Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Velerefontis »

Το εχω ξαναπει, οτι δε μπορουμε -τουλαχιστον εγω προσωπικα-να βρισκομαστε επι 24ωρου βασεως πανω απο εναν υπολογιστη. Αν λοιπον την ημερα ή τη νυχτα που γινονται αυτα, εγω δεν ειμαι μεσα δε μπορω να παρεμβω. Οταν υποπεσουν στην αντιληψη μου, τοτε επεμβαινω αμεσα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ναι ενταξει αυτο το ξερω οτι το εχεις πει ξανα κ ετσι ειναι... Ναι επεμβαινετε αλλα καποιες φορες ειναι αργαΕικόνα Σημασια εχει ομως οτι επεμβαινετε! Μην μας τη λετε ομως καθε λιγο κ λιγακι αν ξεφευγουμε λιγακιΕικόναΕικόνα Ε ανθρωποι ειμαστε κ εμεις, εχουμε αναγκη να κανουμε κ λιγο χαβαλε
Dum spiro spero
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οκ, ο λιγος χαβαλες και δε νομιζω να εχω παρεμβει σε συζητησεις με χαλαρη πλακιτσα. Αλλα οταν γεμιζουμε 10 σελιδες με ανοησιες, τοτε θα παρεμβω και θα διαγραψω και ας θιχτουν μερικοι
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι το ξερω... Κ εγω το θερω δικαιο να παρεμβειτε οταν γεμιζουν με ανουσιες σελιδες... Αλλωστε αυτο το θεμα ειναι γεματο με ανουσιες σελιδες οποτε δεν μου φαινεται περιεργο να γεμισουν κ αλλες τοσες... Οπως ειπα ξανα, ειναι ηδη καμμενο θεμα! Τελος παντων, ευχαριστω πολυ Βελε που μου απαντησες
Dum spiro spero
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

Velerefontis έγραψε:Οκ, ο λιγος χαβαλες και δε νομιζω να εχω παρεμβει σε συζητησεις με χαλαρη πλακιτσα. Αλλα οταν γεμιζουμε 10 σελιδες με ανοησιες, τοτε θα παρεμβω και θα διαγραψω και ας θιχτουν μερικοι

Βελε εμενα δε με ενοχλησες που εσβηνες τα μηνυματα, με ενοχλησε η ειρωνια σου και μας απειλουσες Οτι θα κλειδωσεις το θεμα. Αλλωστε πολλοι εδω γραφουν για να ανεβουν βαθμο εμενα δε με ενδιαφερει και δε νομιζω να σε εχω ξανα απασχολησει με ασχετα ποστς!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ είμαι της άποψης να κλειδωθεί το θέμα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα. Κάντε ενα γκρουπάκι στο facebook και βγάλτε τα μάτια σας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το θεμα ειναι οτι επρεπε να κλειδωθει απο τοτε που ειχαν αρχισει οι πρωτες ηλιθιοτητες... Δεν εγινε καμια τετοια παρεμβαση απο το διαχειριστη... Πριν απο μια βδομαδα κλειδωθηκε απο τον στρατοπεδαρχη αλλα παλι ανοιχτηκε απο το διαχειριστη... Τωρα απο κει κ περα οπως εστρωσε ας κοιμηθει... Με την εννοια πως δεν θα σταματησουν να υπαρχουν τα κακοβουλα μνμτα οποτε θα αναγκαζεται παλι να σβηνει... Το θεμα αυτο πρεπει να κλειδωθει, δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν απο την στιγμη που το λεει κ η λεξη"αποτελεσματα", που σημαινει οτι ο καθενας θα πει αν περασε ή οχι κ αν θα καταταγει τελικα... Ολα τα υπολοιπα ειναι ασχετα τελειως με το θεμα!

Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ελα ρε νικη... Σοβαρα; Υπηρετει στο 5γωνο; Σαββατιατικα; Και τι ποστο εχει;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

blood_donor έγραψε:
Velerefontis έγραψε:Οκ, ο λιγος χαβαλες και δε νομιζω να εχω παρεμβει σε συζητησεις με χαλαρη πλακιτσα. Αλλα οταν γεμιζουμε 10 σελιδες με ανοησιες, τοτε θα παρεμβω και θα διαγραψω και ας θιχτουν μερικοι
Βελε εμενα δε με ενοχλησες που εσβηνες τα μηνυματα, με ενοχλησε η ειρωνια σου και μας απειλουσες Οτι θα κλειδωσεις το θεμα. Αλλωστε πολλοι εδω γραφουν για να ανεβουν βαθμο εμενα δε με ενδιαφερει και δε νομιζω να σε εχω ξανα απασχολησει με ασχετα ποστς!
δε νομιζω να ειρωνευτηκα, αλλα ουτε και απειλησα κανεναν. Το κλειδωμα ενος θεματος, ειναι δικαιωμα μου σαν διαχειριστης και μπορω να το εφαρμοσω αν θεωρησω οτι το θεμα "κινδυνευει". Θα παρακαλεσω ομωςς να τερματισουμε εδω αυτη την συζητηση, αφου παλι κανουμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Συζηταμε για ασχετα πραγματα, απο τον τιτλο του θεματος. Ας το αφησουμε εδω παιδια...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Ελα ρε νικη... Σοβαρα; Υπηρετει στο 5γωνο; Σαββατιατικα; Και τι ποστο εχει;
Σορρυ κιολας αλλα οταν θα κανεις υπηρεσιες, ξερεις τι ειναι οι υπηρεσεις κ ποτε γινονται οι υπηρεσιες; Και σαβ-κυρ κ αργιες! Ετσι για να μαθαινετε μερικοι... Δλδ που το περιεργο που ειναι Σαβ; Αποκλειεται να εχει υπηρεσια; Αμαν πια αυτη η καχυποψια εδω μεσα... Ελεος πια!
Dum spiro spero
Anonymous

Παιδια να πω κατι; Απο εδω και περα οποιος ξερει για τα αποτελεσματα να αναφερει και απο που το ξερει... Με ονοματα... Ειπε ο βενιζελος λιγες μερες μετα το νομοσχεδιο... Και μεχρι τελος οι δημοσιογραφοι... ΤΕΛΟΣ... Οποιος εχει μονο βυσμα απο βενιζελο και πανω ξερει... Α και κατι αλλο επειδη τυχαινει παλι και λετε βλακειες για βυσματα... Τα ονοματα στις καρτελες με τα χαρτια που εχουμε κανει ειναι κλειστα οπως στις πανελληνιες... Το ειχε πει ο υφηπουργος (δεν θυμαμαι πως τον λενε), αυτο το εκαναν πρωτη φορα φετος... Ελπιζω να λενε αληθεια... Αρα τα βυσματα μην πολυχαιρεστε... Η αληθεια ειναι οτι οποιος εχει πανω απο 400 μορια σιγουρα ειναι μεσα... Με βαση την βαθμολογια στην προηγουμη προκυρηξη... Αν θυμαμαι καλα ο πρωτος ειχε 1000 κατι και ο τελευταιος κοντα στα 300. Ισως και πιο κατω... Αλλα ηταν με συνεντευξη.
Anonymous

Ρε παιδια τωρα δεν ειναι στο πενταγωνο ειναι σπιτι μου. υπηρετη ναυτικο. βαθμο αρχικελευστης. θα παρει μεταθεση στην σαλαμινα. αχ. παλι παρεξηγητε πραγματα. και γιατι να πω ψεμματα; υπαρχη λογος; η σας εδωσα ψευτικες ελπιδες;
Anonymous

Αλεξανδρε βλεπω σου αρεσει η ειρωνεια.Εικόναμπραβο!
Anonymous

Πλακα μου κανεις ρε νικη... Δεν λεω κατι παραλογο... Οποιος ξερει να αναφερει και απο που... Δλδ θα ς αρεσει εσενα να σου λεω καθε τοσο αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα η οτι θα ακυρωθει η οτιδηποτε αλλο χωρις να σου λεω κατι συγκεκριμενο... Κακο και σε σενα κανεις... Μην ακους κανενα... Ειπαν αυτο το μηνα και ειναι πιθανο μαλλον αυτη την βδομαδα. Να ευχεσαι να βγουν και τιποτα αλλο... Και να δεις οτι αν βγουν τα αποτελεσματα δευτερα ειτε μετα απο ενα μηνα ειτε ακυρωθει η προκυρηξη... Τοτε να θυμηθεις ποσες ***** εχουν υπωθει εδω μεσα... Εχω ακουσει απειρες ακδοχες εδω μεσα... Βαρεθηκα... Λογικο δεν ειναι να νευριαζω;
Anonymous

Δεν μου αρεσει η ειρωνεια. ειμαι η μονη που δεν γνωριζω τιποτα, ουτε η ξαδερφη μου, κανενας δεν γνωριζει, ουτε θειος, ουτε νονος, δεν πιστευω τιποτα, δεν εδωσα ελπιδες, αλλα δεν γουσταρω ειρωνεια μου την δινει. αλλοι λενε οτι ο νονος μου ειναι στο γες, και μενα η ξαδερφη μου ειναι πενταγωνο κ ειπε δεν γνωριζουν τιποτα. το να σε κοριδεψω τι θα βγαλω απο σενα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης