Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ! Αλλα κριμα γιατι θα παρει και σενα η μπαλα!
Εκτος και αν το βρωντοφωναξεις στην αναφορα... ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ν. Δ! 

exw ta apotelesmata έγραψε:Ο λογος που το καθυστερουν ειναι καθαρα οικονομικος αυτο μου ειπε κ πως θα πρεπει πρωτα να ξεκαθαριστουν καποια θεματα με την ε. Ε. Κ μετα να δωσουν το οκ ωστε να μπουμε
ο ανθρωπος μου ειναι μεσα στο υπουργειο κ ειναι ξαδερφος μου δεν θα μου λεγε *****
επισης μου ειπε πως δεν μπορει να μου πει ουτε στο περιπου ποτε θα βγουν για τον λογο που σας εξηγησα πιο πανω, το σιγουρο ειναι πως δεν θα ακυρωθει ουτε θα αλλαξει κατι
θα γινουν ολα οπως πρεπει θα παρουν τις 2000 κ το μονο που αφαιρεθηκε ειναι τα μορια της συνεντευξης
εσυ που εχεις τα αποτελεσματα, θα μας πεις τι ξαδερφος ηταν αυτος; Πρωτος δευτερος η... Που τον ρωτησες αυτα που σε ενδιαφερουν και οχι το ποτε θα βγουν;
βαγγελης έγραψε:Καλα το περιμενα οτι θα ειστε πολυ αλλα οχι και ολοιπω πω! Εχει να φυγει μαστιγωμαααα!
εεε και που ειστε ακομα να δειτε τι νομοσχεδια θα ψηφισουν που θα πιανουν μονο αυτην την σειρα τον εποπ απο την μερα που θα μπειτε μεσα...τρελαααα τρελααα !
γιατι ρε εξυπνε 5 χρονια ποιος εβαζε εποπ; Α ρε εχετε λαλησει εδω μεσα... Ποπο... Κανταρια που εχει εδωωωωωωωωωωωωω... !
Ξερεις οτι μονο μια σειρα μπηκε εποπ σε αυτα τα 5 χρονια ;
και να φανταστεις οχι αεροπορια και τετοια... Στην ξηρα. Αχχχχ νικ κατσε ακομα μικρος εισαι θα μαθεις με τον καιρο τι παει να πει πασοκ και νδ... Βγαινει ο ενας μαστιγωνει τους αλλους και αν δεν το ξερεις ακομα αυτο... Καταλαβα που ζεις... Στο κοσμο σου!
και να φανταστεις οχι αεροπορια και τετοια... Στην ξηρα. Αχχχχ νικ κατσε ακομα μικρος εισαι θα μαθεις με τον καιρο τι παει να πει πασοκ και νδ... Βγαινει ο ενας μαστιγωνει τους αλλους και αν δεν το ξερεις ακομα αυτο... Καταλαβα που ζεις... Στο κοσμο σου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Γιατι ρε Βαγγελη τοσα χρονια που εμπαιναν εποπ απο πασοκ οταν βγηκε η νδ τι γινοταν; Τι λες τωρα; Δεν στεκουν αυτα! Κ επειδη θα μπουν τι παει να πει, οτι ειναι νδ κ θα τους αλλαξουν τα φωτα μεσα;
Dum spiro spero
Μη λες ψεματα! Πειτεοτι θελετε αλλα οχι ψεματα! Μικρος ε; Μαλλον λαθος στα ειπαν αυτοι που στα δινουν ετοιμα! Αστο. Εισαι ακυρος αστο βαγγελη
Σας αφηνω να ανακαληψετε τον κοσμο μονοι σας
καλη τυχη!

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Έτσι όπως τα λές βαγγέλη στο τέλος θα μας πείς το νέο νομοσχέδιο θα αφερέσει το εθνόσημο απο τα jokey και θα μπεί το σήμα του κόματος... Οι πράσινοι όλοι άδειες οι μπλέ υπηρεσία.
βαγγελης έγραψε:Σας αφηνω να ανακαληψετε τον κοσμο μονοι σαςκαλη τυχη!
να σαι καλα βαγγελη, ευχαριστουμε που μας αφηνεις να το κανουμε μονοι μας. Αν θελεις πατα στο γοογλε εποπ και με σειρα τα χρονια απο το 2006 μεχρι2009 και θα βρεις τις προκυρηξεις αν δε κανω καποιο σημαντικο λαθος. Αν κανω θα ζητησω συγνωμη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Νικ, ο θεσμος των εποπ υφισταται απο το 2002, καθε χρονο εβγαινε προκηρυξη, καθε χρονο κ πιο πολλα ατομα ζητουσαν κ με περισσοτερα αθληματα
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
βαγγελης έγραψε:Ξερεις οτι μονο μια σειρα μπηκε εποπ σε αυτα τα 5 χρονια ;
στην ελλάδα όλα αυτά;

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
βαγγελης έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ! Αλλα κριμα γιατι θα παρει και σενα η μπαλα!
ουτε εγω ειμαι...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Αφηστε τα κομματα βρε παιδια δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Ολοι μαζι ενωμενοι να περιμενουμε τα αποτελεσματα. Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες