Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!Εικόνα
Anonymous

Σημασια εχει να εχουμε καλα αποτελεσματα κ να μπουμε μεσα! γι αυτο αγωνιουμε ολοι!
Anonymous

Παιδια εχει ανακοινωθει στο internet να ψαξουμε για κατι νεοτερο; Αν ναι σε πια σελιδα ας μου πει καποιος.
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Τωρα θελω να σχολιασω κατι γιαυτο ποθ ειπαν τα κοριτσια πριν (Κατ και Ελενη) αλλα κρατιεμαι για να μην φαμε καμια πορτα... Χαχα Κατ εσυ δεν εχεις φεισμπουκ; Με τιν Ελενακι τα λεμε και απο κει... ! Ενα εχω να πω... Αν περασπυμε ολες εγω και η Ελενη πιστεψε με θα σου γινουμε στενος κορσες ετσι σακατεμενες που ειματε! Χαχαχαχχαχα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

mary έγραψε:Παιδια εχει ανακοινωθει στο internet να ψαξουμε για κατι νεοτερο; Αν ναι σε πια σελιδα ας μου πει καποιος.
Μαρια θα μπεις εδω: www.haf.gr

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Να κανω μια ερωτησε βρε κοριτσια; Η Ευη ειναι μελος, η ελενη ειναι γκεστ κ η κατερινα... Ευακι, πως τη βρηκες στην ελενη στο φεις μπουκ; Το ψυχανεμιστηκες; Εικόνα Ξες γιατι ρωταω; Επειδη οταν εισαι μελος μπορεις να μιλησεις με τον αλλον πμ κ να σου δωσει στοιχεια καταλαβες; Εικόνα ΥΓ: Σορρυ για το ακυρο ποστ αλλα ειχα την περιεργεια να μαθωΕικόνα

Dum spiro spero
Anonymous

Ρε συ illy δεν εχει κατι καινουργιο στο haf τα ιδια. Καπου αλλου ισως;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Η επισημη ανακοινωση εκει θα γινει... Ρωτησες που μπορεις να δεις ανακοινωση κ σου εδωσα το λινκ της πολεμικης αεροποριας
Dum spiro spero
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

illy ειδες χαχαχα; Τσακαλακια ειμαστε. Μιλουσαμε μια μερα εδω με την Ελενη Και Κουβεντα στην κουβεντα καταλαβαμε οτι και απο την ιδια πολη εμαστε και στο ιδιο γηπεδο κανουμε πρπονηση ε και την ειπα να με κανει αντ Στο φεισμποθκ και ετσι γιναμε φιλες Εικόνα. Ειδες που δεν ειναι δυσκολο;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από takis2 »

Ναι βρε ιλλυ... Τι δε καταλαβαινεις πια; Τι σου φαινεται παραξενο; Εξαλου οπως λενε και αλλοι αυτο τ θεμα ειναι πιο''σοβαρο''.
Captain G.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Captain G. »

Με τοσες προπονησεις κουτσοι θα παμε για τα αθληματα
ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Κουτσοι δεν λες τιποτα... Με καροτσακι θα παμε σε λιγο!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Evi... έγραψε:illy ειδες χαχαχα; Τσακαλακια ειμαστε. Μιλουσαμε μια μερα εδω με την Ελενη Και Κουβεντα στην κουβεντα καταλαβαμε οτι και απο την ιδια πολη εμαστε και στο ιδιο γηπεδο κανουμε πρπονηση ε και την ειπα να με κανει αντ Στο φεισμποθκ και ετσι γιναμε φιλες Εικόνα. Ειδες που δεν ειναι δυσκολο;
Αλλο εννοω κουκλα! Για να μπορεσεις να την βρεις στο φεις μπουκ πρεπει να σου δωσει στοιχεια, ε πως σου τα εδωσε κ τη βρηκες; Μηπως εισαι μενταλιστ; ΧαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα Εκτος αν βρεθηκατε στο γηπεδο στις προπονησεις κ μετα τη βρηκες!Εικόνα Παντως εγω προσωπικα το Στρεμπενιωτη δεν το μπορω, μου βγαζει πολυ αρνητικη αυρα... Δεν μου αρεσει ο χωρος εκει! Πολυ καλο γηπεδο ειναι εκτος απο το Καυταταζογλειο φυσικα, το γηπεδο των ΑμπελοκηπωνΕικόνα Σας το προτεινω...

Dum spiro spero
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Χα. Χα. Και ομως απο εδω της εδωσα τα στοιχεια μου... Ξεχασες κατι ''ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ'' Εικόνα Στους αμπελοκηπους μεγαλωσα ειναι η αληθεια αλλα δεν πηγα εκει για προπονησεις ! Και το Στρεμπενιοτη ειναι καλο απλα εχει λιγες λακουβες παραπανω :) Θεληση να υπαρχει και ολα γινονται! )
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αχαχαχαχαχα, σωστα μια γυναικα ολα τα μπορει ρε Ευακι! Περυσι οτι προπονηση εκανα δεν μου εβγαινε στο Στρεμπενιωτη... Πολυ αρνητικη αυραΕικόναΕικόνα Εφοσον μεγαλωσες κ εκει ειναι ο, τι πρεπει!Εικόνα Εγω παντως δεν ξεκινησα ακομη προπονηση, περιμενω τα αποτελεσματα κ μετα! Ποιος ξερει ποτε θα τα ανακοινωσουν; Κ αλλαωστε δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα... Θα μου πεις καλο θα μου κανει αλλα δεν εχω σκοπο να υποφερω απο τραυματισμους! Ιδιως απο τις τελευταιες προπονησεις ειχα ταλαιπωρηθει παρα πολυ κ δεν θελω να παθω παλι τα ιδια... Ας βγουν κ μετα!
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης