Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Εγω παντως πολυ φοβαμαι... Οτι θα παρω τα... Εχμ... Καταλαβατε... Τοσο καιρο που περιμενω, εχασα καθε ελπιδα
Καλη σου μερα δεα! Μακαρι να ειναι αληθεια γιατιη υπομονη εχει και τα ορια...
Τι ενωεις οι; Επιτυχωντες ανακοινωνονται; ...
Καλημερα σε ολους, απο οτι ξερω τα αποτελεσματα θα βγουν εως 20 Του μηνος. Θα δω μετα τη Τσαπανιδου και θα σας πω αν ακπουσω κατι παραπανω.
Εισαι σιγουρος;
Σε πιο καναλι παιζει η τσαπανιδου νετ;
Οκ το βρηκα αλλα ειπε η ιδια αρχικα τα θεματα και δεν ανεφερε τπτ για εποπ
Σιγα μην ασχοληθει η τσομπανιδου μ εμας. βγηκε ενας εδω μεσα και ειπε οτι σημερα θα ασχοληθει η τσομπανιδου με τους εποπ και το πιστεψατε... α ρε παιδια δεν εχετε καταλαβει το τι ψεμα πεφτει εδω μεσα...
Θα της στειλω εμαιλ!
Εγω πηρα τηλ ς αυτα που εχει μεσα στην προκυρηξηκαι μου ειπαν οτι δε ξερουν ακομη τιποτε και οτι σε λιγες μερες λογικα θα ανακοινωθουν γιατι δεν υπαρχει λογος να καθυστερουν αλλο.
Εδω και πολυ καιρο ρε μπρο δεν υπηρχε λογος να καθυστερησουν. πεφτει κοροιδο αλλα εμεις φταιμε που τους αφηνουμε να κανουν οτι θελουν!
Ακριβως φιλε. Εγω απο σημερα αρχιζω να ανυσηχω πολυ. Μπορει να τα βγαλουν οποιαδηπωτε στιγμη αλλα αν δε βγουν σημερα αρχιζω και φοβαμαι για πολλα.
Της εστειλα και εμαιλ και μνμ... εχει και τηλ αλλα ρε γμτ δεν εχω πολυ καρτα να παρω στην εκπομπη!
Πια ανοκοινωση δεη ρε ποπη για την εποπ πες
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
; Αυτο δηλαδη δεν ισχυει δεα;ΔΕΑ έγραψε:Παιδια μολις ακουσα τωρα στην νετ οτι σημερα ανακοινωνονται οι ειδικοτητες των εποπ ξηρας στο ιντερνετ. Και ειπε αν οχι σημερα σιγουρα αυριο αλλα μαλλον σημερα... Οποτε... Για να δουμε...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης