Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

αννα έγραψε:Γεια σας παιδια. Εγω πιστευω η προκυρηξη θα καταργηθη. Εδω κλεινουν στρατοπεδα. Παει για πτωχιευση η ελλαδα!
τελεια τελειαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Τελεια δε λες τιποτα. αλλος λεει θα βγουν το 2014, αλλος λεει θα βγουν την αλλη εβδομαδα. εγω ρωτησα ενα βουλευτη και μου ειπε : εχουμε χρονο και για το στρατο
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Velerefontis »

Επειδη ως γνωστον, ο Ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης, μια ωραια πρωια θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα. Μεχρι τοτε, κατανοω την αγανακτηση σας, αλλα το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη και να μη σπατε τα στομαχια σας. Η δηλωση του βουλευτη ηταν ενδεικτικη. Αν διαβασετε κατω απο αυτην θα πιασετε το πραγματικο νοημα. Δηλαδη "Εδω ο κωλος μας καιγεται, η χωρα παει για φουντο και εμεις θα σχολουμεθα με 5 κωλοπαιδα που θελουν να μπουν στο στρατο; Να περιμενουν".
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ε οχι και κολοπαιδα! αλλα παιδια ηρθανε απο νησι χαλασανε τοσα λεφτα και τωρα τους εχουνε στο περιμενε. δεν ειναι κριμα:
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ειναι "δικια" μου εκφραση, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Δεν ηθελα να προσβαλλω καποιο απο τα χιλιαδες παιδια που θελουν να μπουν στο στρατο. Και εγω ημουν σαν και αυτα πριν 8 χρονια, και ηα λεξη που χρησιμοποιησα ηταν μια απο τις πιο ευγενικες απο αυτες που μας στολιζαν απο τον τελευταιο σμηνιτη μεχρι τον διοικητη. Απλα αυτος ειναι ο τροπος που σκεφτονται. Ζητω συγγνωμη αν καποιος προσβληθηκε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Velerefontis έγραψε:Δεν ειναι "δικια" μου εκφραση, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Δεν ηθελα να προσβαλλω καποιο απο τα χιλιαδες παιδια που θελουν να μπουν στο στρατο. Και εγω ημουν σαν και αυτα πριν 8 χρονια, και ηα λεξη που χρησιμοποιησα ηταν μια απο τις πιο ευγενικες απο αυτες που μας στολιζαν απο τον τελευταιο σμηνιτη μεχρι τον διοικητη. Απλα αυτος ειναι ο τροπος που σκεφτονται. Ζητω συγγνωμη αν καποιος προσβληθηκε
Εγω βελε παντως σε επιασα πως το εννοεις! Κ ο καθεις εδω μεσα επρεπε να καταλαβει το πνευμα σου... Το πως το εννοεις κ το τι θελησες να πεις με αυτο το ποστ σου! Σαφεστατα κ σκεφτονται ετσι! Εδω ο κ*^$#% στους καιγεται, με εμας θα ασχολουνται;

Dum spiro spero
Anonymous

Οχι ρε φιλε δεν παρεξηγηθηκες κανενας. στον βουλευτη στην λαμια πηγαμε 4 παιδια για να παρουμε απαντησεις και μας ελεγε παπαριες ο παλιο παπαρας. τελικα εσυ μπηκες στρατο;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ετσι ακριβως
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ANNA έγραψε: Οχι ρε φιλε δεν παρεξηγηθηκες κανενας. Στον βουλευτη στην λαμια πηγαμε 4 παιδια για να παρουμε απαντησεις και μας ελεγε παπαριες ο παλιο παπαρας. Τελικα εσυ μπηκες στρατο;
Σαν τον βουλευτη Καλοχαιρετα στη παλια ελληνικη ταινια "Στουρναρα 288" με τη θρυλικη ατακα "ετελειωσε" σε οποιον τον πλησιαζε για ρουσφετι... Εγω ειμαι στη Αεροπορια εδω και 8 χρονια. Ημουν τυχερος
Anonymous

Αμ το αλλο η Ελλάδα εχει γεμιση μπατσους και στην στρατολογια στην λαμια η μια πυλη εκλεισε γιατι δεν ειχε ατομα.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω πιστευω θα πουμε και καλο πασχα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μειωση προσωπικου=μειωση σκοπιων και μακροπροθεσμα κλεισιμο μοναδων... Γεωμετρικη προοδος
Anonymous

Θα βγουνε μεσα στον ιανουαριο μην τρελενεστε και θα μπουμε φεβρουαριο... καλη μας επιτυχια.
Anonymous

Βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΑΓΝΩΣΤΟΣ έγραψε:Βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γραψε κατι αλλο. Το ξερουμε οτι βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε