1600μετρα σε 7 λεπτα για αρχη 35-40 καμψεις και 4ελξης με λαβη οχι τοων δικεφαλων...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1 Μίλι σε 5 λεπτά και 20 κάμψεις και 4 έλξεις. Φυσικά και σε αφήνει ο αξιωματικός να πάρεις κι'άλλες έλξεις και κάμψεις... Φιλαράκι επειδή εγώ τα πέρασα τα αθλήματα έτσι κάναμε όλοι έλξεις
salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Το μιλι σε 5 λεπτα ειναι πολυ ζορικο (με αρβυλα το κανατε ε; ) τα υπολοιπα τα κανω. Αλλα δεν μου ειπες Πηγες απο πεζικο και ηρθανε να παρουν για ειδικες δυναμεισ;Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ το έβγαλα σε 3 λεπτά βέβαια παίζω και μπάλα 8 χρόνια. Ναι με άρβυλα κανονικά. Εγώ είχα παρουσιαστεί βόλο πεζοναύτες και ήρθε η επιτροπή
salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ελα ρε 3 λεπτα μωρε μπραβο δηλαδη εκανες 533,5μετρα το λεπτο; Πολυ καλος. Εμενα μουειχανε πει σε 7λεπτα και το εκανα σε σταδιο 4κυκλους σε 6,10... Αστα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

5 λεπτά είναι τουλάχιστον μέχρι και την προηγούμενη εσσό που μπήκε ο κολλητός μου. Τώρα αν το αλλάξανε τι να σου πω
salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δεν νομιζω να αλαξε απλα με εχουνε μπερδεψει με τα λεπταΕικόνα... Παιδι απο αλεξιπτωτα μου ειπε 7 λεπτα το μιλι για αρχη και 40καψεις και 4-5ελξης αλλα για να μου λες εσυ 5 λεπτα κατι παραπανω θα ξερεις...
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Θελω να κανω μια απλη ερωτηση και αμα ειναι σηγουρος κανεις ας με απαντησεις. Επηδι ακου απο διαφορους πως για να πας Ε. Δ πρεπει να κανεις 1 μιλη σε 5.30καμψεις και 30 κιλιακους 6 ελξις και 100 μετρα σε 17 δευτερολεπτα και 8κιλη σφερα να την πεταξεις 6 μετρα. Απο αλλους εχω ακουσει αλλα και γενηκα ο καθε ενας λεει διαφορετηκα. Εγω μπαινω 12 του αλλου μηνα και θα διλωσω μακ για προσοπηκους λογους και μια ιδεολογια που εχω. Το ερωτημα μου ειναι το εξεις: Αμα ξερεται σηγουρα ποια αθληματα κανουν και σε ποσο χρονο και ποσες επαναλιψεις
DANIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από DANIS »

φιλε μου εσυ πηγαινε και αν εχεις καρδια ολα θα πανε καλα (ο τολμων νικα)

μην σκευτεσε ουτε χρωνους ουτε μετρηματα!

blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από blackcommando »

Φιλε violent αυτα που αναφερετε παραπανω ενοεις για αλεξιπτωτα; Για απο οσο ξερω Για ΜΑΚ, ΛΟΚ, ΠΖΝ ειναι 1 χλμ σε 5'./ 20-καμψεις/ 4-5 ελξεις /20-30 κοιλιακους. Γιατι αμα ειναι για 1 μιλι σε 5' που ειναι 1609 μετρα εγω βγαζω 1000 μετρα 3.40' σε σταδιο και δεν βλεπω να τα περναω ειδικα με τα αρβυλα. Το ενα μιλι σε 5' φενετε καπως! Μπρωστα στις καμψεις και στ αλλα που ειναι γελοια. Βεβεα μετραει και η ψυχη που κρυβει μεσα του ο καθε'νας.'ο επιμενων νικα'
salaspower
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φιλε μου θελουν 1μιλι σε λιγοτερο απο 7λεπτα και 20καμψεις παιζει και 40 δεν ειναι σιγουρα, και 4-5ελξης Τωρα καποιος μου ειπε οτι κανει το μιλι σε 3 λεπταΕικόνα δεν θελω να το σχολιασω αλλα και χαζοι δεν ειμαστεΕικόναΕικόνα ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης