Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αρχικα καλημερα κ καλη υπομονη να εχετε παιδια γιατι σας εχουν ταλαιπωρησει παρα πολυ... Θελω να σας πω να μην απογοητευεστε για σημερα γιατι εγω μπηκα με την προηγουμενη σειρα κ μας τα βγαλανε παρασκευη στις 4 το απογευμα... Δεν ξερω βεβαια αν θα γινει το ιδιο αλλα να εχετε το νου σας κ να μπαινετε συχνα μεσα στη σελιδα του στρατου... Καλη επιτυχια κ καλη υπομονη για μετα στα κεντρα εκπαιδευσης εκει θα σας χρειαστει ακομη πιο πολυ

Anonymous

minister@mod.mil.gr pressoffice@mod.mil.gr 210 6598100 Οποιος θελει ας στειλει mail η ας παρει τηλ. Ειναι η διευθυνση του υπουργου και του γραφειου ενημερωσης του υπουργειου... Εγω θα στειλω τωρα... Αν θελει ας στειλει και κανεις αλλος μηπως απαντησουν
Anonymous

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε: minister@mod.mil.gr pressoffice@mod.mil.gr 210 6598100 Οποιος θελει ας στειλει mail η ας παρει τηλ. Ειναι η διευθυνση του υπουργου και του γραφειου ενημερωσης του υπουργειου... Εγω θα στειλω τωρα... Αν θελει ας στειλει και κανεις αλλος μηπως απαντησουν

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΑΡΑ ΤΗΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ
Anonymous

Εγω εστειλα mail... Δεν ξερω αν θα μου απαντησουν... Ελπιζω. Παντως δεν μπορω να περιμενω αλλο... Εχουν σπασει τα νευρα μου
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ιολη; Μη μου πεις οτι περασες νηπιαγωγος με τους επιλαχοντες! Μπραβο ρε συ! Γι'αυτο ειχες καιρο να φανεις! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!:-)
Dum spiro spero
Anonymous

Ρε παιδια μηπως το πραγμα καθυστερει επι σκοπου;

Anonymous

Νευρα νευρα νευρα νευρα
Anonymous

Σοβαρες ***** λετε το αστειο ειναι οτι θελετε να βγαλετε και ακρη αχαχαχαχαχαχα
Anonymous

Παιδια... εγω δεν βλεπω φως! με εχει θερισει η πικρα! και κουβεντα καμια επισημα απο πουθενα. κατι!

Anonymous

Ρε φιλε αν ειχεε βγει κατι επισημα θα το μαθαινες και εσυ και ολοι τωρα τι ***** ειναι αυτες που λετε πηρα τηλ τον παππου μου που ειναι στρατηγος και τον παπανδρεου Αλλα ηταν τουαλετα χααχαχαχααχ οταν Βγουν μπεσ Στο αρμυ να τελειωνουμε
Anonymous

Και αμα μαθεις πες μοθ και εμενα αν περασα
Anonymous

Παιδιά τα αποτελέσματα θα βγούνε εκει που δεν τα περιμένουμε! Δεν υπαρχει περίπτωση να σας πούνε την αλήθεια στο τηλ. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει τηλ στο ΓΕΣ και μου λένε δεν ξέρουμε πότε θα βγούνε και το ίδιο απόγευμα τα βγάλανε!

Anonymous

Ρε φιλος εγω ουτε ρωτησα ουτε εγραψα καμια πληροφορια! πρεπει ομως να δωθει μια απαντηση δεν μπορει να τραβαει ετσι η δουλεια! το μονο σιγουρο ειναι πως βρισκεται στον αερα η ολη κατασταση!

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Στο τελος ετσι θα γινει. Θα βγουνε ξαφνικα εκει που δε το περιμενουμε.

Anonymous

Αλλαξε ο τροπος μηνηματων;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης