Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
exw ta apotelesmata

Δημοσίευση από exw ta apotelesmata »

Αλεξ θα στο πω κ αλλιως ειμαστε ολοι τοσο συγχισμενοι απο τις 2/11 που οσο θετικα κ να θελαμε να δουμε καποια πραγματα τωρα πια δεν γινεται η καχυποψια ειναι παντου εγω ξερω ετσι μου ειπαν δλδ οτι ολα ειναι ρευστα κ μενω εκει τωρα γιατι προσπαθω να το περασω Κ σε εσας αυτο δεν ξερω
exw ta apotelesmata

Κ πλακα να σου κανω γιατι πιστευεις οτι θα βγουν μεσα στον μηνα πριν απο μια ωρα δεν μας ειπες οτι θα ακυρωθει κ στο ειπε αυτο η θεια σου; πες μας ρε μεγαλε θα μας τρελανεις ετσι δεν ειπες τωρα γιατι υπερασπιζεσαι αυτο που ακουσες στην τηλεοραση
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Δεν εχεις κι αδικο...
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ειπα εγω πριν μια ωρα οτι θα ακυρωθει η προκυρηξη;
exw ta apotelesmata

Μπαρμαν εσυ νομιζεις ξερουν λιγοι εγω σου λεω δεν ξερει ουτε ο υπουργος το θεμα ειναι ρευστο τελος μπαινω σχεδον καθε εβδομαδα για να το λεω κ να το ξαναλεω
exw ta apotelesmata

ALEX έγραψε:Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον θα με βρυσετε ολοι... Αλλα εγω θα σας πω τι εμαθα μολις τωρα... Η ξαδερφη της μανας μου δουλευει στην δεδ (διευθυνση ειδικων δυναμεων) και την πηρα τηλ για να μαθει επιτελους τι γινεται... Η προκυρηξη παει προς ακυρωση χωρις να ειναι σιγουρο ακομα, οχι για οικονομικους λογους... Μου ειπε καποια παραδειγμτα... Ατομα ηλικιας 30 χρονων ξαφνικα εγιναν 27, καποιος που ειχε υψος 162 ξαφνικα βρεθηκε να εχει 182... Αλλα εγραφαν οι αιτησεις και ξαφνικα βρεθηκαν αλλα να γραφουν τα τελικα εγγραφα... Και αν το αποφασισει ο βενιζελος η προκυρηξη θα ακυρωθει επικαλουμενη λογους διαφανειας... Και θα υπαρχουν και νομικες διαδικασιες σε αυτους που εγινε ξαφνικα αλλαγη στοιχειων... Ασχετως αν θα ακυρωθει η προκυρηξη... Επισης μου ειπε οτι ατομα κομμενα απο αθληματα βρεθηκαν να εχουν αριστες επιδοσεις... Στην διευθυνση ειδικων δυναμεων εχει διαταχθει ΕΔΕ σε αξιωματικους που φερεται οτι εχουν αλοιωσει αποτελεσματα... Τωρα τι να πω... Αυτα ειπε... Ξερω οτι καποιοι θα νευριασετε αλλα αυτο μου ειπε... Αν θελετε μπορω να δωσω και ονομα αλλα μεσω facebook h msn...den xreiazetai na to doyn oloi

exw ta apotelesmata

Χαχαχαχαχαχαχαχα ισχυουν εγω να φανταστεις ειμαι αντρας κ εγραψα στο φυλο οτι ειμαι γυναικα για να μπω μεσα κ να ειμαι αραχτος οπως οι περισσοτερες ξερεις να μην βγαινω σχοινακια κ αλλα σχετικα χαχαχαχαχαχα
.....

Δημοσίευση από ..... »

helen έγραψε:Βασιλη ο δημοσιογραφος στη νετ δεν ειναι επισημο στοιχειο. Και οι εφημεριδες εγραφαν για τα αποτελεσματα οτι θαβγαιναν μεχρι τελος του 2009. Νομιζω οτι ουτε ο βενιζελος εχει αποφασισει ακομη τι θα κανει.
Οι εφημεριδες πριν μια Βδομαδα ειχαν γραψει οτι τα αποτελεσματα των ΕΠΟΠ για τον Στρατο Ξηρας 8α ανακοινωθουν 26 Ιανουαριου!
exw ta apotelesmata

Κ σε ρωτησα πριν απο ωρα αν ησουν εσυ αυτος ο αλεξ κ δεν απαντησες
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ε ναι δεν ειπα οτι θα ακυρωθει... Εγω αμφισβητησα αυτα που μου ειπε...forum ειναι εδω και κανουμε συζητηση... Δεν ειπα ψεμματα
exw ta apotelesmata

Οχι εσυ καλα εκανες κ το γραψες γιατι ολα παιζονται ο αλλος ειπε οτι οι εφημεριδες ειπαν για 26/1 κ δεν το εχει αναφερει σχεδον κανεις μεχρι τωρα τουλαχιστον απο τα ποστ που εχω διαβασει γτ μερικα σβηνονται κ ολας

το θεμα ειναι οτι απλα εχουμε αγανακτησει κ βγαζουν θυμο εδω μεσα ζητω συγγνωμη για πριν

ισως επειδη με βολευει να θελω να αργησουν κ αλλο ή εστω να γινει η καταταξη πιο αργα γιατι περιμενω κ κατι αλλο μαζι με τον στρατο

υπομονη
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Ποιος ξερει απο δω μεσα να ψυνει κατσικακι; Γτ θα μας χρειαστει κα ιενας τετοιος... Χαχαχα παιδια υπομονη... Μονο αυτο μπορουμε να πουμε τιποτα αλλο... Καλη μερα να εχουμε ολοι μας. Ρε παιδες μην σας περνει απο κατω... Εικόνα

ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ »

Φιλε κι εσυ βλακειες λες... Εσυ ειπες οτι εχεις ξαδερφο στο υπουργειο και κατι βλακειες για δανεια και ***** μας ελεγες και οτι θα αργησουν πολυ τα αποτελεσματα... Κι εσυ καλος παπαρας εισαι οποτε μην Κατηγορεις αλλους... Και επειδι θυμαμαι καποιος ειχε κανει ερωτηση ποσοι ειμαστε τελικα ξερω να απαντησω...8500 ατομα καναμε αιτησεις και μειναμε μετα τα αθλητικα και ιατρικα 8200 περιπου... Αρα κοντα ενας στους 4 μπαινει... Καλο ποσοστοο μου φαινεται... Και βασικα πιστευω οτι υπαρχουν παιδια που θα μπυν με μεσον αλλα δεν ειναι ολοι... Πιστευω οτι ειναι λιγοι ειδικα μετα την αφαιρεση της συνεντευξης... Βασικα πιστευω ειναι η πιο αντικειμενικη προκυρηξη που εχει βγαλει ποτε ο στρατος...
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Και τι αγχωνεσαι... Πες οτι βγαινουν πρωτη φεβρουαριου. Ε η καταταξη θα γινει γυρω στις 20... Ε βαλε και 40 μερες που θα περασουν μεχρι να υπογραψεις σαν εποπ... Ε παμε μεσα μαρτιου... Εκτος αν θες κι αλλο χρονο
ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ »

MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης