Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλημερα παιδια! πριν λιγο πειρα τηλ στην επιλογη υποψηφιων εποπ και ρωτησα αν υπαρχει κανενα νεο και μου απαντησε παρα πολυ ευγενικα οτι ειναι για υπογραφες ιεραρχικα και σε κανα δυο μερουλες θα βγουν και αποτελεσματα. και αμεσως μετα πηρα στο γραφειο του βενιζελου και να ειμαι πιο σιγουρι και η κοπελα τα ιδια ακριβος με ειπε οτι ειναι στο τελικη ευθεια... αυτααααααα... ελπιζω να μην με δουλεψαν και παλι
Μη το λες. Ουτε αυτοι ξερουν ποτε θα βγουνε. Λενε στη τυχη και οτι πιασουν.
μακαρο βρε τζενουλα. Μακαρι να ειναι κατι αληθεια σαυτα που λενε. Δηλαδη δευτερα θα βγουνε συμφωνα με αυτο που σου ειπανεΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Πριν λιγο πειρα τηλ στην επιλογη υποψηφιων εποπ και ρωτησα αν υπαρχει κανενα νεο και μου απαντησε παρα πολυ ευγενικα οτι ειναι για υπογραφες ιεραρχικα και σε κανα δυο μερουλες θα βγουν και αποτελεσματα. Και αμεσως μετα πηρα στο γραφειο του βενιζελου και να ειμαι πιο σιγουρι και η κοπελα τα ιδια ακριβος με ειπε οτι ειναι στο τελικη ευθεια... Αυτααααααα... Ελπιζω να μην με δουλεψαν και παλι
Ραδιοαρβυλες, παει και η παρασκευη που λεγατε, ουυυυυυυ ρε
Ετσι θελω να ελπιζω και εγω. κουραστηκα να περιμενω και να ακουω τις καθε ***** που μου λενε οι υποτιθεμενοι βουλευτες που θα με βολευαν στον κολο στρατο.
κατσε μη βιαζεσαι. Μπορει κατα 99% να μην εχουμε ελπιδες για σημερα αλλα κατα τις 1 γινεται ενημερωση στο army. Καμια φορα και στις 4.anonymos έγραψε:Ραδιοαρβυλες, παει και η παρασκευη που λεγατε, ουυυυυυυ ρε
Τα νουφαρα δεν βγαζουν πορτοκαλια ο καθενας λεει οτι θελει να σας πω κατι ουτε την αλλη βδομαδα θα τα βγαλουν απο παρασκευη σε παρασκευη πηγαινουμε μην πιστευετε κανεναν
θα τα βγαλουν κ μολις τα βγαλουν θα φερουν κ τα καναλια στο υπουργειο κ θα βγαζουν ανακοινωσεις του στυλ καναμε προσληψεις στον στρατο κ χτυπαμε την ανεργια κ αλλα διαφορα χαζα για αγραμματους που ψηφιζουν.
καλα να περνατε τσακαλια κ μην σκατε για τους μπασταρδους γιατι εξαιτιας τους σκατε κ οχι για τα αποτελεσματα γτ αυτα οπως κ να εχει θα βγουν καποια στιγμη το θεμα ειναι γτ αυτοι δεν τα βγαζουν
θα τα βγαλουν κ μολις τα βγαλουν θα φερουν κ τα καναλια στο υπουργειο κ θα βγαζουν ανακοινωσεις του στυλ καναμε προσληψεις στον στρατο κ χτυπαμε την ανεργια κ αλλα διαφορα χαζα για αγραμματους που ψηφιζουν.
καλα να περνατε τσακαλια κ μην σκατε για τους μπασταρδους γιατι εξαιτιας τους σκατε κ οχι για τα αποτελεσματα γτ αυτα οπως κ να εχει θα βγουν καποια στιγμη το θεμα ειναι γτ αυτοι δεν τα βγαζουν
Ελα ρε τζενη... Σοβαρα; Για δωσε μας τα τηλεφωνα να παρουμε κι εμεις τοτε... Η μηπως ξαφνικα τα εχασες;
ΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Πριν λιγο πειρα τηλ στην επιλογη υποψηφιων εποπ και ρωτησα αν υπαρχει κανενα νεο και μου απαντησε παρα πολυ ευγενικα οτι ειναι για υπογραφες ιεραρχικα και σε κανα δυο μερουλες θα βγουν και αποτελεσματα. Και αμεσως μετα πηρα στο γραφειο του βενιζελου και να ειμαι πιο σιγουρι και η κοπελα τα ιδια ακριβος με ειπε οτι ειναι στο τελικη ευθεια... Αυτααααααα... Ελπιζω να μην με δουλεψαν και παλι ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ. ΣΕ ΠΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΡΕΣ;
Καλημερα παιδια ολα καλα; Κατι ακουσα χθες το βραδι για παγωμα προκυρηξεων. Δεν μας αφορα ετσι; Γιατι ανεφερε και για σωματα ασφαλειας. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι πρωτα πρεπει να ψηφιστει ο προυπολογισμος για να εγκρινει χρηματα για τις θεσεις... Αλλως πως να μας προσλαβουνε; Η ψηφιση του προυπολογισμου θα γινει κατα Τα τελη ιανουαριου. Καποιος εδω μεσα ανεφερε οτι ο βενιζελος ειπε πως θα βγουν κατα τα τελη. Οποτε θεωρω οτι αυτο ειναι το ποιο πιθανο σεναριο
Kostas13 έγραψε:μακαρο βρε τζενουλα. Μακαρι να ειναι κατι αληθεια σαυτα που λενε. Δηλαδη δευτερα θα βγουνε συμφωνα με αυτο που σου ειπανεΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Πριν λιγο πειρα τηλ στην επιλογη υποψηφιων εποπ και ρωτησα αν υπαρχει κανενα νεο και μου απαντησε παρα πολυ ευγενικα οτι ειναι για υπογραφες ιεραρχικα και σε κανα δυο μερουλες θα βγουν και αποτελεσματα. Και αμεσως μετα πηρα στο γραφειο του βενιζελου και να ειμαι πιο σιγουρι και η κοπελα τα ιδια ακριβος με ειπε οτι ειναι στο τελικη ευθεια... Αυτααααααα... Ελπιζω να μην με δουλεψαν και παλι
ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;
Εγινε ενημερωση στο army. Τελος για σημεςρα. Απο βδομαδα και βλεπουμε. η τζενη πεταξε κατι και χαθηκε
Kostas13 έγραψε:Εγινε ενημερωση στο army. Τελος για σημεςρα. Απο βδομαδα και βλεπουμε.η τζενη πεταξε κατι και χαθηκε
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ
Οταν λενε κατι καποιοι και εξαφανιζονται ειναι πολυ σπαστικο.
Τρωτε προλογο κ δεν γουσταρω καθολου κανεις δεν ξερει τιποτα κ οποιος λεει κατι λεει μ{{{}}ιες ουτε στο γες γνωριζουν ουτε στο υπουργειο ξεκολλειστε μην πιστευετε τον καθε ενα που βγαινει εδω μεσα κ πεταει οτι του καπνισει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες