Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ρε συ νικη κι εγω δοκιμος στο γες εκανα θυτεια, και ξερω και πολλους στρατιωτικους αξιωματικους και διοικητες... Δεν λεω κατι ομως, αν μαθω τοτε θα πω,sorryυ αν σε προσβαλλα... Αλλα κι εσυ οταν εχεις κατι τοτε πες... Εγω ρωτησα και το μονο που μου ειπαν σιγουρα ειναι οτι δεν θα ακυρωθει η προκυρηξη. Συνταγματαρχης χατζης λεγεται και ειναι στην λημνο... Τιποτα αλλο
Νίκη άκου κάτι η ειρωνία είναι πλάγια και δεν έχει σκοπό να διορθώσει, αλλά μόνο να επισημάνει. Οπότε μην σε απασχολεί. Έχει υποθεί ότι εάν δεν βγουν και αυτή την εβδομάδα βρομάει. Δεν είναι γελίο αυτό. Εγώ θα έλεγα ότι βρωμάει απο τότε που αλλάξαμε κυβέρνηση.
Αλαλο! Γεια σας μικρα ομορφα και χαριτωμενα στρουμφακια! Θελετε να σας πω τη γνωμη μου για το ποτε πιστευω θα βγουν; Μολις κλεισει το θεμα του προυπολογισμου για να ψηφιστει το κονδυλιο που θα παρει το υπουργειο αμυνας. Αλλιως με τι να μας πληρωσουν; Με στραγαλια; Γυρω στα τελη ιανουαριου τελειωνει το θεμα του προυπολογισμου. Αυτο κυριοι περιμενουν στην αθηνα και δεν τα ανακοινωνουν. Εσεις τι λετε; Θελουν να παιζουν με τα νευρα μας; Δεν δεχονται πιεσεις νομιζετε;
Ναι αλλα δεν ξερω πως να στειλω ντιπ βλαχα ειμαι
Τι κανω τωρα
Τι γινεται ρε παιδιααααααααααααααααααααααα
Δεν ειμαι υποδεκαννεασ
Αι τα εφτυσε το μηχανημα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Ρε νίκη είναι βαθμοί του φόρουμ. Ανάλογα με τα πόσα ποστ έχεις γράψει με αυτό το nickname
Ε ρε και βγουνε και εχω περασει γλεντια που θα γινουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες