Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δε στο ειπα για να τσακωθω μαζι σου. απλα αν δε γνωριζεις κατι δε το κατηγορεισ... δεν εχω να μοιρασω κατι μαζι σου αλλωστε. περιμενεις αποτελεσματα απο το στρατο για επ οπ;
Anonymous

Ντινο μολις τωρα με πηρε τηλεφωνο απο μεσα ανθρωπος κ μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο με τις βεβαιωσεις ουτε τεστ ουτε τιποτα δεν μας πιανει τιποτα μαγκες ο μονος λογος που βρισκομαστε μεσα σε αυτον τον νομο ειναι λογω της συνεντευξης επειδη θεωρησαν πως ειναι υποκειμενικος ο τροπος που κρινεται καποιος
Anonymous

Λοιπον θελω να σας δωσω κουραγιο δεν προκειτε να περασει κανενας γιατι πολυ απλα δεν θα παρουν κανενα μην μαλωνεται τσαμπα το 2012 ερχεται η καταστροφη του κοσμου επιτελους θα φανει καπου χρησιμη! Μην στεναχωριεσται και στον αλλο κοσμο θα βγαλουν προκυριξη και τοτε θα περνουν αντι για εποπ αγγελοπ!

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Έχετε παραξεφύγει όμως απο το θέμα! Τι τα νοίαζει τα παιδιά αν εγω εχω 3 πτυχία ή το τι εχει ο καθενας στα χερια του! Εδω εχουμε σοβαρο προβλημα Τωρα αν καποιος απο εσας που διαβαζει θελει ποσταρει κατι ασχετο με τα αποτελεσματα... ΦΙΛΕ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!
Anonymous

Ο λογος που το καθυστερουν ειναι καθαρα οικονομικος αυτο μου ειπε κ πως θα πρεπει πρωτα να ξεκαθαριστουν καποια θεματα με την ε. Ε. Κ μετα να δωσουν το οκ ωστε να μπουμε

ο ανθρωπος μου ειναι μεσα στο υπουργειο κ ειναι ξαδερφος μου δεν θα μου λεγε *****

επισης μου ειπε πως δεν μπορει να μου πει ουτε στο περιπου ποτε θα βγουν για τον λογο που σας εξηγησα πιο πανω, το σιγουρο ειναι πως δεν θα ακυρωθει ουτε θα αλλαξει κατι

θα γινουν ολα οπως πρεπει θα παρουν τις 2000 κ το μονο που αφαιρεθηκε ειναι τα μορια της συνεντευξης
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αν Ο λογος ειναι αυτος τοτε μπορουν ανετα οι αρμοδιοι που ασχολουνται με αυτο το θεμα να βγουν και να πουν ποτε επιτελους θα βγουν! Μονο οταν κανουνε αυξησεις βγαινουν να κανουν δηλωσεις για το θεμα που καιει εδω και τοσους μηνες τοσο καιρο ας σοβαρευτουνε επιτελους οι αρμοδιοι!

Anonymous

Δικιο εχεις τζαβανα αλλα κ εγω τι να σας πω μακαρι να μπορουσα να αποδειξω ολα αυτα που σας ειπα, το σιγουρο ειναι πως δεν θελω κανενος το κακο κ θελω κ εγω να βγουν οσο γινεται πιο γρηγορα

υγ προς ιλλυ τελικα δεν χρειαστηκε να τηλεφωνισω στο γες χεχεχεε
Anonymous

exw ta apotelesmata έγραψε:Ο λογος που το καθυστερουν ειναι καθαρα οικονομικος αυτο μου ειπε κ πως θα πρεπει πρωτα να ξεκαθαριστουν καποια θεματα με την ε. Ε. Κ μετα να δωσουν το οκ ωστε να μπουμε

ο ανθρωπος μου ειναι μεσα στο υπουργειο κ ειναι ξαδερφος μου δεν θα μου λεγε *****

επισης μου ειπε πως δεν μπορει να μου πει ουτε στο περιπου ποτε θα βγουν για τον λογο που σας εξηγησα πιο πανω, το σιγουρο ειναι πως δεν θα ακυρωθει ουτε θα αλλαξει κατι

θα γινουν ολα οπως πρεπει θα παρουν τις 2000 κ το μονο που αφαιρεθηκε ειναι τα μορια της συνεντευξης

γνωριζεις εάν έχουν βγεί τα ονόματα ή ακόμα τα βγάζουν;
Anonymous

Οχι παιδια δεν τον ρωτησα τιποτα τετοιο κ δεν ξερω αν το γνωριζει κ ολας αυτος πηρε να μου πει απλα να μην αγχωνομαι κ πως θα βγουν σε καποια φαση κ τον ρωτησα αυτα που με απασχολουσαν
Anonymous

Μα και οικονόμικός να ναι ο Λόγος αυτή τη Στιγμή Φεβρουάριο να μπούμε στα κέντρα Κατα Μαί θα Παρουμε τα πρώτα λεφτά οπότε ποιο οικονομικό ειναι το πρόβλημα! Καντε λίγο υπομονή πρέπει να βγουν απο βδομάδα! Πάντως για ακυρώσεις που ακούω ειναι ***** δεν ακυρώνεται κανενας διαγωνισμός, αλλα δεν ξέρω το πόσο εχουν το δικαίωμα να το τρεβήξουν! Θα μπουμε Ιούνιο Στο κέντρο ετσι οπως το πάνε!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

exw ta apotelesmata έγραψε:Δικιο εχεις τζαβανα αλλα κ εγω τι να σας πω μακαρι να μπορουσα να αποδειξω ολα αυτα που σας ειπα, το σιγουρο ειναι πως δεν θελω κανενος το κακο κ θελω κ εγω να βγουν οσο γινεται πιο γρηγορα

υγ προς ιλλυ τελικα δεν χρειαστηκε να τηλεφωνισω στο γες χεχεχεε
χαχαχαχαχαχαχα. Οκ εχωΕικόνα

Dum spiro spero
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Kουκλα μου δεν ειπα σε σενα κατι κακο και εγω δεν περιμενω αποτελεσματα με κοψανε απο την αρχη δοξα τον θεο αν ηταν να τραβαγα αυτο που τραβανε τα παιδια εδω χωρις λογο! Απλως εφοσον λενε οτι θα βγουν τ'αποτελεσματα να κανουν οι αρμοδιοι της καταλληλες δηλωσεις και οχι να βγαινει ο χοντρος και να λεει μεχρι τελος δεκεμβρη θα εχουν βγει αγανακτουν τα παιδια και με το δικιο τους! Το μονο που ειπα ειναι οταν ειναι να κανουν αυξησεις κατευθειαν βγαινουν και τα λενε τα λαμογια!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Εχω, να σε ρωτησω κατι; Αφου εχεις αυτον τον γνωστο γιατι δεν σου λεει ποτε θα ανακοινωθουν ρε συ; Οταν του το ρωτας αυτο, τι απανταει, τι σου λεει;
Dum spiro spero
Anonymous

Παιδια... Πρωτα ο θεος να βγουν τα αποτελεσματα...
οταν μπειτε στον στρατο και επειδη στανταρ οι περισσοτεροι απο τους 2000 ειναι νεοδημοκρατες και οι πασοξιδες το ξερουν αυτο... Μεσα στο στρατο θα σας πιουν το αιμα!
μεχρι να φυγει το πασοκ θα παρακαλατε να σταματησει το μαρτυριο σας!
και πες τε μου τωρα... Ποσοι απο σας δεν ειστε νεο δημοκρατες... Περιμενω να ακουσω
Anonymous

Καλα το περιμενα οτι θα ειστε πολυ αλλα οχι και ολοι Εικόνα πω πω! Εχει να φυγει μαστιγωμαααα!
εεε και που ειστε ακομα να δειτε τι νομοσχεδια θα ψηφισουν που θα πιανουν μονο αυτην την σειρα τον εποπ απο την μερα που θα μπειτε μεσα... Εικόνατρελαααα τρελααα !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Fepfep και 1 επισκέπτης