Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαγκες διαβαστε αυτο προσεκτικα:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10289&Itemid=139

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΠ. ΟΠ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ

mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

***** στο τεραγωνο
Anonymous

Κ στο ορθογωνειο παραλληλογραμμα θα λεγα.

Anonymous

Κουκουρουκου σε ευχαριστουμε για την πληροφορια... Παιδια εγω εχω τον θειο του κωλυτουμου στο ΓΕΣ. Ο ιδιος μου ειπε πως δεν υπαρχουν βυζματα σε ευτην την πρικηρυξη. Τα 2000 ατομα θα τα παρουν κανονικα το θεμα ειναι ποτε... Τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα που δεν ξερoυν ουτε οι ιδοι τι θα γινει. Ενα ειναι το συγουρο το οποιο το λεω 3 μηνες τωρα. Η καταταξη θα γινει Η τον φεβρουαριο 11 με 15 η Μαρτιο που δεν ξερω ακρυβεις ημερομηνιες. Τωρα τα αποτελεσματα τα υπολογιζουμε 15 μερες πριν. Θυμηθητε αυτα που γραφω. Και πριν τις εκλογες ακομα σας ελεγα οτι δεν θα βγουνε τωρα και οτι θα αργησουν. Σας το ελεγα αλλα δεν θελατε να με πιστεπσετε, τοτε που τσακονομουν και με τοn Gary...
Anonymous

Πες τα χρυσοστομε γιατι εγω τα λεω κ πεφτουν να με φανε...

Anonymous

ΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Κουκουρουκου σε ευχαριστουμε για την πληροφορια... Παιδια εγω εχω τον θειο του κωλυτουμου στο ΓΕΣ. Ο ιδιος μου ειπε πως δεν υπαρχουν βυζματα σε ευτην την πρικηρυξη. Τα 2000 ατομα θα τα παρουν κανονικα το θεμα ειναι ποτε... Τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα που δεν ξερoυν ουτε οι ιδοι τι θα γινει. Ενα ειναι το συγουρο το οποιο το λεω 3 μηνες τωρα. Η καταταξη θα γινει Η τον φεβρουαριο 11 με 15 η Μαρτιο που δεν ξερω ακρυβεις ημερομηνιες. Τωρα τα αποτελεσματα τα υπολογιζουμε 15 μερες πριν. Θυμηθητε αυτα που γραφω. Και πριν τις εκλογες ακομα σας ελεγα οτι δεν θα βγουνε τωρα και οτι θα αργησουν. Σας το ελεγα αλλα δεν θελατε να με πιστεπσετε, τοτε που τσακονομουν και με τοn Gary...
ΔΛΔ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ;
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

ΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Κουκουρουκου σε ευχαριστουμε για την πληροφορια... Παιδια εγω εχω τον θειο του κωλυτουμου στο ΓΕΣ. Ο ιδιος μου ειπε πως δεν υπαρχουν βυζματα σε ευτην την πρικηρυξη. Τα 2000 ατομα θα τα παρουν κανονικα το θεμα ειναι ποτε... Τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα που δεν ξερoυν ουτε οι ιδοι τι θα γινει. Ενα ειναι το συγουρο το οποιο το λεω 3 μηνες τωρα. Η καταταξη θα γινει Η τον φεβρουαριο 11 με 15 η Μαρτιο που δεν ξερω ακρυβεις ημερομηνιες. Τωρα τα αποτελεσματα τα υπολογιζουμε 15 μερες πριν. Θυμηθητε αυτα που γραφω. Και πριν τις εκλογες ακομα σας ελεγα οτι δεν θα βγουνε τωρα και οτι θα αργησουν. Σας το ελεγα αλλα δεν θελατε να με πιστεπσετε, τοτε που τσακονομουν και με τοn Gary...

Να σαι καλα γιωργο, αλλα θα μου επιτρεψεις να ειμαι λιγο επιφυλακτικος!
Anonymous

Τι εγινε μαγκες παλι την πατε ποιο μετα την ημερομηνια; Λεγατε απο 10 μεχρι 15 θα βγουνε, τωρα απο 15 μεχρι 2; Χαχχχαχαχαχαχα, αν δεν παμε εξω απο τη βουλη να διαδηλωσουμε θα περιμενετε μεχρι το καλοκαιρι χαχαχαχααχ
Anonymous

Τι γινετε ρε μαγκες; Ας ελπισου μεσα στην βγομαδα να βγουν. Αλλιωςγια ακομα μια φορα τρωμε προλογο. Βενιζελος ειπε απο την ημερα της δημοσιευσης του νομου λιγες μερες για την ανακηνωση. Και αν θυμαμαι καλα η δημοσιευση εγινε στης 29/12/09 και σημερα εχουμε 8/1/10...
Anonymous

Οπως ειπα βυζματα δεν υπαρχουν τα αποτελεσματα περνανε απο πολλες επιτροπες και δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποιος ετσι. και επισησης οι περισσοτεροι θα μπουν ομως γυναικες η αντρες που εχουν μονο χαρτι λυκιου και δεν εχουν παει τουλαζιστον στρατο και εχουν δηλωσει μια ειδικοτητα που εχουν δηλωσει πολοι τοτε τα πραγματα ειναι σκουρα... αυτοι οι οποιοι εχουν ενα ιεκ η ενα τεη και εxoyn παει και στρατο στην ιδια ειδικοτητα τοτε 99 της 100 ειναι μεσα. τωρα γιατα αποτελεσματα το ποτε εγραπσα πιο πανω. παντος οι περισσοτεροι απο εδω θα ημαστε συναδελφοι μετα απο λιγο καιρο... εχει κανενας facebook;
Anonymous

Ποιες καλητερα κανενα καφε της παριγοριας κ μετα δες αν 3ερεις κ το φλιτσανι να μας πεις για τα αποτελεζματα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

χαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

ΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Οπως ειπα βυζματα δεν υπαρχουν τα αποτελεσματα περνανε απο πολλες επιτροπες και δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποιος ετσι. Και επισησης οι περισσοτεροι θα μπουν ομως γυναικες η αντρες που εχουν μονο χαρτι λυκιου και δεν εχουν παει τουλαζιστον στρατο και εχουν δηλωσει μια ειδικοτητα που εχουν δηλωσει πολοι τοτε τα πραγματα ειναι σκουρα... Αυτοι οι οποιοι εχουν ενα ιεκ η ενα τεη και εxoyn παει και στρατο στην ιδια ειδικοτητα τοτε 99 της 100 ειναι μεσα. Τωρα γιατα αποτελεσματα το ποτε εγραπσα πιο πανω. Παντος οι περισσοτεροι απο εδω θα ημαστε συναδελφοι μετα απο λιγο καιρο... Εχει κανενας facebook;

εχω στειλε μου προσωπικο μυνημα πως λεγεσε.
Anonymous

Ριτα κοπελα μου αν θες τα πιστευεις. δεν ειναι υποχρεωτικο αγαπη μου... τουλαχιστον εγω απο τοτε που μπηκα σε αυτο το φορουμ δεν κοροιδεψα κανεναν και οτι ηξερα το ελεγα. καi επαναλαμβανω οποιος θελει τα διαβαζει αυτα. τωρα εαν εσυ εχεις κατι πιο βασιμο η μια ενκγηρη πηγη ευχαριστος και θα ηθελα να σε ακουσω. η μαλλον να μας γραπσσεις τι ξερεισ...
Anonymous

Εχω την ελληνικη σημαια στο προφιλ διαβιβαστη... πως λεγεσαι να σε βρω τωρα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης