Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Με τιποτα οι μοναδες πασχουν απο προσωπικο λογω ελλειψης φανταρων αν και αυτη την στιγμη στην ΠΒΕ υπηρετουν θητεια 900 νεοσυλεκτοι στρατευσιμοι αλλα αυτο δεν αρκει!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλέ μολις βγουν τα αποτελέσματα αυτων των διαγωνισμών ειναι ετοιμοι να βγαλουν κιαλλη!

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Μαρινα τι θες να πεις; Ξερεις κατι ή εχεις ακουσει δηλαδη;

Εγω σου λεω οτι επομενη σειρα αν υπαρξει κ δεν βγει καποιος ΝΕΟΣ θεσμος οπως ειχα ακουσει, θα ειναι μετα απο αλλα 4 χρονια παντως!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλέ μου Ντίνο μετα την ανακοινωση αυτων των αποτελεσματων, θα βγουν 3800 νεες θεσεις ΕΠΟΠ, ειναι πανσιγνωστο.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kallitexnis »

Υποψήφιοι ΕΠ. ΟΠ. Της Π. Α. Γνωρίζετε ότι τ'αποτελέσματα Κατάλληλων/Ακατάλληλων κοινοποιήθηκαν. Μέχρι 8 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των Ιατρικών-Ψυχοτεχνικών-Αθλητικών εξετάσεων. Ευχαριστώ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σε ευχαριστούμε πολύ.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Μην νομιζεις οτι εννοει ΠΑ, μονο την 2η σειρα ΕΠΟΠ ΣΞ να βαλεις η οποια παραιτηθηκε σταδιακα "ΟΛΟΚΛΗΡΗ" (η οποια ειχε προσλαβει 4550 ατομα) και μετεπειτα η 3η,4η,5η και η 6η που ολο και καποιος θα την εκανε με ελαφρα να τα 2000 ατομα και αλλα 1000 που θελει το ΠΝ δεν θα βγαλει και τις ελλειψεις της οι ΕΔ απο την οποια εχει σχεδον αποκοπει ενα μερος απο στρατευσιμους επι θητεια.

ΓΙΑΤΙ μην νομιζετε εχουμε μεγαλο αριθμο παραιτησεων κ απολυσεων απο το στρατευμα, για ποικιλους λογους, σημαντικους κ μη!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Μωρε ας μπούμε εμεις με το καλό, να εχουμε θετικα αποτελέσματα κ βλεποντας κ κανοντας.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαρίνα μακάρι να είναι αλήθεια αυτό που λες γιατί και εγώ κάπου το είχα δει αλλα μάλλον πρέπει να έχουμε μπερδευτεί γιατι 3880 θέσεις είναι οι τωρινές! Δηλ:2000 Στρατό ξηράς + 200 Στρατολογία + 900 Αεροπορία +700 Ναυτικό = 3800 θέσεις... Μακάρι να είμαι εγώ λάθος και να μην το είχα καταλάβει εγώ σωσταΕικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kallitexnis »

Υπάρχει μία οδηγία απ'την Ε. Ε. Να έχουμε ως το 2012 ένα συγκεκριμένο αριθμο Επαγγελματιών Υπαξιωματικών - Αξιωματικών. Το σίγουρο είναι ότι με τη μείωση της θητείας και την κατάργηση απ'την ΠΑ και το ΠΝ θα χρειαστεί μεγάλος αριθμός ατόμων για την κάλυψη κενών θέσεων. Αυτές θα κληθούν να τις καλύψουν μόνιμοι εφ'όσον οι κληρωτοί καταργούνται... Ευχαριστώ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από takis2 »

Καλητεχνη συμφωνω μαζι σου. Ομως Για το προηγουμενο μυνημα για τις 8 δεκεμβριου, δε θα μας πεις που το ειδες αυτο; Μηπως ξερεις και για τις αλλες προκυρηξεις κατι;
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Καλημερα καλλιτεχνη, αυτο για τις 8 Δεκεμβριου ειναι στανταρ; Μηπως ξερεις και ποτε περιπου θα ξεκινησουν οι εξετασεις;(αθληματα κτλ)

Anonymous

Παιδια καλημερα. Διαβασα τα προηγουμενα και ειδα οτι αγχονεστε χωρις λογο. Ο ντινος ετσι οπως τα λει εχει δικιο. Για αγωνισματα θα πανε τα ατομα που ζηταει ανα ειδικοτητα και οι επιλαχοντες απο τους πινακες βαθμολογιας. Δηλαδη σε μια ειδικοτητα που ζηταει 20 ατομα θα πανε οι 20 πρωτοι απο τους πινακες βαθμολογιας κατα ειδικοτηα και οι επομενοι 10 σαν επιλαχοντεσ. Γιατι επιλαχοντες πανε το 50% των θεσεων που ζηταει ανα εδικοτητα. Δεν ειμαι υπφηφιος αλλα εχω κανει προηγουμενες φορες και γνωριζω. Ελπιζω να βοηθησα...
CHRISTA26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από CHRISTA26 »

Εικόναεγω παντωσπου καταφερα να πιασω στο τηλεφωνο τους γιατι συνεχεια μιλαγε, μου ειπαν γυρω στις 10 δεκεμβρη να ξανατηλεφωνησω για το προγραμμα! βεβαια να πω την αληθεια μου καμε μερα μπαινω και ελεγχω στην ιστοσελιδα τους.
Anonymous

Καλημέρα! Κάτι είπαν στην Τσαπανίδου πάλι σχετικά με τις ημερομηνίες αλλα δεν πρόλαβα να το ακούσω. Αν γνωρίζει ή άκουσε κανείς ας μας πει τι υπόθηκε πάλι... Κάθε εβδομάδα βγαίνουν και λένε άλλα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες