Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ναι ρε αλέξνδρε κάνω τον διαιτητή. Και άμα εχεις κανένα πρόβλημα να μου το πεις. Δεν είναι δυνατόν να λογοκρίνεις κάποιον με τέτοιο τρόπο και ουσιαστηκά χωρίς να έχει πει και τίποτα προσβλητικό. Ζάρωσε και οχι πολλά πολλά. Εαν χαθεί το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να λέει και να πιστεύει οτι θέλει τότε... Κάποιος θα πρέπει να επεμβαίνει. Είναι πολύ απλό.
Αν εχω προβλημα να στο πω; Ε στο λεω. Εχω προβλημα... Μππρρρρρ... Φοβαμαι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Αμαν ρε Αλεξανδρε και εσυ, ψοφας για φασαριες κ καυγαδες... Αμαν πια! Τελος πια... Θα σκοτωθειτε στο τελος ολοι εδω μεσα... Οκ σε ολους εχουν σπασει τα νευρα που δεν βγαινουν τα αποτελεσματα αλλα δεν μας φταινε σε τιποτα οι αλλοι κ να δημιουργουμε καταστασεις χωρις λογο και αιτια
Dum spiro spero
Εάν μπείς στον κόπο και ξαναδιαβάσεις αυτό που έγγραψα, δεν νομίζω να διαφωνείς μαζί μου. Εκτός και εάν είσαι μισείς τους ανθρώπους. Και το να μπούμε σε μία αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας ποιός είναι ποιό πολύ άντρας δεν οφελεί κανέναν.
Εγω πιστευω θα βγουν στις 29 ενα μηνα ακριβως μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου. προσωπικη εκτιμηση.
Καμία σχέση. Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα.
Αφηστε που κ η τσαπανιδου ειπε για τελος του μηνα. ελπιζω να τελειωσει αυτο το μαρτυριο γιατι μας εχουν κανει τα νευρα κροσια
Αν η νικη και οποιοσδηποτε εχει σκοπο να ξενερωνει τον κοσμο που περιμενει με αγωνια τα αποτελεσματα καλυτερα να μην ξαναγραψει εδω περα. ολες οι κομπλεξικες εδω μαζευτηκανε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...
Dum spiro spero
Αχαχαχαχαχαχαχαχα, εισαστε για γελια σχεδον ολοι και ολες (ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ATOMA OTI TO ΛΕΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ) το θεμα ειναι καμενο, τι λεω; Μονο καμενο; Καρβουνο εγινε απο καποιους! Αχαχαχαχαχαχαχα εεεε ρε γελιαπου ρυχνω καθε μερα με εσας!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Αν βλέπεις σαν διασκέδαση την αγωνία τον εκνευρισμό και την παραπληροφόρηση μερικών ατόμων φίλε "τελίτσες" τότε ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
B1lly έγραψε:Αν βλέπεις σαν διασκέδαση την αγωνία τον εκνευρισμό και την παραπληροφόρηση μερικών ατόμων φίλε "τελίτσες" τότε ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
Απλα γελαω με καποια ατομα που δεν εχουν τι να κανουν και μπαινουν για να τσακωθουν, και το ωραιο ειναι οτι τσακωνονται ανευ λογου και αιτια, και εγω την ιδια αγωνια και παραπληροφορηση με εσας εχω!
Λοιπον ας χαλαρωσουμε λιγο εδω μεσα γτ το χουμε παρακανει ολοι μας... Ολοι λεμε αυτα που ακουμε και τπτ αλλο και ειτε μαλωνουμε ειτε οχι αυτοι στα @@ μας γραφουν οποτε παλι χαμενοι βγαινουμε... Εγω ειπα ολοι μαζι μια γροθια αν δεν βγουν εως τις 31...1 του μηνος ολοι εδω μεσα τηλ σε ολες τις εκπομπες να τους τρελανουμε... Δεν θα στοχοποιηθουμε απο αυτο... Λιγα κοτσια θελει και λιγο θαρρος... Εξαλλου δεν θα κανουμε κατι κακο... Ασπιδα ολοι απεναντι στα ζωα που μας κανουν τι ζωη δυσκολη
V@SILIS έγραψε:Λοιπον ας χαλαρωσουμε λιγο εδω μεσα γτ το χουμε παρακανει ολοι μας... Ολοι λεμε αυτα που ακουμε και τπτ αλλο και ειτε μαλωνουμε ειτε οχι αυτοι στα @@ μας γραφουν οποτε παλι χαμενοι βγαινουμε... Εγω ειπα ολοι μαζι μια γροθια αν δεν βγουν εως τις 31...1 του μηνος ολοι εδω μεσα τηλ σε ολες τις εκπομπες να τους τρελανουμε... Δεν θα στοχοποιηθουμε απο αυτο... Λιγα κοτσια θελει και λιγο θαρρος... Εξαλλου δεν θα κανουμε κατι κακο... Ασπιδα ολοι απεναντι στα ζωα που μας κανουν τι ζωη δυσκολη
Συμφωνω μαζι σου αλλα οταν μπαινεις και βλεπεις να τσακωνονται, εεε οσο να ναι ειναι εκνευριστικο! Οποτε μπαινω καποιος θα τσακωνεται! Τελος παντων. Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος! Καλη επυτυχια και να ξερετε κατι η ζωη δε τελειωνει σε μια προκυρηξη! Καλη συνεχεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης