Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ρωτησες τατι;
Ευχαριστω για την πληροφορια. Επιτελους απαντησε καποιος. Οποτε παμε οπως μας παει!
Ακριβως. Αν δεν τον ακυρωσουν δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Καλημερα παιδια. Αμα κρινω απο τα λεγομενα σας δεν εχουν βγει ακομα. Αντε υπομονη μεχρι τελος του μηνος μπας και βγουν
Θα σκάσω πια... Πήρα πριν λίγο στο γες και μου είπαν πως δεν έχουν κανα νεωτερο και να παίρνουμε μια φορά την εβδομάδα... Θα μας πεθάνουν πια; Τα ίδια Παντελάκη μου τα ιδια παντελη μου
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Πριν απο ενα μηνα σας ειχα πει οτι εμαθα τα αποτελεσματα θα βγουν το πρωτο τριμηνο του 2010 και η καταταξη τελη μαρτιου και με κοροιδευατε. Ελπιζω να μην επαληθευτει.
Εμενα ρε παιδια που εχω παιδι 2μιση χρονων με βολευει πλακα πλακα να αργησει η καταταξη...
θα παει παιδικο σταθμο 3 χρονων μια χαρα χαχαχα
θα παει παιδικο σταθμο 3 χρονων μια χαρα χαχαχα
Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα αρχισε να βολευει πολλους να αργησει η καταταξη κ μαζι με αυτη τα αποτελεσματα, ειμαι μεσα σε αυτους χεχεχε
MAΣ έχετε πρήξεί ME TH καθυστέρηση ANTE τελειώνετε
αρα ο τυπος που ειχε βγει στην τσαπανιδου και ελεγε οτι μεχρι το τελος του μηνα θα εχουν βγει ελεγε Μ@@@@κιες;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Εδω μεσα λενε *****... Δε καταλαβαιντε οτι στο γες και σε οποιο στρατολογικο γραφειο να παρετε δε θα σας πουν ποτε... Ουτε μερα ουτε ωρα ουτε τπτ (ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ την ημερα π ηταν να βγουν ελεγαν δεν εχουμε νεα απο δευτερα... ) και βγηκαν μετα απο δυο ωρες... Φτασατε και στο πασχα... Ρε ο στρατος δεν ειναι ξενοδοχειο... Εχουν αναγκη απο ατομα...
Μολις πειρα στο γες τηλ και μου ειπαν οτι εδω και δυο ωρες Εχουν κατεβασμενο το τηλ που μπορεις να μαθεις κατι για τους εποπ. Μαλλον βαρεθικαν να απανταν τα ιδια και τα ιδια. Οτι να ναι δεν ξερουν τι να πουν.
Κ σου ειπαν εσενα οτι το εχουν κατεβασει; η ειναι προσωπικη σου αποψη;
30 αυγουστου 2035 θα βγουν, τέλος. Μου το ειπε το βύσμα μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες