Su-35 έγραψε:Αια, το ιδιο ακριβως συμβαινει με τα ufo και με διαφορα αλλα περιεργα.
ναι Της ιδιας φιλολογιας ειναι με την διαφορα οτι οι παθοντες/θυματα εδω πραγματικα Βιωνουν Τρομο Και δεν αναφερονται σε αυτο παρα μονο οταν διαπιστωσουν αλλους παθοντες.
Ενταξει μονο που εχει μαζεψει κατι "ειδικους" μερικοι απο τους οποιους ειναι απο θεσσαλονικη και τυχαινει να τους γνωριζω... Και τα παιδια ηταν απο μικροι για το αναθεμα... Εγω παντως για μαυροφορεμενες γυναικες που σου κοβουν την πνοη κατι ντεθουδες ηξερα μονο...
Su-35 έγραψε:Αια, το ιδιο ακριβως συμβαινει με τα ufo και με διαφορα αλλα περιεργα.
ναι Της ιδιας φιλολογιας ειναι με την διαφορα οτι οι παθοντες/θυματα εδω πραγματικα Βιωνουν Τρομο Και δεν αναφερονται σε αυτο παρα μονο οταν διαπιστωσουν αλλους παθοντες.
Μαλλον ψευδαισθησεις, παραισθησεις.
ειναι μια απο τις πιθανοτερες εξηγησεις... Το τι της προκαλει Ειναι ενδιαφερον...
αιας έγραψε: Ενταξει μονο που εχει μαζεψει κατι "ειδικους" μερικοι απο τους οποιους ειναι απο θεσσαλονικη και τυχαινει να τους γνωριζω... Και τα παιδια ηταν απο μικροι για το αναθεμα... Εγω παντως για μαυροφορεμενες γυναικες που σου κοβουν την πνοη κατι ντεθουδες ηξερα μονο...
διαφορετικες αποψεις. Απλα το εχουν ψαξει καποιοι πιο επιστημονικα και το Επεξεργαστηκαν με διαφορετικο τροπο.
αιας έγραψε: Ενταξει μονο που εχει μαζεψει κατι "ειδικους" μερικοι απο τους οποιους ειναι απο θεσσαλονικη και τυχαινει να τους γνωριζω... Και τα παιδια ηταν απο μικροι για το αναθεμα... Εγω παντως για μαυροφορεμενες γυναικες που σου κοβουν την πνοη κατι ντεθουδες ηξερα μονο...
διαφορετικες αποψεις. Απλα το εχουν ψαξει καποιοι πιο επιστημονικα και το Επεξεργαστηκαν με διαφορετικο τροπο.
για να εχεις διαφορετικες αποψεις πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 2 αποψεις... Αν εχεις μια αποψη και μια Μαλακια τοτε συγκριση δεν μπορει να γινει... Εκτος αν θεωρουμε την μαλακια αποψη... Ναι εχω Εμπειρια προσωπικη που θελω να την εξηγησω με λογικο τροπο... Μην το κανουμε οπως τα ουφο (Αγνωστης. Ταυτοτητας. Ιπταμενα. Αντικειμενα) δηλαδη οτι δω στον ουρανο και δεν μπορω να εξηγησω ειναι ουφο... Η καλυτερα οτι εξηγειτε με χιλιαδες υποθεσεις εγω τις αποριπτω και κρατω αυτη που θελω.
Δεν ειπα κατι τετοιο. Οσο για τις αποψεις, οταν καποιος τις στηριζει και δεν τον κατακρινουν παει να πει οτι στεκει και οτι ειναι αποψη. Για την "μαλακια" που λες λοιπον ισως μερικοι να πιστευουν οτι ειναι αυτη η γυναικα ή ειναι αυτο που λεει ο χαρδαβελας δηλ. Μια οπτικη παραισθηση και υπνοπαραληση
Βρε και να τον κατακρινουν ειναι αποψη (αρκει να μην ειναι μαλακια) ... τεσπα ειναι υπαρκτο φαινομενο που το βιωνουν ολο και περισοτεροι (με τρομακτικες ομοιοτητες, πραγμα που σημαινει δυνατα οτι εχει σχεση με την φυσιολογια Του ανθρωπινου εγκεφαλου) ... Αντιδρα στα ερεθισματα με τον ιδιο τροπο... Τωρα το ερεθισμα μπορει να ειναι ηλεκτρομανητισμος... Μια μαυροφορεμενη γρια... Ενα ον απο τεμνομενη διασταση... Η υπερβολικη χρηση ηλ. Υπολογιστη... Εισβολεις απο το παραλληλο συμπαν...
αιας έγραψε:Βρε και να τον κατακρινουν ειναι αποψη (αρκει να μην ειναι μαλακια) ... τεσπα ειναι υπαρκτο φαινομενο που το βιωνουν ολο και περισοτεροι (με τρομακτικες ομοιοτητες, πραγμα που σημαινει δυνατα οτι εχει σχεση με την φυσιολογια Του ανθρωπινου εγκεφαλου) ... Αντιδρα στα ερεθισματα με τον ιδιο τροπο... Τωρα το ερεθισμα μπορει να ειναι ηλεκτρομανητισμος... Μια μαυροφορεμενη γρια... Ενα ον απο τεμνομενη διασταση... Η υπερβολικη χρηση ηλ. Υπολογιστη... Εισβολεις απο το παραλληλο συμπαν...