Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παιδια μολις πηρα τηλ και ειπαν τα γνωστα... Τιποτα νεο ακομα και να περνω μια φορα την βδομαδα
Ρε παιδια καποιοι λετε για παρασκευη... Δεν ξερω, μπορει να ειναι ετσι... Αλλα τα στρατολογικα γραφεια δεν επρεπε να το ξερουν κι αυτα;
cristi έγραψε:Παραξενα γουστα εχεις καιτη αχαχαχαχ
τι να κανω... Ειναι πορωση ο στρατος

Παιδια μολις πηρα τηλ και ειπαν τα γνωστα... Τιποτα νεο ακομα και να περνω μια φορα την βδομαδα[/QUOTEκ
και σε΄μενα τα ιδια ειπαν
και σε΄μενα τα ιδια ειπαν

Παιδια μην τους περνρετε τηλεφωνο, σε ολους λενε την ιδια βλακεια. Ιλλυ περιμενα απο εσενα να το ειχες αντιλιφθει γρηγοροτερα! Και να σταματησετε να εχετε εκεινη την γελια σταση που τωρα τελυευταια απεκτησε και ο μπιλης. Ας σοβαρετουμε και ας βοηθαει ο ενας τον αλλο.
Ρε αλανια εγω θελω να σας πω το εξης εστω οτι δεν βγαινουν τον ιανουαριο εμεις τι κανουμε ετσι θα μεινουμε;
Τι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον ρε ντινο... Εγο απολυθηκα απ τον στρατο 27 Οκτ Και περιμενω τα αποτελεσματα συνεχεια απο βδομαδα σε βδομαδα... Και οχι τιποτα αλλο... Δεν πιανω δουλεια γιατι λεω οτι την αλλη βδομαδα θα βγουν τα αποτελεσματα. Τελος παντω, Πηρα τηλεφωνο τον διοικητη μου στην μοναδα που ημουν την κυριακη (δοκιμος ημουν) και του ειπα αν μπορει να μαθει κατι γιατι για τον διαγωνισμο των εποπ γιατι δεν γινεται αλλο να περιμενω και οτι καποια στιγμη πρεπει να μας που τι θα γινει για να πιασω και δουλεια... Και μου ειπε ενταξει, και να τον παρω ακριβως σε 2 μερες ν μου πει... Για να δουμε... Τουλαχιστον να πει οτι δεν θα ακυρωθει... Και μιλαω σοβαρα... Δεν κανω πλακα σαν μερικους εδω μεσα
Δεν πανα βρειτε καμια δουλεια κ μην περιμενετε αδικα,χρυση ευκαιρια η καλυτερη εφημεριδουλα, με προσληψεις εκη θα βρειτε τα παντα...
Το θεμα δεν ειναι τη δουλεια να βρω... Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι οτι αν πιασω σημερα δουλεια και βγουν πχ την δευτερα; Βλακεια δεν ειναι... Τουλαχιστον να ελεγαν απ την αρχη... Τηα βγουν σε ενα η δυο μηνες...
Καλυτερα κλειδωμενο να μεινει... Τι το ξανανοιξες; Παλι Φιλοδοξιες και πιστευω θα γραφουμε... Γραψε ενα μηνυμα καλη επιτυχια σε ολους και τελειωσε.
Ετσι εχουμε μεινη κ εμεις κοιταμε για δουλεια κ περιμενουμε, μηπωσσσσσσσς κ φιλωτημηθουν κ βγαλουν κατι σε ολες της προκηρηξεις, αστα να πανε φιλε. ψαχτειτε για καμια δουλεια, γιατι δεν βλεπω συντομα να βγενουν. οποτε δεν υπαρχη φως στο τουνελ...
Αλεξανδρε ξερεις εδω πριν εμφανιστης ειχαμε την ποιο γρηγορη ενημερωση στο θεμα της ψηφισης του νομου! Εγω θα σου ελεγα να βρεις δουλεια και μην μου πεις αν περασεις τι θα κανεις, θα πας εποπ απλα ειναι τα πραγματα μην τα σκευτεσε και πολυ!
Βλεπεις αυτοι δεν αγχωνοντε...6000 τον μηνα περνουν... Βασικο κι ολας... Σιγα μην σκασουν για το αν εμεις εχουμε αγχος
TO θεμα ειναι οτι εχω να παω για δουλεια... Εκει που δουλευα πριν παω στρατο... Ε ρε φιλε δεν μπορω να ξαναπαω και να του πω θα ερθω μονο για μια η δυο βδομαδες και αν περασω θα ξαναφυγω... Δουλευα χρονια εκει... Αν ηταν να βρω οποιαδηποτε δουλεια δεν με ενοιαζε. Τεσπα... Αυτο ειναι ασχετο
Συζητηση κανουμε ρε φιλε σιγα, τι ασχετο. Και απο αυτα που λεμε εδω πολυ λιγα ειναι αυτα που εχουν νοημα. Απλα τυχαινει να εχει αρκετη επισκεψημοτιτα το συγκεκριμενο θεμα και ειναι λογικο να λεει ο καθενας και οτι τον απασχολει στην προσωπικη του ζωη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες