Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Εγω τι να πω ρε μαγκες που ημουν σε ολες τις εθνικες ομαδες μπασκετ παιδων εφηβων νεων ανδρων και στην πολη μου απο τους καλυτερους παικτες και τα παρατησα ολα μπαμ μπαμ για να μπω στο στρατευμα;

ΕΥΖΩΝΑ; Με την καλη εννοια... Εισαι λαλακας αν το εκανες αυτο
Φιλε αλεξανδρε να με συμπαθας γιαυτο που θα σου πω... δεν ειναι στρατοκαυλια απλα ειναι αγαπη... καλυτερα να ειμαι ο τελευταιος των ελληνων σε ελληνικο στρατοπεδο παρα ο πρωτος στην κοινωνια! εγω να ακολουθω το στρατευμα θελω μεχρι το τελος μου! οσο για το μπασκετ δεν σου κρυβω οτι εζησα φοβερες στιγμες με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα σαν το στρατευμα τιποτε αλλο... !
σας ειπε κανενας οτι θα καταργηθει; Ειδατε κανεναν να λεει στην τηλ οτι παει για ακυρωση; Ο ιδιος ο βενιζελος ειπε τα αποτελεσματα θα βγουν σε λιγες μερες. μετα απο 5 μερες η τσαπανιδου ειπε οτι τα αποτελεσματα των εποπ θα βγουν μεχρι τελους του μηνα. τι ***** λετε για ακυρωση; Αμαν πια με αυτην την καραμελα συνεχεια. ραδιο αρβυλα καργα. για να το λενε αυτοι κατι θα ξερουν. αμαν πια. ακυρωση και βλακειες.nantia έγραψε:nikh έγραψε:θελει να πει οτι θα καταργηθη και θα ξαναβγει αργοτερα προκυρηξη. δηλ. παλι απο την αρχη. η ξαδερφη μου που ειναι στο πενταγωνο μου ειπε ολα παιζονται. και στο ΓΕΣ οτι εντολη παρουν απο το υπουργειο.
μη λετε τετοια με τα νευρα που εχουμε!
Και στο κατω κατω ο ξαδερφος μου ειναι φανταρος αυτη τη στιγμη στο μεσσολογγι και μου ειπε οτι ετοιμαζουν το στρατοπεδο για εμας τους εποπ. εαν σας λεει κατι αυτο.
ΕΥΖΩΝΑ κι εγω μια απ τα ιδια... Γι αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις... Αλλα...
Και ο μπακαλης της γειτονιας μου ειπε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα γεναρι... ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ μην ακουτε τον καθε Μαλ***κα Να σας λεει παπαριες! Καλη επιτυχια σε ολους σας και φυσικα στην γυναικα μου!
Και ενα τελευταιο. ο αδερφος μου ειναι ηδη εποπ. μπηκε με την πρ. φουρνια. τα αποτελεσματα βγηκαν εαν θυμαμαι καλα γυρω στις 20 και καταχθηκε στο μεσσολογγι αρχες φεβρουαριου. οσοι εχουν κανει και τα χαρτια τους την πρ. προκυρηξη θα ξερουν ποτε τα ειχαν βγαλει τα αποτελεσματα. αρα παιδια λιγο ακομα υπομονη
Αληθεια ειναι οτι ετοιμαζουν τα στρατοπεδα... Κι εγω ρεντινα που υπηρετησα σαν δοκιμος πριν λιγο καιρο εκει θα παρουσιαστουν οι εποπ των ειδικων δυναμεων. Και απο συναδελφο δοκιμο ξερω οτι εδω και καιρο εχουν ετοιμαστει για την καταταξη αλλα κι αυτοι ειναι στην αναμονη οπως και εμεις... Α
ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Αληθεια ειναι οτι ετοιμαζουν τα στρατοπεδα... Κι εγω ρεντινα που υπηρετησα σαν δοκιμος πριν λιγο καιρο εκει θα παρουσιαστουν οι εποπ των ειδικων δυναμεων. Και απο συναδελφο δοκιμο ξερω οτι εδω και καιρο εχουν ετοιμαστει για την καταταξη αλλα κι αυτοι ειναι στην αναμονη οπως και εμεις... Α
Καλησπέρα παιδιά και απο μέν... Πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν το ίδιο που λένε σε όλους... Επίσης αυτό που λέτε με τα στρτόπεδα ισχύει. Ο αδερφός μου που είναι επ. Οπ πρώτη σειρά, μου είπε οτι το καλοκαίρι περιμένουν 40 άτομα επ. Οπ που σημαίνει οτι αν γίνει η κατάταξη η δική μας το φλεβάρη, το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει και θα πάμε στις μονάδες! Άρα θέλω να πιστεύω οτι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
και φυσικα το ειχα αντιληφθει φιλε Ντινο απλα επιβεβαιωθηκα για μια ακομη φορα! Απλα το θεωρω ανωφελο κ ανουσιο να υφισταται αυτο το θεμα απο την στιγμη που ειμαστε στο περιμενε ακομηΝΤΙΝΟΣ έγραψε: Παιδια μην τους περνρετε τηλεφωνο, σε ολους λενε την ιδια βλακεια. Ιλλυ περιμενα απο εσενα να το ειχες αντιλιφθει γρηγοροτερα! Και να σταματησετε να εχετε εκεινη την γελια σταση που τωρα τελυευταια απεκτησε και ο μπιλης. Ας σοβαρετουμε και ας βοηθαει ο ενας τον αλλο.
Dum spiro spero
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Τα αποτελεσματα θα εχουνε βγει μεχρι τιν αλλη εβδομαδα... Το εχω μαθει απο δικο μου ατομο... Οποιος θελει ας το πιστεψει... Ευχαριστο
χωρις παρεξηγηση αλλα καθε βδομαδα το ιδιο λες και οτι το ξερεις απο μεσα αλλα ολο ακυρος βγαινεις. ... Φιλικα πανταΑνθσγος έγραψε:Τα αποτελεσματα θα εχουνε βγει μεχρι τιν αλλη εβδομαδα... Το εχω μαθει απο δικο μου ατομο... Οποιος θελει ας το πιστεψει... Ευχαριστο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης