Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ
DinosV καλημερα! Εχω κανει τα χαρτια μου για επ. Οπ αεροπορια και εχω δηλωσει ειδικοτητα αναλυτης προγραμματιστης. Βλεπω οτι οι απαντησης που δινεις ειναι πολυ καλες και θελω να σε ρωτησω εαν γνωριζεις σχετικες πληροφοριες.
1ον Ποιος ειναι ο ρολος τους και 2ον ποιες μοναδες επανδρωνουν (μεταθεσεις κτλ).
Ευχαριστω!
1ον Ποιος ειναι ο ρολος τους και 2ον ποιες μοναδες επανδρωνουν (μεταθεσεις κτλ).
Ευχαριστω!
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Φιλε Απ Συγγνωμη μα δεν ξερω τι κανουν ακριβως ειχα ενα φιλαρακι με το οποιο χαθηκαμε. Κ αυτος ΑΝ/Προγρ ηταν αλλα μεγαλο βυσμα τωρα λογικα ειναι στο ΑΤΑ.(καλη μαγκια η ειδικοτητα, αλλα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα, θελει βυσμα η υποθεση)
Μην περιμενεις κ πολλα πολλα οι μεταθεσεις τους θα πρεπει να ειναι κ καλα Αρχηγεια και Επιτελικα Γραφεια.
Μην περιμενεις κ πολλα πολλα οι μεταθεσεις τους θα πρεπει να ειναι κ καλα Αρχηγεια και Επιτελικα Γραφεια.
Γεια σας παιδια! Υπαρχει καποιος που να περασε σε αυτη την ειδικότητα;
Γεια σα εχω περασει σε αυτην την ειδικοτητα... υπαρχει καποιος αλλος; Που θα παρουσιαστουμε?
sory sto strato ξηρας αναλυτης προγραμματιστη του υγειονομικου
Άν είσαι του Υγειονομικού τότε στο ΚΕΥΓ στην Άρτα (Κέντρο Υγειονομικού) , άν όχι τότε λογικά ή στις Διαβιβάσεις στο Χαιδάρι ή στο ΣΕΤΥΛ (Στρατόπεδο Τηλεποικοινωνιών) Πύργου.
h eidikothta moy einai αναλυτης προγραμματιστης η/υ του υγειονομικου... απλα ακουσα οτι μονο οι φανταροι πανε αρτα... σευχαριστω παντως να σε καλα
Εκεί θα εκπαιδευτείς.(ΚΕΥΓ στην Άρτα) και δεν πάνε μόνο έφεδροι αλλά και οι Δόκιμοι Επαγγελματίες Οπλίτες.
Καλή σταδιοδρομία.
Καλή σταδιοδρομία.
thanks δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που το ακουω... μακαρι να ειναι αρτα... εζησα 8 χρονια εκει κ την νιωθω σαν σπιτι μου k enas logos που εκανα τα χαρτια μου για αυτην την ειδικοτητα περα του οτι σπουδασα η/υ ηταν γιατι ακουσα για αρτα κ λεω ε δεν μπορει να ειναι τυχαιο... σευχαριστω κ παλι...
Μονο που η Αρτα θα ειναι για λιγο
Ναι το ξερω αυτο δυστυχωσ... αλλα οκ... για οσο κρατησει καλο ειναι τουλαχιστον για κατι που το κανω πρωτη φορα ειναι καλο το να παω σε ενα γνωριμο μεροσ...
Σωστα, καλο ειναι να ξεκινας με καλη ψυχολογια
Παιζει σημαντικο ρολο η ψυχολογια το πως νιωθεις... τουλαχιστον για μενα...makari α ειναι αρτα γιατι εχω ακουσει για μεσολογγι κ οτι καθε χρονο αλλαζουν δεν ειναι τιποτα σιγουρο... τι να πω
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Γεια σου μαριαννα. Κι εγω περασα σε αυτη την ειδικοτητα. Απο που εισαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης