Βασκανία, μάγια και μάτιασμα
Πιστευτε στα μαγια για πειτε γνωμες εγω παντως πιστεβω οτι υπαρχουνε εσεις;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Placebo ναι, μάγια όχι. Μάγια βέβαια υπήρχανε στην Αμερική και μας άφησαν για παρακαταθήκη 1-2 προφητείες για το τέλος του κόσμου.
Δηλαδή Κώστα σε τι ακριβώς πιστεύεις ;
Δηλαδή Κώστα σε τι ακριβώς πιστεύεις ;
MΑγια, το κακο κοιταξτε ειμαι πολυ στην θρεισκεια και τα μαγια υπαρχουνε. Οταν λεω μαγια, κανονικα μαγια, και αυτη που κανουνε Μαγια η ψηχυ τους πανει στον σατανα, ο σατανας δεν ειναι μονο οι βρυσειες που μας παρασειρει να κανουμε αλλα και τα μαγια. Τα πισεβω γιατι ο θειος μου εινα παππας για αυτο σας το λεω και κατι αλλο μμην δοκιμασετε να τα κανετε ποτε ουτε για πλακα, γιατι οσοι τα κανουνε πανε σιγουρα στην κολαση, μπορει να γελατε αλλα ετσι ειναι
Πιστευεις στην κολαση; Πιστευεις στην μετα θανατον ζωη.
Εγω οχι πιστευω οτι απλα ειμαστε μερος της τροφικης αλυσιδας.
οσο για την μαγεια πιστευω οτι ειχε μεγαλυτερη απηχηση παλαιοτερα και ειδικα οταν επεφτε το σκοταδι. Αλλα ηρθαν οι αγιοι τεσλα και εντισον και εξηλεκτρισαν τον πλανητη, και η μαγεια εχασε πολλους οπαδους μια και βλεπαν οτι δεν ειναι μαγισσα αλλα κλαδι που κουνιεται.
πολλες φορες καποια φυσικα φαινομενα θεωρηθηκαν μαγεια μια και δεν μπορουσαν να εξηγηθουν τοτε, παρτε παραδειγμα μια εκλειψη ηλιου. Εδω τον ηλιο και τον κεραυνο τους ειχαν κανει θεους.
Εγω οχι πιστευω οτι απλα ειμαστε μερος της τροφικης αλυσιδας.
οσο για την μαγεια πιστευω οτι ειχε μεγαλυτερη απηχηση παλαιοτερα και ειδικα οταν επεφτε το σκοταδι. Αλλα ηρθαν οι αγιοι τεσλα και εντισον και εξηλεκτρισαν τον πλανητη, και η μαγεια εχασε πολλους οπαδους μια και βλεπαν οτι δεν ειναι μαγισσα αλλα κλαδι που κουνιεται.
πολλες φορες καποια φυσικα φαινομενα θεωρηθηκαν μαγεια μια και δεν μπορουσαν να εξηγηθουν τοτε, παρτε παραδειγμα μια εκλειψη ηλιου. Εδω τον ηλιο και τον κεραυνο τους ειχαν κανει θεους.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: μονο καλα
- Επάγγελμα: υπαλληλακος
Ρε συ κωστα... ! Παντως για την κουβεντα, για χαβαλε, οταν ημασταν μικροι κυκλοφορουσαν κατι μαλ#κιες Βιβλια με σατανιστικα... Και πληροφοριακα δεν επιανε τιποτα χα χα χα
... (συγνωμη αλλα θα γελασω). Μαλλον εισαι μικρουλης οποτε θα σε συμβουλευα να ριξεις την ενεργεια σου σε καμια κοπελα... Εκει να δεις μαγικα!

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Εγώ νομίζω ό, τι ο Κωστάκης θέλει να δουλέψει το σύμπαν και ο τρόπος του είναι κακόγουστος
Αχαχαχαιας έγραψε:Ρε συ κωστα... ! Παντως για την κουβεντα, για χαβαλε, οταν ημασταν μικροι κυκλοφορουσαν κατι μαλ#κιες Βιβλια με σατανιστικα... Και πληροφοριακα δεν επιανε τιποτα χα χα χα... (συγνωμη αλλα θα γελασω). Μαλλον εισαι μικρουλης οποτε θα σε συμβουλευα να ριξεις την ενεργεια σου σε καμια κοπελα... Εκει να δεις μαγικα!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πιστεύετε στα μάγια; OXI!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
ΝΑΙ! Χαααχχαχααιας έγραψε:Μαγος εισαι;Su-35 έγραψε:Πιστεύετε στα μάγια; OXI!![]()
Σοβαρα μιλαμε τωρα;

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Δεν υπαρχουν Μαγια ουτε Μαγοι! Παντως εχω μια απορια... Πως γινεται νοημονες ανθρωποι να πιστευουν σε μαγια &Σκοτεινες τεχνες; Αυτο που ξερω ειναι οτι εδω ειναι ο Παραδεισος εδω η Κολαση &Ολα εδω πληρωνονται... 

Μα ετσι συμβαινει. Οι νοημονες ειναι αυτοι που ασχολουνται με μαγια και τα συναφη.
Nirvana84 έγραψε:Δεν υπαρχουν Μαγια ουτε Μαγοι! Παντως εχω μια απορια... Πως γινεται νοημονες ανθρωποι να πιστευουν σε μαγια &Σκοτεινες τεχνες; Αυτο που ξερω ειναι οτι εδω ειναι ο Παραδεισος εδω η Κολαση &Ολα εδω πληρωνονται...
Δεν πιστευεις δηλαδη πως υπαρχει μαυρη και λευκη μαγεία;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Εχω διαβασει για αυτα αλλα πιστευω οτι ειναι μεσαιωνικα κολπα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες