Εθνικισμός στον στρατό;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από tzikass »

Ξαχνωντας στο hi5.com ειδα πολλους να δηλωνουν με υπερηφανεια οτι εχουν παει λοκ και οτι ειναι μελη χρυσης αυγης και υποστηρικτες του παπαδοπουλου
και της χουντας!!! υπαρχουν πραγματικα περιπτωσεις εντος στρατοπεδου; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από yandr »

Δηλαδή πως το εννοείς;

Αν εγώ είμαι εθνικιστής και κάνω την θητεία μου δεν θα είμαι εθνικιστής και στο στρατό;

Εκτός και αν ρωτάς αν εκτρέφεται ο εθνικισμός στο στρατό και ιδιαίτερα στις ειδικές δυνάμεις.

Green Berets
Posts in topic: 1

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από Green Berets »

Ρε Τζικα, ο στρατος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας.
Αν υπαρχουν εξω θα υπαρχουν και μεσα! Τι πιο λογικο;
Ειναι αληθεια οτι λογω των αποψεων τους πολλοι διαλεγουν
να υπηρετησουν στις ειδικες δυναμεις παντως, αυτο αληθευει.
Καποιοι αλλοι μπορει και να λενε ψεμματα για φιγουρα παντως,
εμπιστευεσαι hi-5 τωρα; Εικόνα

Και εν πασει περιπτωσει στον στρατο για αυτο ακριβως αποφευγονται
πολιτικες συζητησεις κτλ για να μην υπονομευεται το αξιομαχον και
υπαρχουν προστριβες! Στις ειδικες δυναμεις παντως οτι στο διαολο και
να πιστευεις, πιστεψε με οτι σε μια μεγαλη πορεια, στις ασκησεις, στην γυμναστικη, στις καθημερινες επιθεωρησεις η σε αυτες της Παρασκευης
οπου ειναι και οι πιο αυστηρες και γενικοτερα σε ολες τις δυσκολες καταστασεις οπου θα χρειαστεις ενα χερι βοηθειας(γιατι θα χρειαστεις λιγο η πολυ μια εξυπηρετηση)οτι δεν θα δινεις δεκαρα αν αυτος που σε βοηθαει, ιδρωνει για παρτη σου και κανει οτιδηποτε αλλο για εσενα εαν ειναι φασιστας, γουσταρει τον Παπαδοπουλο, ειναι αναρχικος κτλ.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ(ΙΔΑΝΙΚΑ) ΚΑΙ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Οποτε συμβουλη μου επειδη δεν εχω προσεξει αλλες δημοσιευσεις σου:

-Αν δεν εχεις παει στρατο και ρωτας απο πριν για να ξερεις μην ψαχνεσαι με τετοια πραγματα εκει περα, κανε την θητεια σου και εχε καλες σχεσεις με ολους, εκει αλλωστε δεν κανει κανεις προπαγανδα και μονο αν γνωρισεις καποιον προσωπικα και καλα θα μαθεις για αποψεις του ως επι το πλειστον.

-Αν εχεις παει και ρωτας απο περιεργεια απαντησα στην πρωτη παραγραφο:"Ειναι αληθεια οτι λογω των αποψεων τους πολλοι διαλεγουν
να υπηρετησουν στις ειδικες δυναμεις παντως, αυτο αληθευει."

Φιλικα...

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από DM90 »

το hi5 είναι για 13χρονα... οχί πως όλοι όσοι είναι εκεί είναι 13χρονα αλλά η πλειοψηφία σίγουρα είναι.. είναι δυνατόν να πιστεύεις αυτά που λεν;
tzikass

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από tzikass »

Κανω αυτην την ερωτηση γιατι εγω εχω δηλωση για ειδικες δυναμεις και λογικα θα μπω Α ΕΣΣΟ 2009 δεν εχω προβλημα να πιστευη ο καθενας οτι θελει δημοκρατια εχουμε!! δεν ξαχνομαι πολιτικα απλα εγω δηλωσα λοκ γιατι αγαπω την ελλαδα, για στοιχημα ζωης, για να δω αν μπορω να αντεξω στα δυσκολα. δεν ειμαι ιδαιολογικα ακραιος απλα δεν θελω να βρω ατομα που να μου εκφραζουν τις αποψεις τους ανοιχτα.

φιλικα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από yandr »

Δεν είναι άντρο φασιστών οι ειδικές δυνάμεις.

Ίσως να συγκεντρώνουν λίγο περισσότερους στρατεύσιμους με ακραίες απόψεις αλλά όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Άλλωστε στο στρατό απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από Legion »

Δεν καταλαβα υποννοειται οτι στο στρατο γεννιεσαι εθνικιστης και φασιστας αλλα οχι πατριωτης ή επειδη στο στρατο ξεκινανε οι χουντες δεν πρεπει να πηγαινουμε στρατο και κυριε τζικα γιατι δεν δες να βρεις ατομα που εκφραζουν τις αποψεις τους, οποιες και αν ειναι,

μηπως φοβασαι τον διαλογο;
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
tzikass

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από tzikass »

παρεξηγηση legion δεν εννοω οτι παμε στρατο και γινομαστε εθνικιστες απλα κανω αυτη την ερωτηση επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω τη θα συναντησω και το οτι δεν ειμαι ακραιος δεν μου αρεσουν γενικα οι ακραιες αποψεις.
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Εθνικισμός στον στρατό;

Δημοσίευση από Legion »

Ολοι εχουμε ακραιες αποψεις απλως δεν το καταλαβαινουμε... και ουτως η αλλως καποια στιγμη μεσα η εξω απο το στρατο θα χρειαστει να παρεις μερος σε μια τετοια συζητηση...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες