Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καθε μηνα λενε θα ανακοινωθουν και οταν πλησιαζει καθε φορα παμε στον επομενο.
Ωραιο κολπο! Εικόνα
Anonymous

Ρε παιδια μεσα στν μηνα ανακοινωνονται... πολλοι εδω μεσα ειστε πολυ ψαρια... δεν ακυρωνεται τιποτα. ο ιδιος ο υπουργος το πε. ξυπνηστε... θα γινεται κ εποπ. απο στιγμη σε στιγμη θα βγαλη το αρμι (πληκτρολογηση αριθμου ταυτοτητασ) αιντε λιγο ακομα υπομονη. και μν βλεπω βλακιεσ
Anonymous

Πηρα χθες τηλ και μου ειπανε παρτε σε 10 μερες περιπου οτι μου ειπανε και τον δεκεμβριο. το θεμα το εχουμε κουραση. οπως ειπε και ενας φιλος οτι μορουν να βγουν μαρτιο και αυτο το ελεγε οταν παγωσαν τα αποτελεσματα. οχι τιποτα αλλο αλλα στην συνεχεια τον κοροιδευαμε κιολας. να που εχει δικαιο.
Anonymous

Και εγω πηρα χτες τηλεφωνο και μου ειπαν να παρω απο βδομαδα. Παντως ο νονος μου που ειναι προισταμενος στο ΓΕΣ μου ειπε οτι υπαρχει η πιθανοτητα να την ακυρωσουν λογω ελλειψης κονδυλιων η να την βγαλουν αντισυνταγματικη οπως την αλλη για το ΥΠΕΘΑ. Μακαρι να βγει ψευτης

Anonymous

Αχ ελενη μη μας λες τετοια. χτυπησε το αμαξι μου μηχανη και δεν μπορο να παω αθηνα να ξαναδωσω.Εικόνα
Anonymous

Καλησπέρα. Ελένη δηλαδή τι εννοείς με αυτό που έγραψες να ακυρωθούν ή να επαναληφθούν όλες οι διαδικασίες; Και να ακυρωθούν και για τον σ. Ξ; Που περιμένουμε μόνο τα τελικά αποτελέσματα;
Anonymous

Θελει να πει οτι θα καταργηθη και θα ξαναβγει αργοτερα προκυρηξη. δηλ. παλι απο την αρχη. η ξαδερφη μου που ειναι στο πενταγωνο μου ειπε ολα παιζονται. και στο ΓΕΣ οτι εντολη παρουν απο το υπουργειο.
Anonymous

Δηλαδη τωρα εμεις ποιον να πιστεψουμε; Την τσαπανιδου που ειπε 15 γεναρη βγαινουν ή τον νονο της ελενης; Το 15 ειναι κοντα αλλα ειναι και η δικαιολογια του σαββατοκυριακου οποτε το 15 γινετε 18-19. Τι να πιστεψουμε; Νονο ή ποπη;
Anonymous

NIKH έγραψε:Θελει να πει οτι θα καταργηθη και θα ξαναβγει αργοτερα προκυρηξη. Δηλ. Παλι απο την αρχη. Η ξαδερφη μου που ειναι στο πενταγωνο μου ειπε ολα παιζονται. Και στο ΓΕΣ οτι εντολη παρουν απο το υπουργειο.

Μη λετε τετοια με τα νευρα που εχουμε! Εικόνα
Anonymous

Δεν το ειπα εγω η ελενη το ειπε. στο τελος θα βγαλουμε μπουτι στον υπουργο
Anonymous

Εμενα ετσι μου ειπε, μου ειπε οτι δεν ειναι εντελως σιγουρο αλλα παρα πολυ πιθανον. Παντως και τον Νοεμβριο μου ειχε πει οτι δεν θα εβγαιναν το 2009 σιγουρα οπως και εγινε. Και οσον αφορα τους δημοσιογραφους να σας θυμησω οτι ελεγαν οτι θα βγουν τον Δεκεμβριο και αλλες τετοιες βλακεις.

Anonymous

Μπορει ο πνευματικος σου πατερας να εχει δικαιο. ενα πραγμα μας μενει να πουμε
: πατερ ημων... Εικόνα
Anonymous

NIKH έγραψε:Δεν το ειπα εγω η ελενη το ειπε. Στο τελος θα βγαλουμε μπουτι στον υπουργο

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλησπέρα ρε μούτρα, τι κάνετε; Θα μου πείς τι να κάνετε και εσείς; Τους ***** όπως εγώ και full υπομονή (αλλά πόσο ακόμα;) ! Τέλος πάντων δεν ξενερώνουμε ποτέ και άμα λάχει διοριζόμαστε και με το ζόρι που λέει. Εγώ πιστεύω ότι άν όχι αυτή, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε σίγουρα ανακοινώσεις. Τις καλησπέρες και τους φιλικούς χαιρετισμούς μου σε όλα αυτά τα παιδιά που αγωνιούν καθημερινώς για το μέλλον τους και ακόμη περισσότερο σε αυτά που εργάζονται σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί ενώ περιμένουν αποτελέσματα! Να είστε όλοι καλά!
Anonymous

D.Y.K έγραψε:Καλησπέρα ρε μούτρα, τι κάνετε; Θα μου πείς τι να κάνετε και εσείς; Τους ***** όπως εγώ και full υπομονή (αλλά πόσο ακόμα;) ! Τέλος πάντων δεν ξενερώνουμε ποτέ και άμα λάχει διοριζόμαστε και με το ζόρι που λέει. Εγώ πιστεύω ότι άν όχι αυτή, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε σίγουρα ανακοινώσεις. Τις καλησπέρες και τους φιλικούς χαιρετισμούς μου σε όλα αυτά τα παιδιά που αγωνιούν καθημερινώς για το μέλλον τους και ακόμη περισσότερο σε αυτά που εργάζονται σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί ενώ περιμένουν αποτελέσματα! Να είστε όλοι καλά!

Οχι για΄μενα, για την φουκαριαρα την μανα μου ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης