Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια αφου ολοι ξυνομαστε για ξυλο. Γιατι δεν δερνουμε τον χοντρουλι; Τι λετε πλατις και αργος στοχος...
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Παιδια φιλαρακη μου που υπηρετη ροδο καπιοι ανοτεροιτου λεγανε οτι παριμενουν τους καινουργιους επ. Οπ μεσα στο φλεβαρη. Τωρα τη να πω, μακαριιιιιι. Πιστευω την αλλη εβδομαδα να εχουμε αποτελεσματα
Anonymous

Petros έγραψε:Για αυτα που ειδα παραπανω σας στο λεω με σιγουρια οτι τα αποτελεσματα εχουνε βγει εδω και εναν μηνα συγκεκριμενα απτα μεσα νοεμβριου και εχουν και πινακες επιτυχοντων και πινακες επιλαχοντων μεσα στο ΓΕΣ υπογεγραμενα απτον α ΓΕΣ και ολες τις υπολοιπες υπογραφες! Σας το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο! Μην λεει ο καθενας οτι να ναι και κανετε τους εξυπνους! Τα αποτελεσματα θα βγουνε μεσα στον ιανουαριο! Εσεις συνεχιστε να γραφετε εδω και να γεμηζεται το φορουμ!

ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ; Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ;
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Δεν ξερω τι γινεται μαγες μου ετσι ειπε... Και ακουστε και αυτο και δεν ειναι λογια του αερα. Πασοκατζιδες μεχρι κοκαλο κοιτανε και πειεζουν την κυβερνυση να βγαλουν και αλλη προκηρυξη για το στρατο γενικα για να μπουν μονο πρασινα παιδια και ας μην υπαρχει ταληρο στο κρατος. Εδω ακουστε τη γινεται και ακουω για αξιοκρατεια κ με το σπαθι του. Ολοι κοροΪδευουν φιλοι μου.(ο κοσμος θα ξεσηκωθει, ερχεται το τελος, αρε λιακοπουλε πεστα χαχαχαχιχιχοχο) ο θεος βοηθος
Anonymous

Οσο για αυτο που λεει για πασοκ ο παραπανω λογικο>> Ειναι καθε παραταξη τα δικα της ατομα σπρωχνει δυστυχως αξιοκρατια δεν θα υπαρξει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

DjPanahs έγραψε:Παιδια φιλαρακη μου που υπηρετη ροδο καπιοι ανοτεροιτου λεγανε οτι παριμενουν τους καινουργιους επ. Οπ μεσα στο φλεβαρη. Τωρα τη να πω, μακαριιιιιι. Πιστευω την αλλη εβδομαδα να εχουμε αποτελεσματα

Αυτό έχει ξανακουστεί νομίζω απο κάποιο παιδί για τον Αυλώνα. Θα δείξει!

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

D.Y.K έγραψε:
DjPanahs έγραψε:Παιδια φιλαρακη μου που υπηρετη ροδο καπιοι ανοτεροιτου λεγανε οτι παριμενουν τους καινουργιους επ. Οπ μεσα στο φλεβαρη. Τωρα τη να πω, μακαριιιιιι. Πιστευω την αλλη εβδομαδα να εχουμε αποτελεσματα

Αυτό έχει ξανακουστεί νομίζω απο κάποιο παιδί για τον Αυλώνα. Θα δείξει!

φιλε ΔΥΚ δεν ξερω αν λες για μενα παντως εγω εγραψα για αυλωνα. Γιατι μου το ειπε γνωστος που ειναι στα ΤΘ... Ειχαν μια συνομιλια και τους ειπαν οτι μας περιμενουν.6-8 φλεβαρη... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι αγορίνα έχεις δίκιο, εσύ το είχες αναφέρει απλά δεν το θυμόμουν.Sorry. Εικόνα
Anonymous

Εχει κανει τα χαρτια της η γυναικα μου, σημερα εμαθα απο πολιτικο γραφιο οτι τα αποτελεσματα τα περιμενουν 15 με 20-01-2010... Τωρα τι να πω... Αληθεια ψεμματα; Θα φανει! Καλο κουραγιο!
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

D.Y.K έγραψε:Ναι αγορίνα έχεις δίκιο, εσύ το είχες αναφέρει απλά δεν το θυμόμουν.Sorry.Εικόνα
σιγα μωρε.ΕικόναΕικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

ΕΠΟΠ έγραψε:Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, θα βγουνε κ εσεις θα κοιμαστε.
ξυπνιοι ειμαστε δεν γινεται να κοιμασε αν εχεις ενα χασκι να σε δωγκωνει ολη την νυχτα γιατι θελει να παιξει... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

capo έγραψε:ξυπνιοι ειμαστε δεν γινεται να κοιμασε αν εχεις ενα χασκι να σε δωγκωνει ολη την νυχτα γιατι θελει να παιξει... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Capo αν ειναι θυληκο και γεννησει στειλε μου ενα κουταβι! Αχαχαχα ασχετο αλλα σχετικο!
Εχει εξαντληθει η υπομονη μας δε τη παλευουμε αλλο με αυτους που μπλεξαμε!
Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Επιδι εχω λαλισι παω στο φιλαρακι μου να πιο ενα παλικαρισιο εσπρεσακι... Θα πιο για ολους μιν μασατε... Αντε ββΕικόνα
Anonymous

Το όλο πράγμα κολλάει στο Υπουργείο Αμυνας Μάγκες! Το οποίο επηρεάζεται άμεσα απτο υπουργείο Οικονομικών!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης