Μηνύματα σε λάθος θέματα

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Rafale »

Marina2 έγραψε: Ολα αυτο το αχανες θεμα των οχδοντα σελίδων ζητημα να εχει τις μισες απο αυτες γεμάτες με χρησιμες πληροφοριες, οι υπόλοιπες ειναι απαραδεκτες. Ας σκεφτούμε οτι κάποιοι μπαινουν εδω για να ενημερωθούν κ οτι δεν μπορούν να βγαλουν νοημα με τετοια ποστ που δεν εχουν καμια σχεση Με το θεμα. Κάθε επισκεπτη που μπαινει στο φορουμ, δεν μπορεις να τον ελέγξεις αλλα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο απο σταθερα μελη του φορουμ. Αντι να προσπαθησουν να αγνοησουν κάποιοων που μπαινει μονο για να βρισει, του ανταποδιδουν τις βρισιες και δημιουργουνται 20 σελίδες θεματος, με ειρωνιες κ βρισιες. Εγω πραγματικα λυπάμαι γιατι ξερω οτι οπως εγω ετσι κ αλλοι δεν μπορουν να ενημερωθούν κ να καταλάβουν Τιποτα σε αυτο το θεμα.

Συμφωνω μαρινα αυτο πρεπει να ρυθμιστει Καθως επισης να υπαρξει πιο εμπεριστατωμενος και συνεχης ελεγχος στη θεματολογια οταν αυτο ειναι ευφικτο. Το θεμα ειναι να μην γινουμε αρεστοι αλλα χρησιμοι.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Marina2 »

Ακριβώς αυτο πιστευω ειναι κ το νοημα του φορουμ. Να ειναι χρησιμο. Αλλα με τοση ειρωνια κ βρισιες που κάποιοι αντι να σαμποταρουν, συνεχιζουν κ καλλιεργούν, ειναι πολύ δυσκολο καποιος να παρακολουθησει το φορουμ. Παλαιοτερα αυτο το φορουμ ηταν γεματο πληροφοριες, τωρα δεν ξερω τι εχει γινει εδω μεσα κ φτασαμε σε αυτο το σημειο. Ειλικρινα. Πάντως ευχαριστω τον yandr που εσβησε αυτες τις αηδιες που ειχαν γραφτει.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 19

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από yandr »

Διαγράφηκαν 6 σελίδες με μηνύματα...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Rafale »

Ευχαριστουμε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από illy »

Μπραβο ΓιαννηΕικόνα Ειλικρινα θα συμφωνησω απολυτα με τις προλαλησασες... Υποτιθεται οτι ειναι καθαρα ενημερωτικο θεμα κ πολλες φορες πεφτουμε κ εμεις στην παγιδα να ξεκατινιαζομαστε κ να ξεφευγουμε απο το αρχικο σκοπο αυτου του φορουμ!
Dum spiro spero
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από thrakiotis »

Και γω θα συμφωνησω με τις προλαλησασες και μπραβο γιαννη που διεγραψες τα σχετα και εμετικα σχολια, και εμεις δε δεν πρεπει να πεφτουμε στην παγιδα τους εχετε δικαιο ελπιζω να μην ξανασυμβει
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω ομως την πατησα... Με τοσες παρατηρησεις που εχω κανει τις τελευταιες μερες για ναμην γραφουν ασχετα σε καθε θεμα κατεληξα απο στρατηγος σε ταξιαρχος; Εγω τι φταιω, απο καλοσυνη το εκανα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από yandr »

Εννοείται ότι οι βαθμοί δεν μειώνονται σε όσους κάνουν υποδείξεις, αλλά σε όσους απαντούν (συνεχίζοντας την άσχετη συζήτηση) ή ξεκινούν άσχετη συζήτηση.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Marina2 »

yandr έγραψε:Εννοείται ότι οι βαθμοί δεν μειώνονται σε όσους κάνουν υποδείξεις, αλλά σε όσους απαντούν (συνεχίζοντας την άσχετη συζήτηση) ή ξεκινούν άσχετη συζήτηση.
δηλαδη εγω "επεσα" σε βαθμούς επειδη απαντουσα ΑΣΧΕΤΑ σε ασχετα θεματα μου λες;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από yandr »

Ναι. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να σε ρώτησε τι δήλωσες και να απάντησες.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από illy »

Γιαννη μου κανεις πλακα ετσι; Που ειναι ο αριθμος των ποστς μου; Ε λοιπον δεν θα ξαναγραψω ως μελος... Τελος! Ειναι τελειως ακυρο αυτο με τη μειωση των ποστς! Ο βαθμος δεν με ενδιεφερε ποτε, αλλα οχι να μας ακυρωνεις κ τα ποστς! Απαραδεκτο, λυπαμαι πολυ!

Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από yandr »

Από ό, τι βλέπω όλοι θέλετε να γράφουν οι χρήστες στα σωστά θέματα και μάλιστα να 'τιμωρούνται', αλλάνα συμβαίνει μόνο για τους άλλους. Όχι για εσάς.

Έλεος παιδιά!

Εμένα με σκέφτεστε που μετακινώ 200 μηνύματα την ημέρα;

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Su-35 »

Παρασυρεστε σε ανουσιες υβριστικες αντιπαραθεσεις με επισκεπτες.
Anonymous

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Anonymous »

Ε οχι κ να μου ακυρωνεις τα ποστς μου! Ελεος! Δεν με νοιαζει γι ατους αλλους οκ; Εγω ειχα 3500 μηνυματα κ δεν εχω ουτε τα μισα... Με τις ηλιθιους κανονες σου... Λυπαμαι αλλα δεν συμμετεχω αλλο! Αυτο παει πολυ! Συγνμωη κιολας αλλα ενταξει... Κμ αν δεν ηθελες να τα μεταφερεις ας τα διεγραφες! Καλη συνεχεια σε ολους... Γιαννη πραγματικα με απογοητευσες... Καλη συνεχεια στο σαιτ σου

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μηνύματα σε λάθος θέματα

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:Παρασυρεστε σε ανουσιες υβριστικες αντιπαραθεσεις με επισκεπτες.
Ετσι ειναι ο λογος φερνει το λογο και μπαινουμε σε αλλα μονοπατια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες