Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
......... ......

Δημοσίευση από ......... ...... »

ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ έγραψε:Φιλε κι εσυ βλακειες λες... Εσυ ειπες οτι εχεις ξαδερφο στο υπουργειο και κατι βλακειες για δανεια και ***** μας ελεγες και οτι θα αργησουν πολυ τα αποτελεσματα... Κι εσυ καλος παπαρας εισαι οποτε μην Κατηγορεις αλλους... Και επειδι θυμαμαι καποιος ειχε κανει ερωτηση ποσοι ειμαστε τελικα ξερω να απαντησω...8500 ατομα καναμε αιτησεις και μειναμε μετα τα αθλητικα και ιατρικα 8200 περιπου... Αρα κοντα ενας στους 4 μπαινει... Καλο ποσοστοο μου φαινεται... Και βασικα πιστευω οτι υπαρχουν παιδια που θα μπυν με μεσον αλλα δεν ειναι ολοι... Πιστευω οτι ειναι λιγοι ειδικα μετα την αφαιρεση της συνεντευξης... Βασικα πιστευω ειναι η πιο αντικειμενικη προκυρηξη που εχει βγαλει ποτε ο στρατος...
Συγνωμη κι ολας τρελιαρη... Αλλα μου φαινεται κοματακι ακυρο αυτο που λες... Δηλαδη κοπηκαν μονο 300 ατομα Απο την αρχη μεχρι το τελος; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ναι... Που ειναι το περιεργο; Εφημεριδα μετρο το εγραφε... Και δεν μου φαινεται περιεργο... Εγω εδωσα για ειδικες δυναμεις και την μερα που ημουν εγω στα 300 ατομα εκοψαν μονο 2... Στους αλλους εκαναν χαρες...
κοζανιτισα

Δημοσίευση από κοζανιτισα »

... έγραψε:
ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ έγραψε:Φιλε κι εσυ βλακειες λες... Εσυ ειπες οτι εχεις ξαδερφο στο υπουργειο και κατι βλακειες για δανεια και ***** μας ελεγες και οτι θα αργησουν πολυ τα αποτελεσματα... Κι εσυ καλος παπαρας εισαι οποτε μην Κατηγορεις αλλους... Και επειδι θυμαμαι καποιος ειχε κανει ερωτηση ποσοι ειμαστε τελικα ξερω να απαντησω...8500 ατομα καναμε αιτησεις και μειναμε μετα τα αθλητικα και ιατρικα 8200 περιπου... Αρα κοντα ενας στους 4 μπαινει... Καλο ποσοστοο μου φαινεται... Και βασικα πιστευω οτι υπαρχουν παιδια που θα μπυν με μεσον αλλα δεν ειναι ολοι... Πιστευω οτι ειναι λιγοι ειδικα μετα την αφαιρεση της συνεντευξης... Βασικα πιστευω ειναι η πιο αντικειμενικη προκυρηξη που εχει βγαλει ποτε ο στρατος...
Συγνωμη κι ολας τρελιαρη... Αλλα μου φαινεται κοματακι ακυρο αυτο που λες... Δηλαδη κοπηκαν μονο 300 ατομα Απο την αρχη μεχρι το τελος; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !

ΤΡΕΛΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
exw ta apotelesmata

Δημοσίευση από exw ta apotelesmata »

Τρελιαρη λοιπον ακου διαβασε ακριβως τι εχω πει κ μην βριζεις. Αυτα που ειπα τα λενε κ στις ειδησεις κ στις εφημεριδες κ παντου. Κ κατι επειδη εισαι λιγο ασχετος 6800 θα πηγαιναν για να δωσουν συνεντευξη το εμαθα οταν πηγα να δωσω επειδη στην πυλη απο αυτους που ειχαν τα ονοματα τον εναν επιλοχια τον ειχα στον στρατο κ μου το ειπε κ μου το εδειξε στην λιστα που ειχε απο ολη την χωρα οτι θα ηταν 6800 αρα μετα τα αθληματα υπολογιζε λιγοτερους απο αυτους

οσο για τον ξαδερφο εχει πει το εξης ειναι αοριστο το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα κ ο λογος ειναι οτι θελουν πρωτα να παρουν το δανειο απο την εε για να το παρουν αυτο πρεπει να κανονισουν καποια οικονομικα θεματα

σε καλυψα;
κ δες αν κατηγορισα που δεν κατηγορισα απλα θυμησα τι ελεγε ο φιλος αλεξ

exw ta apotelesmata

Ρε μπαρμαν δεν εχω απλα γνωστο εχω ξαδερφο κ λεει οτι δεν ξερει ουτε ο ιδιος ο υπουργος

εσεις δινεται ημ/νιες στον κοσμο χωρις να εχετε κ γνωστους Κ καλα εγω που εχω ο ανθρωπος δεν ξερει κ στην τελικη το 1/10 της χωρας ειναι στον δημοσιο τομεα ολο κ καποιον γνωστο θα εχει το υπολοιπο χαχαχαχαχαα

κοζανιτισα

Δημοσίευση από κοζανιτισα »

exw ta apotelesmata έγραψε:Τρελιαρη λοιπον ακου διαβασε ακριβως τι εχω πει κ μην βριζεις. Αυτα που ειπα τα λενε κ στις ειδησεις κ στις εφημεριδες κ παντου. Κ κατι επειδη εισαι λιγο ασχετος 6800 θα πηγαιναν για να δωσουν συνεντευξη το εμαθα οταν πηγα να δωσω επειδη στην πυλη απο αυτους που ειχαν τα ονοματα τον εναν επιλοχια τον ειχα στον στρατο κ μου το ειπε κ μου το εδειξε στην λιστα που ειχε απο ολη την χωρα οτι θα ηταν 6800 αρα μετα τα αθληματα υπολογιζε λιγοτερους απο αυτους

οσο για τον ξαδερφο εχει πει το εξης ειναι αοριστο το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα κ ο λογος ειναι οτι θελουν πρωτα να παρουν το δανειο απο την εε για να το παρουν αυτο πρεπει να κανονισουν καποια οικονομικα θεματα

σε καλυψα;
κ δες αν κατηγορισα που δεν κατηγορισα απλα θυμησα τι ελεγε ο φιλος αλεξ
ΑΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ;
peniarol

Δημοσίευση από peniarol »

xaxaxxaxaxaxaxa... Τι εγινε ρε παιδια; Αλλος ο τρελιαρης και αλλος ο αλεξ;
...... .......

Δημοσίευση από ...... ....... »

ALEX έγραψε:Ναι... Που ειναι το περιεργο; Εφημεριδα μετρο το εγραφε... Και δεν μου φαινεται περιεργο... Εγω εδωσα για ειδικες δυναμεις και την μερα που ημουν εγω στα 300 ατομα εκοψαν μονο 2... Στους αλλους εκαναν χαρες...
Και παλι ρε συ... Σκεψουν οτι καποιοι θα κοπηκαν απο λαθος χαρτια στην αρχη... Στο νοσοκομειο μετα; Στα αθληματα; Εγω οταν εδωσα κοπηκαν αρκετοι και υψος-βαρος και στους αλλους γιατρους και επισης πολλοι στην επιτροπη απαλαγων... Ενω Περυσι δεν ειχαν κοψει τοσους... Γι αυτο μου εκανε εντυπωση...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

exw ta apotelesmata έγραψε:Ρε μπαρμαν δεν εχω απλα γνωστο εχω ξαδερφο κ λεει οτι δεν ξερει ουτε ο ιδιος ο υπουργος

εσεις δινεται ημ/νιες στον κοσμο χωρις να εχετε κ γνωστους Κ καλα εγω που εχω ο ανθρωπος δεν ξερει κ στην τελικη το 1/10 της χωρας ειναι στον δημοσιο τομεα ολο κ καποιον γνωστο θα εχει το υπολοιπο χαχαχαχαχαα

ποιος ειναι ο λογος που δε τα βγαζουν; Σου ειπε;
exw ta apotelesmata

Κοζανιτισσα δεν το γνωριζω αν ηταν ετσι θα μαθαινα κ αν περασα {θελω να πιστευω δλδ πως θα μπορουσα να το μαθω}
exw ta apotelesmata

Το λεω για τελευταια φορα το εχω κανει ποστ κ παλιοτερα. Τωρα δεν μου ειπε κατι ειναι η 2η φορα που μιλησα μαζι του την πρωτη μου ειπε πως δεν ακυρωνεται τιποτα ολα θα συνεχιστουν κανονικα απλα δεν εχουν αποφασισει ακομη ποτε θα τα βγαλουν κ ο λογος ηταν οτι ηθελαν να κανονισουν τα οικονομικα με την εε αυτο μου ειπε. Απο οτι ακουσα ειμαστε σε καλο δρομο ηδη πηραμε το πρωτο οκ για το δανειο που ηθελανοι δικοι μας
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Μπορειτε να μου εξηγησετε τι εννοει οτι θα αξιολογηθουν και θα βγουν τα αποτελεσματα; Αφου ηταν ετοιμα και ηθελαν μονο την αφαιρεση συνεντευξης. Με τι κριτηρια θα ξανα αξιολογηθουν;
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Φανταζομαι μονο την συνεντευξη εννοει... Αλλα απ την στιγμη που αγαιρεθηκε η συνεντευξη... Πρεπει παλι να πεσουν υπογραφες απο τους αρμοδιους φορεις απ την αρχη φανταζομαι... Υπουργοι προθυπουργος βουλη προεδρος της δημοκρατιας και τελος δημοσιευση στην εφημεριδα της κυβερνησης... Εμενα μου φαινεται λογικο 1 μηνας... Δλδ απ την ψηφιση του νομοσχεδιου ως την δημοσιευση Των αποτελεσματων... Αν αργησουν παραπανω θα ειναι περιεργο...
ΕΦΥΕΣ

Δημοσίευση από ΕΦΥΕΣ »

Με μπλε κ πρασινα κριτηρια, τδεν σας το εχουν πη τα βυσματα σασ>
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Δεν εχουμε ολοι βυσματα φιλε μου/...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης