Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
Άς τα πάρουμε ένα - ένα!
ΔΕΝ θα ξαναπροσπαθούσα σε καμμία περίπτωση πάλι για το λιμενικό.
Είναι το πιο διεφθαρμένο και άς μου επιτραπεί η έκφραση,'κατακερματισμένο' σώμα όλων των εποχών!
Είχα και εγώ βύσμα αλλά προτίμησε να γίνει αντιπολίτευση παρά να κάνει μια προσπάθεια.
Δεν πειράζει, έπαιξε και έχασε!
Αυτός, όχι εγώ!
Απο εκει και πέρα δεν παίζουν και πολλές μεταθέσεις.
Αρχικά είσαι σε νησάκι και μετά απο κάποια χρόνια (απο 4 έως 7) έρχεται και η μεταθεσούλα (ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και το πόσο... Μεγάλο το έχεις... το βύσμα).
Καλή επιτυχία απο καρδιάς και έχε το νού σου.
Είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς πρό εκπλήξεως.
Φιλικά, Ένας παλιός!
ΔΕΝ θα ξαναπροσπαθούσα σε καμμία περίπτωση πάλι για το λιμενικό.
Είναι το πιο διεφθαρμένο και άς μου επιτραπεί η έκφραση,'κατακερματισμένο' σώμα όλων των εποχών!
Είχα και εγώ βύσμα αλλά προτίμησε να γίνει αντιπολίτευση παρά να κάνει μια προσπάθεια.
Δεν πειράζει, έπαιξε και έχασε!
Αυτός, όχι εγώ!
Απο εκει και πέρα δεν παίζουν και πολλές μεταθέσεις.
Αρχικά είσαι σε νησάκι και μετά απο κάποια χρόνια (απο 4 έως 7) έρχεται και η μεταθεσούλα (ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και το πόσο... Μεγάλο το έχεις... το βύσμα).
Καλή επιτυχία απο καρδιάς και έχε το νού σου.
Είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς πρό εκπλήξεως.
Φιλικά, Ένας παλιός!

πραγματικα με τρομαζεις! με ανθρωπους που ειναι μεσα μου εχουν πει τα καλυτερα! βεβαια ειναι αρκετα χρονια μεσα κ ισως χριζουν καποιας διαφορετικης αντιμετοπισεις λογο παλαιοτητας!

οσον αναφορα το βυσμα. τυνχανει να ειναι εξωκομματικο αλλα ακρος μεσα στα πραγματα !
αληθεια με συνυπηρετηση γινετε να με τραβηξει λογο γαμου στο τοπο κατοικιας μου η κλοτσαει το πραγμα;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Κ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;

Απλά λέω ότι άλλα μπορεί να περιμένεις και άλλα να σου ρθούν.
Με το λιμενικό όλα είναι εφικτά.
Με το λιμενικό όλα είναι εφικτά.
καταλαβα...
παντος ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες σου κ σου ευχομαι να καταφερεις αυτο που θελεις οτι κ να ειναι αυτο !
ελπιζω να μπορεσω να σου απευθυνθω κ αλλη φορα σε περιπτωση που εχω αποριες γιατι οι απαντησεις σου δειχνουν ανθρωπο σκεπτομενο κ σωστα ενημερομενο!
ευχαριστω για ολα
παντος ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες σου κ σου ευχομαι να καταφερεις αυτο που θελεις οτι κ να ειναι αυτο !
ελπιζω να μπορεσω να σου απευθυνθω κ αλλη φορα σε περιπτωση που εχω αποριες γιατι οι απαντησεις σου δειχνουν ανθρωπο σκεπτομενο κ σωστα ενημερομενο!
ευχαριστω για ολα

Να σαι καλά.
Όποτε θελήσεις μην διστάσεις!
Καλή επιτυχία!
Όποτε θελήσεις μην διστάσεις!
Καλή επιτυχία!
Παιδια ειχαμε καποιο νεο; Θα βγει η θα μπει στις εξετασεις;
Νομιζω οτι η κυβερνηση θα αξιοποιησει περισσοτερο το λιμενικο και θα το ενταξει στις πανελλαδικες. Και αν μεινει χρονια στη κυβερνηση μπορει να δουμε και το θεσμο των εποπ Να εντασσονται στις πανελλαδικες.
Δηλαδη αν μπει στις πανελληνιες τα 17χρονα ειναι πιο ικανα; Γιατι να μην δωθουν ευκαιριες σε αλλους που δυστυχως δεν εχουν σταθει τοσο τυχεροι;
Εαν μπει το λιμενικο στις πανελληνιες θα ειναι μεγαλη μ... Α! Και απο πρωσοπικη εμπειρια πιστευω πως στα γραπτα δεν περναει βυσμα... Δεν ειναι κακο καποιος να παραδεχτει οτι δικαια επειδει δεν εγραψε καλα εμεινε απο εξω και ολοι να λεμε οτι μας εκοψαν επηδει δεν ειχαμαι βυσμα...
Περναει κ στα γραπτα φιλε μου... ;-)
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ;Ηλιας έγραψε:Εαν μπει το λιμενικο στις πανελληνιες θα ειναι μεγαλη μ... Α! Και απο πρωσοπικη εμπειρια πιστευω πως στα γραπτα δεν περναει βυσμα... Δεν ειναι κακο καποιος να παραδεχτει οτι δικαια επειδει δεν εγραψε καλα εμεινε απο εξω και ολοι να λεμε οτι μας εκοψαν επηδει δεν ειχαμαι βυσμα...

Τελικά βγήκε η προκήρυξη να κάνουμε τις αιτήσεις;
φιλε στελιο πρεπει να περιμενεις πολυ... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισως του χρονουΣτέλιος έγραψε: Τελικά βγήκε η προκήρυξη να κάνουμε τις αιτήσεις;
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να λάβω μέρος σε κάποια προκήρυξη με το απολυτήριο του τεε για το λιμενικό πρέπει να έχω πάει στρατό η να διαγραφώ απο την σχολή μου; Ας απαντήσει κάποιος ευχαριστώ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες