Σχέση μεταξύ στρατεύσιμου και (υπ)αξιωματικού
Αν ερωτευτεις ανωτερη σου στο στρατο ισχυει οτι ς αλλαζουν λοχο;
Και Τα βουνα παιρνεις οχι μονο λοχο εισαι σε λαθος θεματολογια οπως και να χει
Δηλαδη; Ειναι κακο; Αυτο θες να πεισ; Ενας παλιος μου ειπε οτι οταν ερωτευεσαι ανωτερη σου σου αλλαζουν λοχο.
Άν την ερωτευτείς σου αλλάζουν λόχο και άν την ΞΕ-ερωτευτείς σε επαναφέρουν στον προηγούμενο.
ΥΓ : Μαζέψτε τους!
ΥΓ : Μαζέψτε τους!
Κακο αυτο πολυ κακο. Απλα σε κανουν ολικη επαναφορα τα πανω κατω ενα τετοιο πραγμαβασιλησ έγραψε:Δηλαδη; Ειναι κακο; Αυτο θες να πεισ; Ενας παλιος μου ειπε οτι οταν ερωτευεσαι ανωτερη σου σου αλλαζουν λοχο.

Για να μαθευτεί ότι ερωτεύτηκες την ανώτερή σου, λογικά κάτι θα έκανες οπότε θα προηγηθεί καμπάνα υποθέτω. Πάντως δε νομίζω να το βρεις σε κάποιο στρατιωτικό κανονισμό.
Πολύ ηλίθιο θέμα συζήτησης, αλλά τι να κάνουμε.
Πολύ ηλίθιο θέμα συζήτησης, αλλά τι να κάνουμε.
Μα κ διαχειριστα τι τωρα;
Επειδη το θεμα ειναι αν ερωτευθεις ανωτερη σου βασικα Και δωσεις αφορμες και μαθευτει εκτος απο Την τιμωρια που ειπε ο διαχειριστης μπορει να βρεθεις και στον εβρο στις καστανιες. Καθως η ποινη που θα οριστει απο τον διοικητη της μοναδας διαβιβαζεται στο προισταμενο κλιμακιο και εκει παντα ο στρατηγος αυξανει την ποινη. Οσο για την κοπελα εχει και αυτη τις αναλογες συνεπειες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
βασιλησ έγραψε:Αν ερωτευτεις ανωτερη σου στο στρατο ισχυει οτι ς αλλαζουν λοχο;
Εσύ πιστεύεις ότι στον στρατό θα βρείς τον έρωτα της ζωής σου; Τι βλέπουμε εδώ μέσα ρε θεε.

Αμα εισαι στον απλο στρατο οπως πεζικο κανεις οτι θελεις γιατι τα εχουν κανει ολα ισωμα! Εαν εισαι Ε. Δ. Δεν προλαβαινεις να ερωτευτης! Στον στρατο πας για εκπαυδευση για τημν ΠΑΤΡΙΔΑ και οχι για ερωτες!
Μ αρεσει φιλε μου γιαννη που κανεις διαχωρισμο Απλο στρατο που ειναι πζ και στον αλλο που ειναι εδ. Εκει μονο θα σταθω Γιατι αξιζει η σταση. Απο οτι καταλαβαινω δεν ξερεις απο στρατο ε;ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Αμα εισαι στον απλο στρατο οπως πεζικο κανεις οτι θελεις γιατι τα εχουν κανει ολα ισωμα! Εαν εισαι Ε. Δ. Δεν προλαβαινεις να ερωτευτης! Στον στρατο πας για εκπαυδευση για τημν ΠΑΤΡΙΔΑ και οχι για ερωτες!

Φαινεται. Παντα με την καλη την εννοια στο λεω. Γιατι κανεις το διαχωρισμο του αλφα στρατου και των εδ που ειναι ο αλλος. Βρε γιαννη μου ο στρατος ειναι ενιαιος σκοπος και στοχος ενας. Καταλαβες πως το λεω;
Ναι αλα λετε αν ερωτευτεις στον στρατο και σας λςω αμα εισαι Ε. Δ δεν προκειτε να ερωτευτης με την εκπαιδευση που τραβας. ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ
Κοιτα γιαννη το θεμα ειναι το να εισαι φανταρος και να ερωτευθεις ανωτερη σου σε γενικες γραμμες ετσι γινεται οπως σου ανεφερα πιο πανω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες