Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από B1lly »

Su-35 δέν είμαι εγώ καμένος πού θέλω να μπώ σε μια δουλειά που μου αρέσει και θέλω να φύγω απο μία πόλη που δέν με κρατάει κανένας λόγος πίσω' αλλα εσύ που στο φινάλε φινάλε μπαίνεις εν γνώση σου σε ένα forum με θέμα την πρόσληψη επ οπ και Μας προσβάλεις όλους σαν να μας ξέρεις και απο χθές.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thrakiotis »

capo και Β1lly Καθαρά προς δημιουργία έντασης έγινε αυτό το απαράδεκτο σχόλιο so simple

και παλι σευχαριστουμε su Εικόνα ναι ειμαστε καμενοι Εικόνα
Ελεος

Δημοσίευση από Ελεος »

Καλησπερα παιδια. Βλεπω παλι υπαρχει θεμα για συζητηση δυστυχως οχι ομως το πρεπουμενο. Κανεις δεν μπορει να κρινει το αλλον που παει να δωσει για εποπ γιατι καθενας περνα το δικο του λουκι και Δεν εχουν ολοι μας στην ζωη τον δρομο στρωμενο απο τους συγγενεις μας. Καθενας ανεβαινει το δικο του γολγοθα και στην τελικη οταν μαγκωσει ο γκασμας κανεις δεν θα σου δωσει ενα πιατο φαι. Οποτε καθενας κανονιζει την παρτουλα του.
Μερικοι απο δω καθονται και κατηγορουν τα παιδια που δωσανε για εποπ. Τοση κακια πια. Φετος που τα πραγματα ηταν πιο ζορικα (προσωπικη αποψη απο αθληματα κλπ) αλλα και παλι υπηρχε μια ανεχεια. Οταν ειχε καποιος προβλημα λογω υψους, βαρους, ιατρικων εξετασεων κλπ τον κοβανε διχως σκεψη. Καιρος λοιπον να αρχισει να μπαινει μια ταξη σε αυτο τον τοπο. Οι υπολοιποι που σπαζονται και παριστανουν τους υπερανω εδω μεσα ενα θα πωωωωωωωω Σπαζεστε αμα σπαζεστε προλαβατε και κοπηκατε ! Καλη επιτυχια και καλη δυναμη σε ολα τα παιδια που περιμενουν καθε μερα εδω και ποσο καιρο αυτα τα αποτελεσματα. Οσο δεν χανετε το κουραγιο σας τοσο περισσοτερο θα τους καιει. Καλο βραδυ

ΥΣ: Ντινο μην χαλας την φαια ουσια σου για να γεμισεις το αδειο κεφαλι μερικων. Οταν ερθει η ωρα θα καταλαβουν αλλα θα ειναι πια αργα.
ΥΣ: Εγω δεν εχω κοπει σε αθληματα κλπ.
................

Δημοσίευση από ................ »

B1lly έγραψε:Su-35 δέν είμαι εγώ καμένος πού θέλω να μπώ σε μια δουλειά που μου αρέσει και θέλω να φύγω απο μία πόλη που δέν με κρατάει κανένας λόγος πίσω' αλλα εσύ που στο φινάλε φινάλε μπαίνεις εν γνώση σου σε ένα forum με θέμα την πρόσληψη επ οπ και Μας προσβάλεις όλους σαν να μας ξέρεις και απο χθές.

Συμφωνω!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Αν καποιος θεωρητε καμενος επειδη θελει να μπει στο στρατο, τοτε αυτοι που θελουν να μπουν στο στρατο για τα λεφτα τι ειναι; Και επειδη ξερω οτι δε θα απαντησει κανενας απαντω εγω!
Ειναι τεμπεληδες που νομιζουν οτι θα καθονται ολη μερα και θα τα ξυνουν (σορρυ για την εκφραση) βεβαια υπαρχουν και εξερεσεις οπως παντα αλλα η πλυοψηφια αυτο ειναι!
Good night my frends!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

Su-35 έγραψε:
takis2 έγραψε:Ο στρατος κυριως απο τετοια ατομα στελεχωνεται... Καμενους και το ξερουν ειδικα οσοι πηγαν φανταροι... Αλλα δε πειραζει αυτο. Το θεμα ειναι να δινουν και κατι εδω μεσα οχι μονο φυρα...

Καμενοι ειστε εσεις που πατε για εποπ.

Su ρίξε μία ματιά στις τελευταίες προκυρήξεις, δες επιστημονικές ειδικότητες και προσόντα και ξανασκέψου το... Καμμένοι δεν είναι οι ΕΠ. ΟΠ. Αυτοί που πάνε γιατί τελείωσαν το Λύκειο ή το Γυμνάσιο και αντί να περάσουν σε καμία σχολή Ή ν'αξιοποιήσουν κάποια τέχνη στην οποία είχαν κλίση, έκατσαν σπίτι και έπιναν καφέ με χρήματα του μπαμπά και της μαμάς μέχρι τα 25, αυτοί είναι καμμένοι... Ευχαριστώ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διαφωνώ ίσως να θέλανε και αυτά τα παιδιά να περάσουνε σε στρατιωτικές σχολές και για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν η απλά δεν μπορούσανε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλαΕικόνα
ΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ »

Ακομα και που μας ονομαζουν μερικοι καμενους, αχριστους, αποτυχιμενους, διακρινω μερικα γαματα ατομα εδω μεσα. Οπως ΚΑΠΟ, ΝΙΚΗ, ΕΛΕΟΣ, ΧΕΛΕΝ, ΜΠΙΛΙ, ΘΡΑΚΙΟΤΗΣ, ΙΛΛΥ, ΜΙΜΙΣ25, ΚΑΙΤΙ, ΕΥΖΩΝΑΣ, ΤΑΚΙΣ2! Παντα θα υπαρχουν εκεινοι που θα χαλαν την πιατσα. Οι προσβολες και ο εγωισμος μερικων εδω μεσα εχει ξεφιγει. Ο λογος που γραφετε ειναι συγκεκριμενος και πλεον αντιλιπτος απο ολους εδω μεσα. Οσοι θελετε να μινετε στενομιαλι ολοι σας την ζωη δηκαιωμα σας. Μερικοι χαρακτιριζετε συναθρωπους μας καμενους, κοιταξτε πρωτα την καμπουρα σας και μετα μιλατε.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

ΓΜΑΚ έγραψε:Διαφωνώ ίσως να θέλανε και αυτά τα παιδιά να περάσουνε σε στρατιωτικές σχολές και για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν η απλά δεν μπορούσανε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλαΕικόνα
Δεν ανέφερα αυτούς φίλε ΓΜΑΚ... Αναφέρομαι σε αυτούς που απλά βλέπουν ως Δημόσιο τον θεσμό των ΕΠ. ΟΠ. Και όχι ως επόμενη βαθμίδα Από ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ. Πίστεψέ με Είναι άσχημο να βλέπω Υπαξ/κούς να Σκέφτονται μόνο το ρεπό την άδεια και τα χρήματα και να συμπεριφέρονται άθλια στους Οπλίτες... Εν αντιθέσει Πρέπει να διαχωρίσουμε όσους επέλεξαν το επάγγελμα Είτε γιατί δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολή είτε γιατί Είναι το όνειρό τους... Πιστεύω ότι αυτοί αξίζουν να Εισέρχονται και όχι Κάποιοι άλλοι δήθεν... Τέλος θέλω να συμφωνήσω με τον ΝΤΙΝΟ Και να συγχαρώ τα παιδιά Που στόχο έχουν να βοηθήσουν... Απ'αυτούς είμαι και'γώ και το ξέρουν καλά αρκετοί εδώ μέσα... Τώρα γι'αυτούς που εμπλέκονται σε διαμάχες έχω να τους πω να ηρεμήσουν διότι αύριο-μεθαύριο θα Βρίσκονται δίπλα μ'αυτόν που μαλώνουν είτε στο δρόμο είτε σε μονάδα είτε σε κοινό μέτωπο...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλοι κυνηγάνε πλέον την σίγουρη δουλειά και τον σίγουρο μισθό. Γι'αυτό και ο θεσμός των ΕΠ. ΟΠ έχεις τόσο μεγάλο ανταγωνισμό
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Εισαι πολυ ηλιθιος. Πρωτον ειμαι δοκιμος ανθυπολοχαγος ακομα στην 2η μαλ... Αν ξερεις ποια ειναι... Και παρολο που εχω δηλωσει κι εγω εποπ για δικους μου λογους. Για να τελειωσω ουκ και αλλα διαφορα... Οι εποπ ειναι τελειωμενοι. Εδω ο διοικητης της 2ης μαλ τους αποκαλει εποπακια... Εκτιμηση καμια... Και για πες μου ρε αχρηστε... Γιατι γιατι σε καθε σειρα εποπ που μπηκαν παραιτηθηκαν σε οοοολες τις σειρες 70%των εποπ και μαλιστα στην τριετια; Γιατι στην πρωτη σειρα ορκιστηκαν 270 ατομα μονο ενω επρπεπε να ειναι 1900; Για απαντα; Για τις καλες συνθηκες εργασιας; Η μηπως για την εκτιμηση που τους εχουν... Και δεν μπορω να πω οτι ολοι οι εποπ ειν αι τελειωμενοι... Υπαρχουν και παιδια που γουσταρουν... Αλλα πολλοι λιγοι
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ντινο παλι πραγματα αλλου για αλλου λες... Αγορι δεν εισαι ο μονος που δουλευει... Αστο. Και απο αυτα που ειπες μαλλον φανηκε οτι εισαι τεμπελης και θες το δημοσιο. Δεν λεω δυσκολο να κανεις δικια σου δουλεια. Εχεις δικιο... Αλλα για μεροκαμματα μην μου λες *****... Εισαι 25; Εγω τοσο ειμαι και σε αυτη την ηληκια βγαζω 1700 και με ενσημα... Μετα τα 30 ομως θα βγαζω πολυ λιγοτερα γιατι δεν θα μπορω μια ζωη να δουλευω σε bar... Και απαντα μου σε μια ερωτηση τελειως φιλικα... Γιατι το 70%των εποπ δηλωσαν παραιτηση αμεσως μετα την τριετια; Ενα λογω πες μου... Μην τους πεις ολους αυτους κομπλεξικους... Να σου πω εγω; Γιατι τον στρατο ολοι πριν μπουν το εβλεπαν για δημοσιο και οτι θα καθονται... Ελα ντε που δεν ειναι ετσι... Και απογοητευτικαν ολοι και δηλωσαν παραιτηση... Σου ευχομαι να περασεις ρε ντινο, αλλα να θυμασαι και να μου απαντησεις τοτε... Μολις τελειωσουν οι 40 μερες της καταταξης στο κεντρο, και πριν αρχησει η βασικη εκπαιδευση που θα υπογραψουμε κι ολας σαν εποπ... Να μου πεις ποσοι θα εχουν φυγει; Μεσα σε 40 μερες ποσοι θα τα παρατησουν... Και να σου πω και λιγα πραγμτα τι εκανα στον στρατο και γιατι εχω τετοια αποψη... Ειμαι δοκιμος αλεξιπτωτιστηε και πηγα εκπαιδευτης στο σπεποπεδ στην ρεντινα αλλα και στα λυβ των εποπ... Και γι αυτο... Και μην μου πεις οτι δεν ξερεις τι ειναι αυτα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ρε παλλικαρι αυτη η φωτο που εχεις ξερεις τι ειναι... Ανταρτη φλωρινα...2ΗΜΑΛ... Που την βρηκες;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΧΑΧΑΧΑ ειδες που επιβαιβεωθηκα; Ο στρατος δηλαδη ειναι γι αυτους που ειναι ενα βημα πριν την απελπησια; Πατε καλα; Απλα να σας θυμησω οτι συνηθως ο στρατος εχει σχεση με αξιες, ιδανικα, ονειρα... Και οχι τοσο με ΛΕΦΤΑ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΝΙΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Οπα... Δεν ειπα οτι ειναι καμμενοι ολοι αυτοι που θελουν να μπουν εποπ... Παρεξηγεισες... Αντιθετα ειναι καποιοι που γουσταρουν και αυτοι ισως αξιζουν... Αλλα αν ακουσες την νικη... Επροτιμαει να μπει εποπ παρα να ειναι απελπισμενη... Δλδ ενα βημα πριν την απελπησια ειναι ο εποπ; Για να γινεις εποπ καταρχην πιστευω πρπει να αγαπαε την πατριδα σου και να ξερεις και τι σημαινει πατριδα... Αλλα φιλε μου οταν μπεις στρατο και ξαφνηκα τα κοριτσακιασε χωνουν υπηρεσια γιατι θα εχουν περιοδο, η δεν θα μπορουν να ερχοντε σε ασκησεις και θα χονουν εσενα γιατι παλι εχουν περιοδο η οταν κλεγονται στον λοχαγο και ο σαλιαρης ο λοχαγος χωνει εσενα υπηρεσια αντι για αυτην... Τοτε να με θυμηθεις; Μηπως διαφωνεις;
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από B1lly »

Καλημέρα και απο μένα. Αλέξανδρε σου μειλάνε με pm προφανός γιατι βλέπω σε όλη την σελίδα μόνο δικά σου post.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης